02-15-2006, 11:35 AM
04-09-2006, 01:52 PM
Kreator Enemy of God i Violent Revolution. Bezapelacyjnie
04-09-2006, 01:54 PM
Foxhound napisał(a):Kreator Enemy of God i Violent Revolution. Bezapelacyjnie
Daj pan spokój, lubie te płyty, ale jednak przy nowych Exodusach są maluuuuutkie
04-09-2006, 03:32 PM
Coś mi mówi, że zbliżający się Sodom znajdzie się w tym towarzystwie
.

04-09-2006, 03:36 PM
Czy ja wiem? mi tam to całe M 16 podchodzi średnio. Tzn niby bardzo dobra płyta, ale to już nie "to". Jakoś wole "Mortal way of live" 

04-09-2006, 07:12 PM
Tomash napisał(a):Nowe Exodusy przy najnowszym Sadusie są malutkie.Foxhound napisał(a):Kreator Enemy of God i Violent Revolution. Bezapelacyjnie
Daj pan spokój, lubie te płyty, ale jednak przy nowych Exodusach są maluuuuutkie
04-09-2006, 07:19 PM
jeszcze nie słyszałem nowego Sadusa 

04-10-2006, 01:44 PM
Tomash, jeszcze się zdiwisz nadchodzącym wielkimi krokami nowiuśkim Sodomkiem... mówię Ci to
. A co do Sadusa - nie będę się powtarzać -> zapraszam do odpowiedniego topicu.

04-10-2006, 06:27 PM
Machine Head - THROUGH THE ASHES OF EMPIRES - rozpierdziela jednym piardnięciem wszystko co wymieniliście.
04-10-2006, 06:35 PM
Krolik napisał(a):Machine Head - THROUGH THE ASHES OF EMPIRES - rozpierdziela jednym piardnięciem wszystko co wymieniliście.
Piardem to moze i tak, ale muzyka nie ma szans.
04-10-2006, 06:37 PM
z czym nie ma szans ?? z nudnym i bezdusznym do bólu kreatorem i sodom czy exodus ?? daj pan spokój...
Zakładając, ze muzyka jest formą sztuki, wyrazu twórcy powinna oddawać jakies emocje...i tak jest własnie u MH, każda nuta jest przesiąknięta uczuciem. Widac jakie było podejscie samych muzyków do pr. twórczego, nad tym albumem, w przeciwieństwie do pozostałych kapel, które są poprostu suche, bezkształtne, nijakie...
Zakładając, ze muzyka jest formą sztuki, wyrazu twórcy powinna oddawać jakies emocje...i tak jest własnie u MH, każda nuta jest przesiąknięta uczuciem. Widac jakie było podejscie samych muzyków do pr. twórczego, nad tym albumem, w przeciwieństwie do pozostałych kapel, które są poprostu suche, bezkształtne, nijakie...
04-10-2006, 06:50 PM
Krolik napisał(a):z czym nie ma szans ?? z nudnym i bezdusznym do bólu kreatorem i sodom czy exodus ?? daj pan spokój...
Przeciez to MH jest wlasnie nudne!!! - choc lubie ich.
Pozatym MH w tym topicu...
Zreszta nie ma o czym dyskutowac.
Krolik napisał(a):Widac jakie było podejscie samych muzyków do pr. twórczego, nad tym albumem, w przeciwieństwie do pozostałych kapel, które są poprostu suche, bezkształtne, nijakie...
Nie wierze...i jako przeciwienstwo tego stawiasz TAOE Machine Head'a?
04-10-2006, 06:53 PM
Mamy 2006 a nie 1986...inaczej sie muzykę gra..
p.s skoro twierdzisz, ze MH jest nudne, jesteś poprostu głuchy (niedosłownie), mam nadzieję, ze nie zrozumiesz tego źle.
p.s 2. dziwne, ze lubujesz się w nudnych zespołach...strata czasu chyba ...
oczywiście, po co miałbym sobie zaprzeczać ??
p.s skoro twierdzisz, ze MH jest nudne, jesteś poprostu głuchy (niedosłownie), mam nadzieję, ze nie zrozumiesz tego źle.
Cytat:Nie wierze...i jako przeciwienstwo tego stawiasz TAOE Machine Head'a?
oczywiście, po co miałbym sobie zaprzeczać ??
04-10-2006, 07:02 PM
Krolik napisał(a):Mamy 2006 a nie 1986...inaczej sie muzykę gra..
Ja jestem jak najbardziej za brnieciem z duchem czasu, z tym tylko wyjatkiem ze musi to byc dobra robota.
A z ta nudnoscia to daj spokoj, bo od tego zalezy juz chyba wlasny gust. Ja twojego nie papram, wiec z mojego tez prosze zejsc.
04-10-2006, 07:07 PM
Cytat:A z ta nudnoscia to daj spokoj, bo od tego zalezy juz chyba wlasny gust. Ja twojego nie papram, wiec z mojego tez prosze zejsc.
Cytat:Przeciez to MH jest wlasnie nudne!!! - choc lubie ich.
o to mi chodziło. chillout ziom.
Jedno pytanie jeszcze : czy oprócz metalu i gat. pokrewnych śłuchasz jeszcze jakiejś muzyki ??
prosze o konkrety