Ostatnio caly czas leci u mnie maniakalnie King Crimson z plyta "In The Court of The Crimson King" , poprostu miazdzy ! Do tego "Made In Japan" Purpli , dyskografia The Doors , oczywiscie "In A Gadda Da Vidda" Iron Butterfly i wszystkie kawalki Led Zeppelin (Te to nawet miesiacami moga leciec

) a takze Budgie z "Never Turn Youre Back On A Friend".
A teraz wlasnie rozpoczynam przypominanie sobie dyskografii Pink Floyd . Wlasnie lecialo "Animals" i odlatuje

teraz czeka na mnie Ciemna Strona Ksiezyca

Necro Desecrator napisał(a):HateRox napisał(a):na samym poczatku poczatkow mialem schize na punkcie Children of Bodom i sluchalem ich trzech płyt ok. 3 miesiecy z rzedu i doslonie nic wiecej!!! a ostatnimi czasy "A tut le monde" Megs'ow z 2 tygodnie - w sensie, za kazdym razem kiedy wlaczelem wieze - i nic poza tym =) 8)
A to twoja wieza ma odtwarzacz empeczy?
tak drogi kolego - moja wieża ma możliwosc odczytu mp3, aczkolwiek mam tez zmieniarke na 3 cd wiec nawet jesli bede mial 3 plytki audio to i tak nie bedzie problemu, wyobrazasz to sobie??
HateRox napisał(a):wiec nawet jesli bede mial 3 plytki audio to i tak nie bedzie problemu, wyobrazasz to sobie??
nawet jak bedziesz miał! Dobrze powiedziane,bo jak dotąd, wszystko zapierdoliłes z netu gayu.
Necro Desecrator napisał(a):HateRox napisał(a):wiec nawet jesli bede mial 3 plytki audio to i tak nie bedzie problemu, wyobrazasz to sobie??
nawet jak bedziesz miał! Dobrze powiedziane,bo jak dotąd, wszystko zapierdoliłes z netu gayu.
zapomniales postawic przecinka przed ostatnim slowwem 8)
btw: wstydze sie tego <skrucha>, wiem ze wszyscy maja wszystko legalnie tylko ja jestem zlodziejem...
a tak w ogole to teraz króluje SlipKnoT - left behind <<<z netu (= kradzione) 8)
Np.
Modern Talking - ,,You're my heart,you're my soul"(ale ta nowa wersja)
MT - ,,Sexy,sexy lover"
MT - ,,Atlantis is calling"
MT - ,,Brother louie"
Sonata Arctica i Stratovarius moga spierdalać
R_amze_S napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Np.
Modern Talking - ,,You're my heart,you're my soul"(ale ta nowa wersja)
Ta stara lepsza
Rotfl!! W nowej beat jest znacznie lepiej wyeksponowany i głębszy,poprawiono miks wokalu oraz dodano masę ciekawych efektów w tle. Momentami zmieniono aranż(na +)
Co nie zmienia faktu, ze stara wersja jest lepsza..

Dżemik napisał(a):Co nie zmienia faktu, ze stara wersja jest lepsza.. 
Lol,chyba ,ze wy piszac ,,nowa" macie na mysli ta ostatnia wersję, co w zwrotkach jakis czarnuch rapuje?
Nie wiem jak Ramzes, ale ja nie.. Pierwszy raz slysze o wersji z jakims murzynem..
To widać, że masz tyły

i teraz powinieneś nadrobić zaleglości

Ostatnio często słucham
Bad English- The Restless Ones
Van Halen- Dance the night away
Graham Colton Band- First week
i
Disturbed- Stricken
Dżemik napisał(a):Nie wiem jak Ramzes, ale ja nie.. Pierwszy raz slysze o wersji z jakims murzynem..
No dobra, to przekonaj mnie w takim razie,dlaczego starsza jest lepsza.
Dżemik napisał(a):Nie wiem jak Ramzes, ale ja nie.. Pierwszy raz slysze o wersji z jakims murzynem..
Jest taka wersja... zresztą trudno się dziwić - w dzisiejszych czasach czarnuchy rapują nawet w hymnach

aXe Rose napisał(a):Dżemik napisał(a):Nie wiem jak Ramzes, ale ja nie.. Pierwszy raz slysze o wersji z jakims murzynem..
Jest taka wersja... zresztą trudno się dziwić - w dzisiejszych czasach czarnuchy rapują nawet w hymnach 
To juz mamy powod by zabrac Olisadebe na mundial