ciekawe czy true byłaby kapela z zajebiście true ideologią blackową - okraszona muzyką np reage :] w waszym mniemaniu powinna być wtedy true !

wilk_fenriz napisał(a):no dobra Hegemon- to powiedzmy tak- pojawia sie zajebisty zespol ktory ma niesamowicie wykurwione teksty ideologiczne ale graja zajebiscie technicznie-to tru czy nie tru ? 
To juz zalezy od true postawy muzykow zespolu. Np. taki satyricon mimo ze jak dla mnie graja za technicznie to dzieki true postawie muzykow ktorzy gwalcili ich fanki w czasie trasy koncertowy sa przez to nadal true.
hegemon88 napisał(a):To juz zalezy od true postawy muzykow zespolu. Np. taki satyricon mimo ze jak dla mnie graja za technicznie to dzieki true postawie muzykow ktorzy gwalcili ich fanki w czasie trasy koncertowy sa przez to nadal true.
A Linkin Park ? Muzyka prosta, wszystkie płyty brzmią tak samo. Czy gdyby śpiewali o szatanie i palili kościoły to byliby true ?
przecież ci muzycy nie są w Satyricon pełnoprawnymi członkami, oni tylko grają za kase, to skład koncertowy, całą muze tworzą Satyr i Frost
Dechri napisał(a):całą muze tworzą Satyr i Frost
Nie wazne kto tworzy muze tylko to ze razem gwalcili fanki satyriconu.
U mnie też przede wszystkim muzyka, ale zgadzam się, że bez ideologii to nie było by to samo

Sorry KelThuz chyba uraziłam twoje uczucia...moze mi wybaczysz?
Poprostu uważam cos takiego za "szajs" i tyle...trzeba się liczyc ze słowami...
No a jak zespół miałby zajebiste pod względem ideologii teksty a grałby disco polo to byłby tróó??
I co wy na to? :>
#Darkness# napisał(a):No a jak zespół miałby zajebiste pod względem ideologii teksty a grałby disco polo to byłby tróó??
I co wy na to? :>
Warraha jest tru, kto cie splodzil?
Wszebek przecież twoje teksty są z jako i z d.... wyciągnięte, o powiem ładniej, są anaaalne

a muzyka to true disco polo
Dechri napisał(a):Wszebek przecież twoje teksty są z jako i z d.... wyciągnięte, o powiem ładniej, są anaaalne
a muzyka to true disco polo
uzasadnij, źródła, autorzy, daty, jak nie - to wyjdź, ale powoli...polakatoliczku
Mac Kozer już uzasadniał ci wystarczajaco jakie bzdury gadasz
Dechri napisał(a):Mac Kozer już uzasadniał ci wystarczajaco jakie bzdury gadasz
nie obchodzi mnie MacKozer, tylko to, co ty jestes w stanie mi uzasadnic, zjebie
oddałem swój głos na muzyke w radiu maryja

powiedzmy że ufam MacKozerowi w tym temacie wręcz całkowicie, a to ze twoje teksty brzmią kiczowato to inna sprawa

zjebq analny