Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Oryginal vs. Cover
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Cytat:billy talent niezle to przerobil

word
Metallica - Eye Of The Beholder mi osobiście bardziej podoba sie cover In Flames

Judas Priest - Grinder zdecydowanie lepszy w wykonaniu Kreatora Laughing

Slayer - Angel of Death , cover COF to totalny shit Mad Mad Mad

Iron Maiden - Aces High , The Trooper.Dopiero jak Children of Bodom zrobiło covera ,można poczuć moc tych dwóch jakże świetnych kawałków.
Laughing Laughing Laughing Laughing
children of bodom powinni mieć sądowy zakaz robienia coverów, bo za co się nie wezmą to spieprzą
^
Prawdę mówi!
Mi się podoba , slychać przynjmniej w wykonaniu childrenow moc tego utworu.No ale to moje zdanie.
Jeśli w Silent Scream Slayera za mało ci mocy, to usiądź i zastanów się nad sobą.
jak dla mnie ametria dokonała cudu. z totalnego dna (paradisio - bailando)zrobili kawałek, który uchodzi w tłoku. ba! nawet po pijaku się go fajnie słucha Big Grin
Tomash napisał(a):children of bodom powinni mieć sądowy zakaz robienia coverów, bo za co się nie wezmą to spieprzą

chociaz bardzo ich lubie to sie musze zgodzic
Cytat:children of bodom powinni mieć sądowy zakaz robienia coverów, bo za co się nie wezmą to spieprzą
no ej,a 'oops i did it again' chyba lepsze niz oryginal Laughing i rebel yell lubie (;
Valhalla napisał(a):no ej,a 'oops i did it again' chyba lepsze niz oryginal Laughing
Sraka
Dickies - Paranoid (lepsze od Czarnego Szabasu)
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):chociaz bardzo ich lubie to sie musze zgodzic

po prostu wokalista nie ma warunków żeby wykonywać kawałki w których w oryginale jest "czysty" wokal. Takie coś może za 1 razem jest nawet zabawne, ale potem już tylko irytuje
statekx napisał(a):Sraka
no ogolnie ta piosenka to sraka, ale stwierdzam, ze cover jednak lepszy Laughing
Opeth - Remember Tomorrow (wiadomo kogo Wink... oczywiście cover lepszy...
Jak dla mnie w pyte jest cover Motorhead'u Ace of Spades w wykonaniu Sodomu jak ktoś się chce przekonać niech posłucha One Night In Bangkok.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9