Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Przez życie w pojedynke, czy z partnerem?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Scully napisał(a):
Amy napisał(a):Dotychczas moi chłopacy myśleli tylko o mnie jak o dziewczynie do przytulania i całowania.
a ja dotychczas w takich kategoriach rozpatrywałam mężczyzn, bez wyjątku. zabawki. żałosne i puste na dłuższą metę...

!! True epic metal warrior woman on the way to victory! Man be my slave,nie inaczej!
Cytat:nie mam za sobą związku na odległość, ale mój kochany przyjaciel mieszka dobre 6 godzin tłuczenia się z wpizdu pkp, więc widujemy się dość rzadko, kilka razy do roku. jak dotąd żaden gad, żaden list czy zarwana noc rozmów przez skype'a nie zdołała mi zastąpić chwil, które spędzaliśmy razem.
i nie mam pojęcia jak takie osoby przezwyciężają pustkę po wyjeździe bliskiego. ja na ogół przez 2-3 dni po wyjeździe kogoś takiego ode mnie, czy też nawet skończonej zjazdowej imprezie albo konwencie, łażę jak struta ^^

To normalne, że nic nie zastapi fizycznej bliskości drugiej osoby...a jak "takie" osoby przezwyciężają pustkę po wyjeździe kogos bliskiego? Cóż, to chyba jednka siła uczucia i świadomości, że tak samo jak ja za tą osobą, tak i ona będzie tęskniła za mną.

A co do wcześniejszej części wypowiedzi Arion, to powiem, że jednak wykorzystanie każdego spotknia w 100% niweluje wszelkie nidogodności zwiazane z odlełością...
Necro Desecrator napisał(a):
Scully napisał(a):
Amy napisał(a):Dotychczas moi chłopacy myśleli tylko o mnie jak o dziewczynie do przytulania i całowania.
a ja dotychczas w takich kategoriach rozpatrywałam mężczyzn, bez wyjątku. zabawki. żałosne i puste na dłuższą metę...

!! True epic metal warrior woman on the way to victory! Man be my slave,nie inaczej!
To mówisz, że sam mieszkasz? Angry
Scully napisał(a):To mówisz, że sam mieszkasz? Angry

Długo byś ze mną nie wytrzymała Stalowa Niewiasto,uwierz mi Big Grin
oczywiscie ze z partnerem.
jednak o wiele lepiej zyc w samotnosci niz z osoba do ktorej sie nie pasuje.Obecnie tak mam i nie czuje sie zadowolona...trzeba z tym skonczyc.wkrotce
ja mam swoja kocice i jest dobrze- wiadomo ze sie gryziemy, napierdalamy itd. itp. ale jednak dobrze miec kogos z kim mozna popluć z geby do geby przez zepsute zeby, amen Rolleyes
Fenris..., widziałem też Ymira... patrzam że same sławy wpadły do Midgardu... Smile
Fajnie jest mieć kogoś za kim tęskni się w wakacje Wink Poza tym, w moich oczach, 40 letni kawaler to żenada straszna Wink Czym prędzej trzeba dorwać takiego potwora ----> http://www.republika.pl/arionnn/arion_giezlo_lezy.jpg i już nie wypuścić Embarrassed Embarrassed Embarrassed
a ja czasem sobie mysle ze jestesmy sami we wszechswiecie, znaczy nasza droga jest sprawa stricte osobista i wszystkie zwiazki i inne relacje z ludzmi to tylko epizody z ktorych mozemy nauczyc sie jakiejs lekcji wspomagajacej nas w naszej podrozy, podrozy, ktora tak czy inaczej odbywamy sami...
ale z drugiej strony, skoro czlowiek jest ekwiwalentem kosmosu, zjednoczenie z drugim czlowiekiem rownaloby sie zjednoczeniem z kosmosem. tylko czy pelne zjednoczenie z innym czlowiekiem jest mozliwe...?
moim zdaniem pytanie "razem czy w pojedynke" daje sie rozwiazac tylko na poziomie funkcjonalnym, ba powiedzialbym nawet ze fizjologicznym...
bo teoria jednym a zycie to juz zupelnie co innego... Big Grin

edit:
jedym slowem leibseigene przeintelektualizowane rozmyslania po winie Rolleyes
seelenleib napisał(a):a ja czasem sobie mysle ze jestesmy sami we wszechswiecie, znaczy nasza droga jest sprawa stricte osobista i wszystkie zwiazki i inne relacje z ludzmi to tylko epizody z ktorych mozemy nauczyc sie jakiejs lekcji wspomagajacej nas w naszej podrozy, podrozy, ktora tak czy inaczej odbywamy sami...
ale z drugiej strony, skoro czlowiek jest ekwiwalentem kosmosu, zjednoczenie z drugim czlowiekiem rownaloby sie zjednoczeniem z kosmosem. tylko czy pelne zjednoczenie z innym czlowiekiem jest mozliwe...?
moim zdaniem pytanie "razem czy w pojedynke" daje sie rozwiazac tylko na poziomie funkcjonalnym, ba powiedzialbym nawet ze fizjologicznym...
bo teoria jednym a zycie to juz zupelnie co innego... :D

edit:
jedym slowem leibseigene przeintelektualizowane rozmyslania po winie :roll:
Troszku, żeś odbiegł od tematu ;) Ale masz rację, że teoria w tym wypadku, moze się znacznie roznic od rzeczywistosci, jednakowoż wszyscy rozważamy problem czysto teoretycznie (wszyscy, nie?), bo nie widomo wszak czy to 'ten jedyny' lub 'ta jedyna'. Ja już nie raz sądziłem, że to juz bedzie 'do konca', a konczyło się po paru miechach. A z tą jedyną osobą, można się zjednoczyć całym swoim jescestwem, choć ja chyba jeszcze do tego nie dorosłem ;)
generalnie jak sie przytulam z moja kobieta nie mam wrazenia ze sie jednocze z kosmosem Big Grin
Hethell napisał(a):oczywiscie ze z partnerem.
jednak o wiele lepiej zyc w samotnosci niz z osoba do ktorej sie nie pasuje.Obecnie tak mam i nie czuje sie zadowolona...trzeba z tym skonczyc.wkrotce
no i juz hehe Laughing jestem frei i zadowolona z siebie
Hethell napisał(a):no i juz hehe Laughing jestem frei i zadowolona z siebie

to brzmi jak powrót od dentysty ze zdrowym ząbkiem Big Grin
sytuacja bardzo porownywalna Smile
1-nie jestem zoofilka Tongue
2-jak tak sobie czytam co piszecie to dochodze do wniosku ze jestem glupia gowniara ktora nigdy nie dorosnie do odpowiedzialnosci i poswiecen
3-milosc zawsze pspsuje cos w przyjazni ...bo jesli sie kogos kochalo to zawsze zostawi w nas slad
Stron: 1 2 3 4 5 6 7