KISIEL napisał(a):A nie przypadkiem ultrafastanalfistinganallustwojastarathrashblackdoomgorespeedheavypowermelodicgothictwójdrugistarygrind
?
nie, thrashcore
locust, neil perry i agoraphobic nosebleed - reszta sie chowa (no jeszcze jeszcze odbyt

)
KISIEL napisał(a):Donkamillo napisał:
thrashcore
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
A nie przypadkiem ultrafastanalfistinganallustwojastarathrashblackdoomgorespeedheavypowermelodicgothictwójdrugistarygrind
?
Dżizas... a potem sie dziwisz że warna dostajesz

Zanim narodziło sie określenie "thrashcore" muzyke D.R.I. i innych zespołów wykonujących tego rodzaju muzyke,określało sie jako "crossover".
Man Is The Bastard
(noisecore/powerviolence)
poznalem przez split z Locust i kolaboracje Erica Wooda z Johnem Wiese jako Bastard Noise.
nawet nawet...
seelenleib napisał(a):(noisecore/powerviolence)
To są gatunki muzyki metalowej ?
KISIEL napisał(a):seelenleib napisał(a):(noisecore/powerviolence)
To są gatunki muzyki metalowej ?
nie wiem. a grindcore jest?
problem..?
Piszesz coś i nawet sam nie wiesz o czym. ROTFL
A grindcore owszem - jest.
bo seelenleib slucha zupelnie innej muzyki, jakbys nie przyuwazyl ;]
KISIEL napisał(a):
Piszesz coś i nawet sam nie wiesz o czym. ROTFL
A grindcore owszem - jest.
1. co to ma za znaczenie czy cos jest gatunkeim muzyki metalowej lub nie?
2. szczerze watpie w twoje kompetencje
3. jezeli ponoc grindcore jest jak mowisz to noisecore z powodzeniem rowniez moze byc
4.
Valhalla napisał(a):bo seelenleib slucha zupelnie innej muzyki, jakbys nie przyuwazyl ;]
ja tu polecam kapelke po prostu a ty sie przypierdalasz o przydzial gatunkow do jakiejs absurdalnej kategorii...
KISIEL napisał(a):A grindcore owszem - jest.
Jesteś duzo głupszy niż przypuszczałem
Agathocles i Phobia to pewnie dla Ciebie death metal?!
Moje oczekiwania raczej się spełniają ;]
R_amze_S napisał(a):Zanim narodziło sie określenie "thrashcore" muzyke D.R.I. i innych zespołów wykonujących tego rodzaju muzyke,określało sie jako "crossover".
S.O.D.