No punk to chujnia :zomg:
To i nie komentuj. Kwestia gustu, a jak wiadomo na tym iście zajebistym, na bieżąco kontrolowanym przed aminów forum każdy swoje gusta przedstawia i każdy czyjeś kwestionuje

Nie wiem co to jest "crust", ale z grindu słyszałem np. Napalm Death, słyszałem trochę Brutal True (ich teledysk trafił do księgi rekordów Guinessa 8) ) i stwierdzam, że MI (mnie, mojej osobie etc

) się taki nurt nie podoba. Bo taki nurt, to dla mnie splurt.
Tomash napisał(a):KISIEL napisał(a):A tak w ogóle to grindcore, to coś na maxa zbędnego. EWENTUALNIE Carcass jeśli to się jeszcze mieści w temacie. Ambicja utworów typu You Suffer jest porażająca... zieeeew
Już nie mam siły takiej bzdury skomentować...
ja też....
R_amze_S napisał(a):Tomash napisał(a):KISIEL napisał(a):A tak w ogóle to grindcore, to coś na maxa zbędnego. EWENTUALNIE Carcass jeśli to się jeszcze mieści w temacie. Ambicja utworów typu You Suffer jest porażająca... zieeeew
Już nie mam siły takiej bzdury skomentować...
ja też....
To ja też nie.
ja z tego gatunku słucham DRI
Przemas7 napisał(a):ja z tego gatunku słucham DRI
Prosze cie - WYJDŹ !!!
Jak wczesnie wspominalem DRI jedna taka cd wyszła chodzi mi o gatunek sami tak nazwali
a poza nimi słucham Napalm Death,Brutal Truth a w szczególności zespoły Mortician-Hacked Up For Barbecue-Zombie Apocalypse
oraz zespół bardziej grający technicznie Suffocation -Breeding The Spawn-Surgery of Impalement
widze że żarciki się ciebie trzymają ... naprawde gratuluje ! wyborne !
Nie ma to jak fasolki ultra fast grindcore.
Excrementory Grindfuckers wymiataja!!!
Grindcore dobry jest ale raczej na krótką metę.Po 10-15min. słuchania tego łeb zaczyna boleć

.
Mam pytanie czemu Grindcore jest w dziale black\death ? Przecież grindcore to cześć sceny hardcore ?
Sobota napisał(a):Mam pytanie czemu Grindcore jest w dziale black\death ? Przecież grindcore to cześć sceny hardcore ?
bo mało jaki hard-corowiec słucha grindcore?
Przemas7 napisał(a):ja z tego gatunku słucham DRI
przyznaje sie do niewiedzy, co to?
DRI to nie grindcore.To thrashcore.Najlepsza ich płyta to zdecydowanie "Thrash Zone".Jak ktos nie słyszał to naprawde polecam.