Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Image
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Zdecydowanie Rammstein. Kto nie był na koncercie, nie wie, ile stracił.
Pandora napisał(a):Zdecydowanie Rammstein. Kto nie był na koncercie, nie wie, ile stracił.
osobiście na koncercie nie widziałem (bo nie słucham takiego *****) i jakoś nie żałuję Big Grin widziałem natomiast na video i jakoś moim zdaniem słabe mają te koncerty.
przeciez to jest tak kasiasta kapela ze ich stac na dowolna oprawe wizualna koncertu- o wiele wieksza sztuka jest zrobienie wielkiego show bez udziwniaczy. jedynie muzyka i charyzma kapeli- jak powinno byc
Hethell napisał(a):przeciez to jest tak kasiasta kapela ze ich stac na dowolna oprawe wizualna koncertu

W jakims wywiadzie opowiadali, że jak zaczynali grać i jeszcze niemieli kasy, przed koncertem po prostu polewali scenę benzyną Big Grin
no ale teraz nie powiesz ze ich nie stac a z benzyna to gratuluje im pomyslu po prostu. powinii jakies przepisy bezpieczenstwa poczytac ;P
Hethell napisał(a):no ale teraz nie powiesz ze ich nie stac

Przecież ja nic takiego nie mówiłam Tongue
w porzadku Smile
Manowar ma swietne koncerty
nie inaczej! Smile
Dla mnie Tool wymiata... Maynard i te jego przebrania, malowanie się, chowanie się przed reflektorami... Cudo Big Grin
Quostek napisał(a):Dla mnie Tool wymiata... Maynard i te jego przebrania, malowanie się, chowanie się przed reflektorami... Cudo Big Grin
Ich koncerty tak wyglądają nie z powodu jakiegoś kaprysu. Występować przy przyciemnionym świetle muszą dlatego, że Maynard nie może pokazywać się w świetle reflektorów. Dlatego tak się chowa. A, że jednocześnie koncert nabiera nietypowego klimatu, to już swoją drogą ; ).
Cytat:Ich koncerty tak wyglądają nie z powodu jakiegoś kaprysu. Występować przy przyciemnionym świetle muszą dlatego, że Maynard nie może pokazywać się w świetle reflektorów. Dlatego tak się chowa. A, że jednocześnie koncert nabiera nietypowego klimatu, to już swoją drogą ; ).
czemu nie moze?
Z tego co na razie widzialem to najbardziej widowiskowy jest Rammstein.
Hethell napisał(a):
Cytat:Ich koncerty tak wyglądają nie z powodu jakiegoś kaprysu. Występować przy przyciemnionym świetle muszą dlatego, że Maynard nie może pokazywać się w świetle reflektorów. Dlatego tak się chowa. A, że jednocześnie koncert nabiera nietypowego klimatu, to już swoją drogą ; ).
czemu nie moze?
nie wiesz? chce być True Vampiric.
a ty True Zjeb, sadzac po kolejnym komencie pozbawionym sensu.
kkk napisał(a):a ty True Zjeb, sadzac po kolejnym komencie pozbawionym sensu.

Cóż...w samo sedno Laughing

A najlepszy image ma Candlemass na zdjęciach z ostatniej płyty, tudzież Akercocke Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5