Aeroth napisał(a):Hethell napisał(a):Cytat:Ich koncerty tak wyglądają nie z powodu jakiegoś kaprysu. Występować przy przyciemnionym świetle muszą dlatego, że Maynard nie może pokazywać się w świetle reflektorów. Dlatego tak się chowa. A, że jednocześnie koncert nabiera nietypowego klimatu, to już swoją drogą ; ).
czemu nie moze?
nie wiesz? chce być True Vampiric.
Ani to śmieszne (prawdopodobnie o to Ci chodziło), ani mądre. Skoro nie masz pojęcia o kim mowa (ani o zespole, ani o jego muzyce, ani o Keenanie), to zachowaj uwagi dla siebie.
Hethell - związane to jest z jakąś chorobą (chyba, że jakiś dziennikarz w swoim artykule wpuszczał ludzi w maliny, a ja głupi uwierzyłem), jak dokładnie ona się nazywa teraz sobie nie przypomnę. W każdym razie motyw przyciemnionych świateł stosuje i Tool, i A Perfect Circle, w którym również Keenan występuje.
kkk - bardzo trafne.
oh oh jacy to wszyscy nagle oburzeni

jesteście zajebisci.
ale ok: zachowujcie powagę słuchając Mayhemu.
Ja dzisiaj usiłowałem.
Aeroth napisał(a):oh oh jacy to wszyscy nagle oburzeni
jesteście zajebisci.
Ja dzisiaj usiłowałem.
A co ma Mayhem do rzeczy? Jakoś nie widzę związku.
jesteście zajebisci.
.
Ty też

jaki ty zblazowany, jak nas wszystkich robisz w chuja swoimi mroczno dekadenckimi postami, nie chodzi o to że ktoś się oburzył tym postem(a już na pewno nie ja), ale po prostu nie był on śmieszny, tylko żałosny. A to dość spora różnica.
Cytat:oh oh jacy to wszyscy nagle oburzeni jesteście zajebisci.
Ja dzisiaj usiłowałem.
MayheM ci bawi?

pewnie idz lepiej posluchaj vampirzego goth techno

jesteście zajebisci.
Ja dzisiaj usiłowałem.
Gdzie w moim poscie widzisz oburzenie, ewentualnie nawolywanie do powagi?
Jak stosujesz ironie, to pamietaj zebys wiedzial o czym piszesz, bo inaczej wychodzisz na durnia.
Kamael - To nie tyle dziennikarz, co Maynard mogl wykiwac prase i fanow, bardzo to lubi i dosc czesto stosuje, az poszukam dzis na necie czy jest jakas wzmianka o tej "chorobie", bo z tego co pamietam to widzialem koncert na ktorym scena byla normalnie {o ile mozna o normalnosci mowic w przypadku ich koncertow

} oswietlona.
Tomash napisał(a):Aeroth napisał(a):oh oh jacy to wszyscy nagle oburzeni
jesteście zajebisci.
.
Ty też
jaki ty zblazowany, jak nas wszystkich robisz w czochowego dziada swoimi mroczno dekadenckimi postami, nie chodzi o to że ktoś się oburzył tym postem(a już na pewno nie ja), ale po prostu nie był on śmieszny, tylko żałosny. A to dość spora różnica.
mroczno dekadenckie posty? Zdecydowanie tak! Przecież wszyscy wiedzą, że chodzi mi o to, żeby leciały na mnie mroczne 14 chcące się kochać w morzu fekalii.
a teraz żebyście zaczeli mnie lubić tak jak Scully:
Hail & Kill
kkk napisał(a):Kamael - To nie tyle dziennikarz, co Maynard mogl wykiwac prase i fanow, bardzo to lubi i dosc czesto stosuje, az poszukam dzis na necie czy jest jakas wzmianka o tej "chorobie", bo z tego co pamietam to widzialem koncert na ktorym scena byla normalnie {o ile mozna o normalnosci mowic w przypadku ich koncertow
} oswietlona.
Ja właśnie przeczytałem kilka relacji z koncertów, zero wzmianek na ten temat (jedynie o przyciemnionych światłach), a i o "chorobie" kompletnie nic. Pamiętam, że czytałem o tym kiedyś w "Teraz Rocku", ale w salonie prasowym, więc numerem nie dysponuję. Ech, że ja też taki łatwowierny jestem ;D. Muszę jeszcze znajomego zapytać, może ma ten artykuł.
Kamael napisał(a):kkk napisał(a):Kamael - To nie tyle dziennikarz, co Maynard mogl wykiwac prase i fanow, bardzo to lubi i dosc czesto stosuje, az poszukam dzis na necie czy jest jakas wzmianka o tej "chorobie", bo z tego co pamietam to widzialem koncert na ktorym scena byla normalnie {o ile mozna o normalnosci mowic w przypadku ich koncertow
} oswietlona.
Ja właśnie przeczytałem kilka relacji z koncertów, zero wzmianek na ten temat (jedynie o przyciemnionych światłach), a i o "chorobie" kompletnie nic. Pamiętam, że czytałem o tym kiedyś w "Teraz Rocku", ale w salonie prasowym, więc numerem nie dysponuję. Ech, że ja też taki łatwowierny jestem ;D. Muszę jeszcze znajomego zapytać, może ma ten artykuł.
A który to numer?
Nie mam pojęcia, musiałbym przejrzeć chyba wszystkie z ostatnich lat... Zawsze czytałem "TR" w salonach prasowych i nie jestem w stanie sobie przypomnieć kiedy to było. Nie ważne, szkoda zachodu. Narazie ten poruszony wątek Maynarda można więc sobie odpuścić, może przypadkiem na to gdzieś jeszcze trafię. Może nawet tą historię możemy między bajki włożyć, jak już wcześniej z kkk ustaliliśmy.
W takim razie rzucam nowy wątek: Patton za czasów Faith No More genialnie świrował na scenie. Gdyby FNM istniało to ceniłbym ich wyżej niż Tool ( chodzi o image na kocertach). A wy co sądzicie?
Rammstein, byłam na koncercie. Show mają naprawdę zajebiste.
Ja stawiam na King Diamonda.Takich rzeczy jak jego ostatni koncert (w Wawie) się nie zapomina...
ostatnimi czasy to zdecydowanie Złodzieje Rowerów i Presley Bastards. generalnie kapele hardkorowe grajace w ciasnym miejscu, nie na scenie tylko posrod tlumu. miod
Quostek napisał(a):Najlepiej wyglądający i robiący najlepsze show na scenie zespół to...
Świetliki oczywiście

.
Wokalista pije wódkę, kawę, pali papierosy, trzyma ręce w kieszeni, na oczach ciemne okulary, buja się nie aż tak jak Curtis, ale buja. Dobry kontakt z publicznością całego zespołu, basista (z zawodu lekarz jakiś tam) - czyli doktor Dyduch, zawsze podkręci jakąś anegdotą, do której dochodzą komentarze Świetlika. W gdańskim Żaku innym elementem szoł był taniec gitarzysty - Tomka Radziszewskiego, taniec wymuszany przez publiczność od początku koncertu.