Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Image
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Widzialem gdzies kiedys fragmenty koncertu australijskiego Sadistik Execution- nie ma mocnych na tych debili Big Grin
Oczywiscie...
jak mówie ze katoli to znaczy ze mowie o dewotach i przesadno wierzacych, a do normalnych katolików nic nie mam Tongue
O sorry to do wypowiedzi Returna, nie zacytowało się Embarrassed
Sex Pistols byli według mnie mistrzami image'u. Tu chyba nie muszę nic dodawać.

Jest wiele innych kapel, które cenię za image. System Of A Down (bródki Smile ), Guano Apes (wokalistka), Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine, Beastie Boys, Agnostic Front...

W Polsce: Republika (żadnej cygańskiej wiochy, za to świetna koncepcja czerni i bieli).

Aha, trzeba wspomnieć o trochę zapomnianym GG Allinie. Big Grin
heh to pewnie było do przewidzenia ale co tam...

podobają mi się "stałe fragmenty" koncertów ManOwaR - na poczatku Orson Wells pieknie przedstawiający zespół, następnie chwila popisów Joey'a oraz wieńczące cały koncert zerwanie strun w Jego gitarze Big Grin no i oczywiście zejście ze sceny przy dźwiękach "The crown and the ring"... miód i orzeszki

a co do dziwnego zachowania na scenie to panowie z Bloodhound Gang są hardcorowi Laughing
Ciekawe czy oglądaliście DVD Carphatian Forest live in Krakow

Te ich tancerki były tak śliczne że z kibla po godzinie żygania dopiero mogłem "normalnie funkcjonować"

A tak na serio to niebyło tak strasznie Laughing
<głośny i ostentacyjny plask dłonią w czoło>...
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Ciekawe czy oglądaliście DVD Carphatian Forest live in Krakow

Te ich tancerki były tak śliczne że z kibla po godzinie żygania dopiero mogłem "normalnie funkcjonować"

to ono nie dostało juz bana ? ech Big Grin
a ogolnie co do powyzszej wypowiedzi stwierdzam poraz kolejny ze powinno sie wprowadzic ograniczenia wiekowe Big Grin
Prawdziwe "show" - jeśli można to tak niedorzecznie nazwać - i to bez pomocy jakiś efektów audio-video robi The Mars Volta. Jeśli ktoś lubi muzyków z nagłymi atakami padaki pląsającymi po całej scenie i poza nią Wink Angry .
a dla mnie po 5 lipca U2 poprostu swietny efekt wizualny koncertu ktory wspaniale dopelnienie do muzyki(nie zapominajmy rowniez trasy Zoo Tv)

RHCP-moim zdaniem jest w tym zespole taka sila ze nie potrzebne sa zadne efekty zeby byl wspanialy show

VR-na ich koncertach podoba mi sie strasznie feraina swiatel ktore swieca daje to rozniez bardzo dobry efekt
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Ciekawe czy oglądaliście DVD Carphatian Forest live in Krakow

ciesz sie gnoju, że cie ta muzyka nie zabiła Mad Mad
MM,Rammstein,King...Trudno się nie zgodzić,ze Slipknot bym polemizował.Ze swojej strony dodam jeszcze Alice Cooper`a-również teatr i to na dość wysokim poziomie.
MaFFej napisał(a):Prawdziwe "show" - jeśli można to tak niedorzecznie nazwać - i to bez pomocy jakiś efektów audio-video robi The Mars Volta. Jeśli ktoś lubi muzyków z nagłymi atakami padaki pląsającymi po całej scenie i poza nią Wink Angry .
Tylko, że to wszystko jest spontaniczne i przy tak niesamowitej muzyce bardzo naturalne. Mam nadzieję, że kiedyś będę miał możliwość zobaczenia Mars Volty na żywo.

jak ty spierdolona gnido możesz mówić o Carpathian Forest mając taki pedalski avatar?? ja pierdole Perunie widzisz i nie grzmisz. Crying or Very Sad
JR z pistolsow
i
Manson
Genialny show robił Mortiis ale za czasów gdy grał dark ambient.

Pozatym Opeth ale oni robią show muzyką Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5