07-16-2005, 11:03 AM
07-16-2005, 11:13 AM
Oczywiscie...
jak mówie ze katoli to znaczy ze mowie o dewotach i przesadno wierzacych, a do normalnych katolików nic nie mam
O sorry to do wypowiedzi Returna, nie zacytowało się
jak mówie ze katoli to znaczy ze mowie o dewotach i przesadno wierzacych, a do normalnych katolików nic nie mam

O sorry to do wypowiedzi Returna, nie zacytowało się

07-16-2005, 05:34 PM
Sex Pistols byli według mnie mistrzami image'u. Tu chyba nie muszę nic dodawać.
Jest wiele innych kapel, które cenię za image. System Of A Down (bródki
), Guano Apes (wokalistka), Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine, Beastie Boys, Agnostic Front...
W Polsce: Republika (żadnej cygańskiej wiochy, za to świetna koncepcja czerni i bieli).
Aha, trzeba wspomnieć o trochę zapomnianym GG Allinie.
Jest wiele innych kapel, które cenię za image. System Of A Down (bródki

W Polsce: Republika (żadnej cygańskiej wiochy, za to świetna koncepcja czerni i bieli).
Aha, trzeba wspomnieć o trochę zapomnianym GG Allinie.

07-16-2005, 07:16 PM
heh to pewnie było do przewidzenia ale co tam...
podobają mi się "stałe fragmenty" koncertów ManOwaR - na poczatku Orson Wells pieknie przedstawiający zespół, następnie chwila popisów Joey'a oraz wieńczące cały koncert zerwanie strun w Jego gitarze
no i oczywiście zejście ze sceny przy dźwiękach "The crown and the ring"... miód i orzeszki
a co do dziwnego zachowania na scenie to panowie z Bloodhound Gang są hardcorowi
podobają mi się "stałe fragmenty" koncertów ManOwaR - na poczatku Orson Wells pieknie przedstawiający zespół, następnie chwila popisów Joey'a oraz wieńczące cały koncert zerwanie strun w Jego gitarze

a co do dziwnego zachowania na scenie to panowie z Bloodhound Gang są hardcorowi

07-16-2005, 07:46 PM
Ciekawe czy oglądaliście DVD Carphatian Forest live in Krakow
Te ich tancerki były tak śliczne że z kibla po godzinie żygania dopiero mogłem "normalnie funkcjonować"
A tak na serio to niebyło tak strasznie
Te ich tancerki były tak śliczne że z kibla po godzinie żygania dopiero mogłem "normalnie funkcjonować"

07-16-2005, 09:19 PM
<głośny i ostentacyjny plask dłonią w czoło>...
07-16-2005, 10:14 PM
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Ciekawe czy oglądaliście DVD Carphatian Forest live in Krakow
to ono nie dostało juz bana ? ech

a ogolnie co do powyzszej wypowiedzi stwierdzam poraz kolejny ze powinno sie wprowadzic ograniczenia wiekowe

07-16-2005, 11:39 PM
Prawdziwe "show" - jeśli można to tak niedorzecznie nazwać - i to bez pomocy jakiś efektów audio-video robi The Mars Volta. Jeśli ktoś lubi muzyków z nagłymi atakami padaki pląsającymi po całej scenie i poza nią
.

07-17-2005, 01:22 PM
a dla mnie po 5 lipca U2 poprostu swietny efekt wizualny koncertu ktory wspaniale dopelnienie do muzyki(nie zapominajmy rowniez trasy Zoo Tv)
RHCP-moim zdaniem jest w tym zespole taka sila ze nie potrzebne sa zadne efekty zeby byl wspanialy show
VR-na ich koncertach podoba mi sie strasznie feraina swiatel ktore swieca daje to rozniez bardzo dobry efekt
RHCP-moim zdaniem jest w tym zespole taka sila ze nie potrzebne sa zadne efekty zeby byl wspanialy show
VR-na ich koncertach podoba mi sie strasznie feraina swiatel ktore swieca daje to rozniez bardzo dobry efekt
07-19-2005, 01:53 PM
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Ciekawe czy oglądaliście DVD Carphatian Forest live in Krakow
ciesz sie gnoju, że cie ta muzyka nie zabiła

07-19-2005, 03:26 PM
MM,Rammstein,King...Trudno się nie zgodzić,ze Slipknot bym polemizował.Ze swojej strony dodam jeszcze Alice Cooper`a-również teatr i to na dość wysokim poziomie.
07-19-2005, 03:29 PM
MaFFej napisał(a):Prawdziwe "show" - jeśli można to tak niedorzecznie nazwać - i to bez pomocy jakiś efektów audio-video robi The Mars Volta. Jeśli ktoś lubi muzyków z nagłymi atakami padaki pląsającymi po całej scenie i poza niąTylko, że to wszystko jest spontaniczne i przy tak niesamowitej muzyce bardzo naturalne. Mam nadzieję, że kiedyś będę miał możliwość zobaczenia Mars Volty na żywo.![]()
.
07-19-2005, 03:32 PM
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Ciekawe czy oglądaliście DVD Carphatian Forest live in Krakowjak ty spierdolona gnido możesz mówić o Carpathian Forest mając taki pedalski avatar?? ja pierdole Perunie widzisz i nie grzmisz.

07-19-2005, 09:03 PM
JR z pistolsow
i
Manson
i
Manson
07-19-2005, 11:55 PM
Genialny show robił Mortiis ale za czasów gdy grał dark ambient.
Pozatym Opeth ale oni robią show muzyką
Pozatym Opeth ale oni robią show muzyką