Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Tadeusz Rydzyk!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Co sądzicie o tym "wspaniałym , świętm , bez skazy" duchownym?? czy uwazacie że woda sodowa mu udeżyłą do jego pier.dolniętego łba??
Moim zdaniem on uwaza sie za rolnika chrześcianstwa i katolicyzmu , a może chce papierzem zostać Evil or Very Mad !!
cymbał jeden Laughing
prawdziwy Polak, katolik, ostoja moralności, charyzmatyczny przywódca, wg. mnie powinien zostać nowym papieżem, albo co najmniej prezydentem

Nie inaczej!
Dj Rydzyk powinien zostać Osobowością przełomu XX i XXI wieku . Mistrz propagandy i robienia wody z mózgu , ma za sobą rzesze bogobojnych emerytów i niczego się nie boi . Potrzeba nam więcej takich "mężów stanu" Laughing
Jebać go Mad
cannibal napisał(a):Jebać go Mad

Zgadzam się.
po kiego zakladac taki temat jesli z gory wiadomo jakie odpowiedzi sie tutaj pojawia Big Grin
Lech napisał(a):po kiego zakladac taki temat jesli z gory wiadomo jakie odpowiedzi sie tutaj pojawia Big Grin

Popieram, bo do tadka rydzyka jest tylko jedna odpowiedz
Właśnie miałam to napisać ;] Przecież każdy (prawie.) wie jaki Rydzyk jest. Taka dyskusja do niczego nie prowadzi.
faktycznie nie macie się chyba czym zająć, gala na najinteligentniejszy topic trwa?

a sama postać śmieszy mnie łącznie z nagonką w mediach. Obie strony są tak samo żałosne...
lecz znam wiele osób którzy popierają rydzyka i są młodzi w wieku od 16 do 20 lat
jest ich wiele i nie wiem dlaczego go popierają
morgor napisał(a):lecz znam wiele osób którzy popierają rydzyka i są młodzi w wieku od 16 do 20 lat
jest ich wiele i nie wiem dlaczego go popierają
Dlatego ze katolom (nie wszystkim) nie wypada nie popierać.
Mi tam nie wypada popierac... TAki debil psuje opinie KK w Polsce, nie inaczej!
j.w.
Czarny DJ jest moim idolem, i mysle ze wielu politykow tez, tyle co on przekretow narobil, a starsze babcie i tak go kochaja.Chyba zapisze sie do bojowek oazowych.

Czarny DJ Rulez Big Grin

P.S. Ma ktos na sprzedaz uzywanego Maybacha???
chciałbym być taki jak Czarny DJ. Umieć wykiwać tylu ludzi i być uwielbianym niemal jak bóg.

No i miałbym Maybacha i siostrę Leokadię.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7