Tomash napisał(a):Tak, Ci wolnorynkowi politycy chcą na przykład wprowadzić kary do ośmiu lat więzeinia za posiadanie(!) jakiegokolwiek narkotyku, wprowadzić obowiązkową mature z religii, godzine policyjną dla gówniarzy itp. zajebiście.
LOL,podejzewam ,ze w zyciu nie slyszales nazwiska polityka o 100% liberalnych pogladach w kwestii gosp. Pomysły przywołane przez Ciebie są autorstwa PiS'u ,partii której członkowie pomimo masy dobrych chęci na pewno pro-rynkowi nie są(odsyłam chociazby do nadchodzacej reformy podatkowej).To tacy pożyteczni idioci.JA mialem na mysli min. takich publicystow/politykow jak M.Laar, S.Michalkiewicz i paru innych publicystow zwiazanych z konserwatywno-liberalną prasą.Nie twierdze ,ze RM lubi liberalow,faktem jednak jest ,ze to jedyna rozgłosnia na ktorej mozna uslyszec idee zaliczajace sie do tego pradu myślowego.
Na reszte odpowiem w wolnej chwili
CZesi, Litwini i.t.d. już dawno mają dekomunizację za soba, w CZechach wyjatkow0 otwartą ;] Wiec nic dziwengo, ze już takich problemów nie mają ;]
Może jakaś taka mała pikieta przed rozgłośnią RM? Jeśli państwo nie może sobie z tym poradzić to ktoś to musi zrobić, sam Papież już poruszył tą sprawę w swoim liście więc COŚ musi być w tym "radiu" :?
Według mnie w polsce wogóle nie ma tolerancji religijnej-inne wyznania też istnieją a co do ojca dyrektora to ja uważam że jest bardzo dziwnym człowiekiem i wszystko dyktuje pod siebie- on raczej chce zostać prezydentem a nie papieżem :!:
Radio "katolickie" atakujące papieża... hehe... to tylko potwierdza jego religijną misję

.
takich idiotów jak on napewno jest więcej i gdyby każdy z nich miał swoje radio, chyba bym sie z wrazenia nawróciła

a rydzyk miał jechac do afryki 'na misje' murzynki nawracać i co? murzynków sie przestraszył?
To raczej murzynki się wystraszyły Rydza i zaprotestowały przeciwko jego obecności na kontynencie afrykańskim.
To na saharze rosną grzyby?

ĐraVen napisał(a):To na saharze rosną grzyby? 
Nie-e... ale zaufamy Twej wiedzy i umiejętnościom i chętnie wyślemy Cię na misję poszukiwania grzybów pustynnych
A rydzyka nie chcą bo byśmy mieli powtórkę z historii, wiecie import i eksport siły roboczej z czarnego kontynentu w zamian za kawior itp

No co ty, rydzol będzie chciał hard cold cash :? W Końcu jakoś będzie musiał tam odbudować swoje królestwo.
Zastanawia mnie jego fenomen. Ani toto mądre ani ładne. Charyzmy nie ma, pierdoli od rzeczy...ehh te moherki
Mnie zastanawia Twój fenomen. Ani toto mądre ani ładne. Charyzmy nie ma, pierdoli od rzeczy...

Zwłaszcza o jednym zespole

zespole downa ? he he