Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Tadeusz Rydzyk!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Cinol napisał(a):ksiadz jezdzacy Jaguarem? hm... cos nie tak...
Uwazam go za dziwnego typa...
rok temu na wakacje kumpel walił audycje made in Rydzyk, ostre polewki były Big Grin
Cinol zle mowisz Jaguarem to jezdzi Jankowski ten od wina, a Black Tru Dj jedzi Maybachem Tongue. Zreszta jeden lepszy od drugiego.
najlepszy DJ w Mieście (Toruniu) Big Grin
Aż się cisną na usta słowa piosenki:
Rydzyk chłop swój,
jak go nie słuchasz
To ci powie żeś chu... gnój 8)
Znalazł sposob na robienie dobrej forsy , ale najgorsze jesto to ze robi w chu... starszych ludzi . E tam miejmy nadzieje ze zginie wlasna bronia.
Oglądał ktoś może dzisiejszą UWAGĘ?! Przed chwilą się skończyło.

Po obejrzeniu wstrząsającego reportażu dochodzę do wniosku, że za biurkiem dyrektora radia zasiada Hitler wcielony. Jest coś w tych jego przekazach i wiecach, co kojarzy mi się z faszystowską propagandą. Podejrzewam, że w jego audycjach stosowane są na szeroką skalę nielegalne metody kontroli psychologicznej. To tłumaczyłoby całe te rzesze fanatyków, do których nic nie dociera. RM jest zwyczajną sektą, w dodatku o strukturze mafijnej.

Zaczynam się zastanawiać, czy po napisaniu tego posta nie zaczną mnie prześladować ortodoxy. Chyba zacznę jeździć maybachem dla bezpieczeństwa..
dajta se siana z nim, nie popieram go, ale nie będę robił wielkiego halo z tego powodu, bo to mu tylko popularności doda Tongue (joke)
najlepiej walczyć z nim... olewając go Tongue (oby wszyscy tak walczyli Rolleyes )
Ktos tu hameryke odkryłBig GrinBig Grin

Ja bym zamknal topic
niech ktoś poprosi rydzyka o wypowiedzenie sie na łamach naszego szacownego forum Big GrinBig Grin
Typowy polski klecha, co tu dużo mówić. Ale naszego proboszcza to nikt nie przebije Big Grin
aXe Rose napisał(a):Podejrzewam, że w jego audycjach stosowane są na szeroką skalę nielegalne metody kontroli psychologicznej.

No... poranna, południowa, popołudniowa i wieczorna modlitwa radiosłuchaczy. Wink
W tym radiu to fajne treści propagują.Rasistowskie, antysemickie.Ogólnie szerzy się tam nietolerancja dla wszystkich mniejszości w tym kraju.A najlepsze jest to, że to jest "radio chrześcijańskie".Prawdziwi ludzie wiary ci słuchacze.
:?
A nocna modlitwa?:>
Taką też mają ? Angry wyzwalają swe ciała astralne które modlą się za nich podczas snu? Big Grin Laughing Laughing
aXe Rose napisał(a):Zaczynam się zastanawiać, czy po napisaniu tego posta nie zaczną mnie prześladować ortodoxy. Chyba zacznę jeździć maybachem dla bezpieczeństwa..

Taa, ja też mam wrażenie że ten jego bratanek długo nie pożyje...
E jak nocuje u babci to zawsze wieczorem slucham radia maryja. Podoba mi sie ten cieply spokojny glos pani(czy tam zakonnicy)prowadzacej audycje kiedy podaje numer konta radiaBig GrinBig Grin Powaga Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7