08-20-2004, 05:38 PM
08-21-2004, 10:46 AM
tylko 1 centymetr
(

08-25-2004, 12:18 PM
ohhh jak ja lubie chłopaków w długich włosach....hehe

SML
08-25-2004, 01:44 PM
Moim zdaniem trzeba przełamać ten stereotyp, ze chłopak powinien mieć krótkie wlosy. Mi sie rzuciło, ze zapuszcze sobie wlosy jak miałem 9 lat. W tedy pierwszy raz zobaczyłem harley'owca w długich wlosach i skórze.... Od tego czasu zawsze mniej wiecej po pół roku ktos przezszkadzał mi w kontynowaniu.... ale teraz idzie spokojnie i moge powiedzieć, ze podobają mi sie, mimo iż zostały kiedyś.... krzywo sciete, za jakiś czas bede musiał je wyrównać.
Arion
08-25-2004, 02:16 PM
Popieram!
Poza tym, że mam niemożliwą do przezwyciężenia słabośc do długowłosych mężczyzn, uważam, że włosy długie mają o tą zaletę więcej nad krótkimi, że tuszują niedoskonałości urody
Odpowiednio dopasowaną do twarzy fryzurą można zdziałać wiele - i to widać. Jednak tak samo, jak nie każdemu pasują ktrótkie włosy, tak i nie każdy ładnie wygląda w długich ;]
Poza tym, że mam niemożliwą do przezwyciężenia słabośc do długowłosych mężczyzn, uważam, że włosy długie mają o tą zaletę więcej nad krótkimi, że tuszują niedoskonałości urody

08-25-2004, 02:25 PM
dobrze mówi, polac jej!
08-25-2004, 04:59 PM
36 cm 

08-25-2004, 05:30 PM
jest jeszcze jedna zaleta
...na imprezie mozna zaszaleć swoją grzywą 

08-25-2004, 07:59 PM
paszczak napisał(a):36 cm36 cm, czego??

08-25-2004, 08:03 PM
Arion napisał(a):Popieram!
Chyba, ze ktos tych niedoskonałości nie posiada.....
08-25-2004, 08:04 PM
Krolik napisał(a):Asz, ty ideale...Arion napisał(a):Popieram!
Chyba, ze ktos tych niedoskonałości nie posiada.....

Arion
08-25-2004, 08:10 PM
Króliku... W takim razie długie kłaczki mają za zadanie częściowe ukrywanie ideału wyrażającego się w szlachetnych rysach, by nie porazić zwykłych, niedoskonałych śmiertelników zbytnią dawką piękna, do ktorego nie przywykły ich przyzwyczajone do własnej brzydoty oczy 
*edit: a szalenie grzywą to już spijanie śmietanki przeznaczone dla cierpliwych, którym włosy zapuścić się udało ;]

*edit: a szalenie grzywą to już spijanie śmietanki przeznaczone dla cierpliwych, którym włosy zapuścić się udało ;]
08-25-2004, 08:23 PM
Arion napisał(a):Króliku... W takim razie długie kłaczki mają za zadanie częściowe ideału wyrażającego się w szlachetnych rysach, by nie porazić zwykłych, niedoskonałych śmiertelników zbytnią dawką piękna, do ktorego nie przywykły ich przyzwyczajone do własnej brzydoty oczy
Bardziej jednak wierzę w twą pierwszą teorię, wystarczy tylko popatrzeć jakie "śliczne" bużki ukrywają swe "piekno" pod długimi włosami....
Arion
08-25-2004, 08:30 PM
Cóż za cynizm..
W każdym razie mówiłam raczej okorygowaniu rysóqw twarzy, nie zaś o ich całkowiytm skrywaniu - w tym celu bardziej odpowiednie, a i szybsze w zastosowaniu,są papierowe torebki

W każdym razie mówiłam raczej okorygowaniu rysóqw twarzy, nie zaś o ich całkowiytm skrywaniu - w tym celu bardziej odpowiednie, a i szybsze w zastosowaniu,są papierowe torebki

SML
08-25-2004, 09:38 PM
Moim zdaniem posiadanie długich wlosów to:
a)kwiestia gustu, nie każy lubi długie, nie każdy lubi krótkie - trzeba chodzic w takich jakich człowiekowi pasuje i co najważniejsze czuje sie wygodnie;
b)kwestia dobrego wygladu, jak powiedziała Arion nie każdy wyglada w długich dobrze, i nie każdy bedzie wygladać w krótkich dobrze... zawsze mozna zapuścic długie i ew. później je podciać/sciać...
c)długiej determinacji, ja jestem tym szcześciarzem, ze włosy rosną mi szybko... niestety nie wszyscy tak mają... znam i takich co po 10 miesiacach maja (zaczynali od łysej głowy) po 5cm długosci włosów...
a)kwiestia gustu, nie każy lubi długie, nie każdy lubi krótkie - trzeba chodzic w takich jakich człowiekowi pasuje i co najważniejsze czuje sie wygodnie;
b)kwestia dobrego wygladu, jak powiedziała Arion nie każdy wyglada w długich dobrze, i nie każdy bedzie wygladać w krótkich dobrze... zawsze mozna zapuścic długie i ew. później je podciać/sciać...
c)długiej determinacji, ja jestem tym szcześciarzem, ze włosy rosną mi szybko... niestety nie wszyscy tak mają... znam i takich co po 10 miesiacach maja (zaczynali od łysej głowy) po 5cm długosci włosów...