Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Długie wlosy? Pochwal Sie ;D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
19 cm Big Grin (nie sa proste, raczej krecone, ale bez przesady) i dluzszych nie chcem, chyba ze z wiekiem (20 lat = 21 cmBig Grin)
tylko 1 centymetr Sad( Crying or Very Sad Crying or Very Sad
ohhh jak ja lubie chłopaków w długich włosach....heheBig GrinSmile

SML

Moim zdaniem trzeba przełamać ten stereotyp, ze chłopak powinien mieć krótkie wlosy. Mi sie rzuciło, ze zapuszcze sobie wlosy jak miałem 9 lat. W tedy pierwszy raz zobaczyłem harley'owca w długich wlosach i skórze.... Od tego czasu zawsze mniej wiecej po pół roku ktos przezszkadzał mi w kontynowaniu.... ale teraz idzie spokojnie i moge powiedzieć, ze podobają mi sie, mimo iż zostały kiedyś.... krzywo sciete, za jakiś czas bede musiał je wyrównać.

Arion

Popieram!
Poza tym, że mam niemożliwą do przezwyciężenia słabośc do długowłosych mężczyzn, uważam, że włosy długie mają o tą zaletę więcej nad krótkimi, że tuszują niedoskonałości urody Wink Odpowiednio dopasowaną do twarzy fryzurą można zdziałać wiele - i to widać. Jednak tak samo, jak nie każdemu pasują ktrótkie włosy, tak i nie każdy ładnie wygląda w długich ;]
dobrze mówi, polac jej!
36 cm Big Grin
jest jeszcze jedna zaleta Big Grin ...na imprezie mozna zaszaleć swoją grzywą Laughing
paszczak napisał(a):36 cm Big Grin
36 cm, czego?? Angry Angry Angry Angry
Arion napisał(a):Popieram!
Poza tym, że mam niemożliwą do przezwyciężenia słabośc do długowłosych mężczyzn, uważam, że włosy długie mają o tą zaletę więcej nad krótkimi, że tuszują niedoskonałości urody

Chyba, ze ktos tych niedoskonałości nie posiada.....
Krolik napisał(a):
Arion napisał(a):Popieram!
Poza tym, że mam niemożliwą do przezwyciężenia słabośc do długowłosych mężczyzn, uważam, że włosy długie mają o tą zaletę więcej nad krótkimi, że tuszują niedoskonałości urody

Chyba, ze ktos tych niedoskonałości nie posiada.....
Asz, ty ideale... Angry

Arion

Króliku... W takim razie długie kłaczki mają za zadanie częściowe ukrywanie ideału wyrażającego się w szlachetnych rysach, by nie porazić zwykłych, niedoskonałych śmiertelników zbytnią dawką piękna, do ktorego nie przywykły ich przyzwyczajone do własnej brzydoty oczy Wink

*edit: a szalenie grzywą to już spijanie śmietanki przeznaczone dla cierpliwych, którym włosy zapuścić się udało ;]
Arion napisał(a):Króliku... W takim razie długie kłaczki mają za zadanie częściowe ideału wyrażającego się w szlachetnych rysach, by nie porazić zwykłych, niedoskonałych śmiertelników zbytnią dawką piękna, do ktorego nie przywykły ich przyzwyczajone do własnej brzydoty oczy

Bardziej jednak wierzę w twą pierwszą teorię, wystarczy tylko popatrzeć jakie "śliczne" bużki ukrywają swe "piekno" pod długimi włosami....

Arion

Cóż za cynizm.. Smile
W każdym razie mówiłam raczej okorygowaniu rysóqw twarzy, nie zaś o ich całkowiytm skrywaniu - w tym celu bardziej odpowiednie, a i szybsze w zastosowaniu,są papierowe torebki Wink

SML

Moim zdaniem posiadanie długich wlosów to:
a)kwiestia gustu, nie każy lubi długie, nie każdy lubi krótkie - trzeba chodzic w takich jakich człowiekowi pasuje i co najważniejsze czuje sie wygodnie;
b)kwestia dobrego wygladu, jak powiedziała Arion nie każdy wyglada w długich dobrze, i nie każdy bedzie wygladać w krótkich dobrze... zawsze mozna zapuścic długie i ew. później je podciać/sciać...
c)długiej determinacji, ja jestem tym szcześciarzem, ze włosy rosną mi szybko... niestety nie wszyscy tak mają... znam i takich co po 10 miesiacach maja (zaczynali od łysej głowy) po 5cm długosci włosów...
Stron: 1 2 3 4 5