06-30-2004, 03:38 PM
06-30-2004, 03:40 PM
zmierz linjka ile :] ewentualnie wyraze zgode :]
btw. co trenujesz?
btw. co trenujesz?
06-30-2004, 03:41 PM
Senna napisał(a):Nie lubie ustawianych zdjec amatorskich;]
Te drugie ustawiane, pierwsze nie ;P
Bylo robione w kwietniu na praktach, a ze kumpel sie bawil cyfrowka a ja jestem niefotogeniczny to mu pokazalem ;D
A wlosy pewnie zetne za jakis czas,.. na razie sa dlugie

06-30-2004, 03:44 PM
mhmm...powiedzmy ze 8 krótkich cm
btw:gdzies juz tu to pisałem....kung fu

btw:gdzies juz tu to pisałem....kung fu

06-30-2004, 04:52 PM
nie mam foty 
ale wlosy mam dlugie
z 10 cm mi do pasa brakuje
moja duma normalnie 

ale wlosy mam dlugie

06-30-2004, 07:31 PM
Dobra, tylko teraz mnie nie zabijcie
nie lubię takich bardzo-bardzo-bardzo długich włosów, takie do połowy pleców są akurat, dłuższe niewiem nawet czemu wydają mi się jakieś takie nie fajne

06-30-2004, 08:02 PM
dobrze mówisz Rhonwen 

07-01-2004, 10:46 AM
Ach zacny to temat pogratulowac tylko zalozycielce, co za kicz.
07-01-2004, 11:03 AM
Kurwa, co za temat ?!?!?!
Niby poważni ludzie a licytuja się o takie pierdoły, jakby to był powód do dumy... i tak prędzej czy pożniej wam wypadną i bedzie po sprawie...
No ale oczywizda, że to dobre wabiki na młode fanki metalu, szczególnie rozpuszczone, co??
Niby poważni ludzie a licytuja się o takie pierdoły, jakby to był powód do dumy... i tak prędzej czy pożniej wam wypadną i bedzie po sprawie...
No ale oczywizda, że to dobre wabiki na młode fanki metalu, szczególnie rozpuszczone, co??
07-01-2004, 11:20 AM
Krolik napisał(a):Kurwa, co za temat ?!?!?!
Co się Króliku tak obruszasz :]
Jeżeli masz krótsze - zorumiemy

A btw. to jest off topic, mozna pisać o wszystkim - jak komuś coś nie pasuje to się kuźwa nie wypowiadajcie - kto wam karze ... Ehh...
07-01-2004, 11:44 AM
To nie jest kwestia tego czy mam krotsze czy dłuzsze. chodzi o te licytacje.
Offtopic offtopicem, ale metalowcy to ponoć tacy światli ludzie ...
może jakis powazniejszy topic zarzucić , a nie kolejny na poziomie bravo i szkoły podstawowej???
A i jeszcze jedno : czy wypowiedź zawsze powinna byc chwaląca??
może jakis powazniejszy topic zarzucić , a nie kolejny na poziomie bravo i szkoły podstawowej???
07-01-2004, 11:59 AM
Krolik napisał(a):To nie jest kwestia tego czy mam krotsze czy dłuzsze. chodzi o te licytacje.
ad.1 -> to zarzuć jakiś temat ;]
ad.2 -> Oczywiście, że nie - ale u Ciebie praktycznie większość jest na "NIE" , no cóż, ale najwidoczniej taki masz charakter, więc się nie będę bardzo wtrącać ;]
07-01-2004, 12:05 PM
Mam nadzieje ze przewidujecie jakas specjalna nagrode dla mnie =D Za to ze przyznam sie iz wlosy mam krotkie.. =D NIgdy nie hodowalem i hodowac nie bede.. =)
PS. Moze to i jest max ot.. ale poniekad Krolik racje ma.. Ciut nie Bravo.. =P
PS2. Nie zapominajcie o nagrodzie.. =D
PS. Moze to i jest max ot.. ale poniekad Krolik racje ma.. Ciut nie Bravo.. =P
PS2. Nie zapominajcie o nagrodzie.. =D
07-01-2004, 03:00 PM
pan Królik w ogóle lubi sie wymądzrzać i głosic swoje poglądy, no a krytyka to chyba jego powołanie... :?
07-01-2004, 06:30 PM
Prisca napisał(a):Krolik napisał(a):Kurwa, co za temat ?!?!?!
Co się Króliku tak obruszasz :]
Jeżeli masz krótsze - zorumiemy-> joke, joke
A btw. to jest off topic, mozna pisać o wszystkim - jak komuś coś nie pasuje to się kuźwa nie wypowiadajcie - kto wam karze ... Ehh...
zgadzam sie z Prisca