Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Długie wlosy? Pochwal Sie ;D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Sorry, ja sie Krolikiem zgadzam takie pytanka to mozna zadawac na forum www.dziewczyna.pl ale nie tutaj.I nie bede sie z nikim klocil, koniec mojej wypowiedzi na ten temat.
za to topic pana królika pt" Cóż wy uczynicie!?!?!?!?" jest moze bardziej inteligentny?...nie sądze
Gith, nie prowokuj go tutaj Smile przejdzcie na prv
:? co ja poradze ze ten cały zając i jego "banda", publicznie mnie wq*****ą
Rolleyes
olej ich :]
no cóż..trzeba bedzie, ale nie wiem czy mi sie to uda://
Gith.. 'Banda' czyli Patyk i ja? Poniewaz go poparlismy? Ekhm.. troszke krzywdzace stwierdzenie.. Kazdy ma swoje zdanie..
ogólnie do nikogo poza zajcem nic nie mam, przepraszam jesli kogos uraziłem.. Rolleyes
nie wie o co ta zadyma

Kłócicie się jak banda drechów "ile ja to byłem w siłowni dziś?"

Siła Słowian!!!

PS. gdybym ja napisał to co krolik mój post został by wywalony zanim ktoś by zdązył go przeczytać!!!
Popieram Pioruna, dajcie se siana :\ forum to nie miejsce to kłótni, od tego macie gg, priva ewentualnie... nastepna sprawa te offtopici... co ma kur*a kung fu czy inne dżudo do długich włosów?Githerzai, lubie Cie, ale jak ciągniemy na jednym temacie to go kontynuujmy, a nie przerzucajmy sie na sztuki walki Rolleyes Wink
Back to Topic Arrow długie włosy zapuszczam i na razie nie mam sie czym chwalić, może za kilka(naście) miesiecy będę mógł się mierzyć :>
Cytat:za to topic pana królika pt" Cóż wy uczynicie!?!?!?!?" jest moze bardziej inteligentny?...nie sądze
TO LEPIEJ ZACZNIJ SĄDZIĆ.
Jako student sgh chciałem sprawdzic reakcje ludzi na przyszłe braki w artykułach pewnego zapotrzebowania na naszym rynku w związku z akcesja do ue. ot taka mała sonda
ja jako facet moge powiedzieć ze mam włosy do ramion i takie w zupełności mi wystarczają.
ja mam włosy do ramion i dalej zapuszczam 8)
A ja nie mam długich włosów...
Ale nadrabiam kolorem oststnimi czasy są zielone, wcześniej były niebieskie. A ile mnie za to drechy ganiały Evil or Very Mad , można książki pisać. Angry
osobiście wolę chłopców z długimi włosami, ale - jak już ktoś wspomniał - nie moge być też za długie Wink
takie trochę za łopatki są akurat ;P

a potem ile radochy w męczeniu kolegów zaplatając im warkoczyki a nastepnie podziwiając burzę {doslownie} falowanych włosków, nijak nie dających się rozczesać Tongue
Stron: 1 2 3 4 5