Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: TOP 10 [metal]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Chyba chodzilo mu o spory rozrzut gatunkowy wiekszosci TOP 10.. ;]
He... mój rozrzut gatunkowy był chyba najmniejszy
Teraz tylko czekać, aż się wszyscy zaczną usprawiedliwiać? Laughing
"ale panowie funkcjonariusze ja żem nie pił"-Anal Stench"

Ja tylko napisałem że moje chyba były najmniej rozbierzne...to nie było żadne usprawiedliwianie. Laughing
Jak ktoś lubi różne gatunki to co ci to kel przeszkadza, ja np. słucham różnej muzyki i wybierając top ten starałam sie umieścić różne rodzaje ;p Wink
...
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Jak ktoś lubi różne gatunki to co ci to kel przeszkadza, ja np. słucham różnej muzyki i wybierając top ten starałam sie umieścić różne rodzaje ;p Wink

założyciel tematu nakazał wymieniać tylko kapele metalowe, poza tym to dział Heavy/Power/Thrash , a sam temat jest w sumie denny. tyle.
KelThuz napisał(a):założyciel tematu nakazał wymieniać tylko kapele metalowe, poza tym to dział Heavy/Power/Thrash , a sam temat jest w sumie denny. tyle.
E tam. Poza tym założył go tu, bo niby 'tu najczęsciej sie udziela'. A swoje top 10 można zapodać, co tam. A ze temat hmmm niepasujący i zbyt ogólnikowy, trudno Smile Smile Smile
TOP 10 kojarzy mi sie z "superfajnalistaprzebojówradiaeska" i tejze dziwnej przyczyny nie zamieszcze tu swego rankingu :? o ile takowy istnieje oczywiscie... Big Grin
naamah napisał(a):TOP 10 kojarzy mi sie z "superfajnalistaprzebojówradiaeska" i tejze dziwnej przyczyny nie zamieszcze tu swego rankingu :? o ile takowy istnieje oczywiscie... Big Grin

to straszne, sorry, że jestem taki cool, juz nie bede. :?
Nie umiem robic takich zestawien, jedne zespoly lubie, innych nie i tyle na ten temat... Przypominaja sie 'najlepsze solowki piedziesieciolecia', na ktorych ta z "Stairway to heaven" przebija tak te z "November Rain" jka i z "Comfortably Numb", co jednym sie podoba, dla innych to skandal inni mowia, ze wszystkie te zespoly sa komercyjne i.t.d.
heheej spokojnie nevermore :?
1.)Iron Maiden
2.)Bruce Dickinson(solo)
3.)Ozzy Osbourne
4.)Apocalyptica
5.)Nightwish
6.)Rammstein
7.)Marilyn Manson
8.)Frontside
9.)Behemoth
10.)Black Sabbath

Trochę dużo bo regularnie słucham pozycji od 1-8(włącznie), a reszta od czasu do czasu. Smile
1-Illusion
2-Soulfly
3-Sepultura
4-MetallicA(będę oryginalny-nie tylko stara Laughing )
5-Face Down
6-Fear Factory
7-Godsmack
8-Kovenant
9-Slipknot
10-Pantera

POZDROWISKA!!!!! Big Grin
1.Judas Priest(tutaj chyba juz nic nie powinienem wyjasniac Big Grin )
2.Testament(jak dla mnie mistrzowie gatunku)
3. Megadeth(nie wiem za co, ale kurewsko lubie ten zespol)
4.Paradise Lost(powoli wracaja do formy, rewelacyjny wokal Holmesa... no i fajny koncert w Lodzi daliSmile
5.Kreator(swietna muza, swietny wokal i niebanalne pomysły... no moze poza mala wpadka w latach 90-tych)
6.Running Wild(no nie słyszec piaratow to wsytd i hanbaSmile You don`t know where you are?? In port royal!!)
7.Helloween(aczkolwiek tylko pierwsze trzy plyty sa mistrzostwem swiata)
8.Carcass(swietna kapela, no i sa ponoc z Liverpoolu, a wiadomo, osiagniecia jurkaSmile no i niesamoiwty klimatSmile
9.King Diamond(swietna muza i swietny wokal... troche "kastracki" ale ja go tam lubie... nieziemski klimat na kilku plytach, chocby na "The Eye")
10.Grave Digger (calkiem sympatyczny nowy album)

nom... to tyle, zadne specjalne nowosci... zadne wyszukane zespoly... ale kurna wszystkie te zespoly i wszystkich muzykow darze ogromnym szacunkiem za dokonania i wklad w rozwoj muzki metalowej na tym cholernym swiecie
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21