Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: TOP 10 [metal]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
dobromirsite napisał(a):Jesteś kurwa wrogiem nr1!
to tak jak ja
dobromirsite napisał(a):Należysz do lewactwa i chuj mnie obchodzi, czy jesteś trockistą czy stalinistą, dla mnie te dwa poglądy są na równi bo i tak pochodzą od czerwonej zarazy która zalewa świat!

ty natomiast nalezysz do waskiej grupy ciot robiacych gale kelthuzowi, a mimo to nie myle cie z viperkiem

jankier napisał(a):
dobromirsite napisał(a):Jesteś kurwa wrogiem nr1!
to tak jak ja

dla uproszczenia wszyscy sa u nich wrogami nr1 - nie spodziewaj sie znajomosci podstaw arytmetyki u niedojebanych aryjskich kloszardow
Milcz zepsuty skurwielu

Removed2

lenin139 napisał(a):a mimo to nie myle cie z viperkiem
Nadrabiasz to własnym pomyleniem i analfabetyzmem wtórnym skurwiałym.
wy oboje już po szkole?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ej dobromir, slyszales ze Marek Włodarczyk przebral sie za Batmana?

Chuj mnie to obchodzi, ale ciebie zapewne tak skoro wchodzisz na takie lewackie-pedalsko strony.

Cytat:ty natomiast nalezysz do waskiej grupy ciot robiacych gale kelthuzowi

Jestem w armii sławskiej potęgi więc nie pierodol tutaj o jakiejś mniejszości lewacki odbycie który jeszcze miał czelność zarejestrować się na mej aryjskiej stronie!

lenin139 napisał(a):nie spodziewaj sie znajomosci podstaw arytmetyki

Po lewakach na pewno nie można się tego spodziewać, skoro wasze pseudo ekonomiczne wyliczenia przekonywały, że socjalizm to świetny ustrój.

Posłuchaj tego a być może zmienisz swoje chore wyobrażenia na temat komunizmu: http://www.youtube.com/watch?v=Viu-yOvL3z8
Cytat:http://www.youtube.com/watch?v=Viu-yOvL3z8
najgorszy rodzaj muzyki jaki istnieje. propagandowo-prowokacyjny
to co, nie znasz merola?
dobromirsite napisał(a):Jestem w armii sławskiej potęgi więc nie pierodol tutaj o jakiejś mniejszości lewacki odbycie który jeszcze miał czelność zarejestrować się na mej aryjskiej stronie!

srawskiej.

w godzine po zalozeniu konta skasowano je razem ze wszystkimi moimi komentarzami.
jak na strone opiewajaca idealy libertynizmu i wolnosci, cenzura dziala u was nie gorzej niz w bylym zsrr, jebani hipokryci

brawo!

jankier napisał(a):najgorszy rodzaj muzyki jaki istnieje. propagandowo-prowokacyjny

*propagandowo-pedalsko-debilny, reszta sie zgadza

Valhalla napisał(a):to co, nie znasz merola?

a jak mial poznac merola, siedzac caly czas przed monitorem i zyjac w wyimaginowanym swiecie arjow?
Valhalla napisał(a):to co, nie znasz merola?

Może napiszesz o co kurwa chodzi?

Cytat:w godzine po zalozeniu konta skasowano je razem ze wszystkimi moimi komentarzami.

Tępimy lewactwo ze wszystkimi jego przejawami. KILL!!!

lenin139 napisał(a):jak na strone opiewajaca idealy libertynizmu i wolnosci, cenzura dziala u was nie gorzej niz w bylym zsrr, jebani hipokryci

To nie cenzura niedorozwoju, tylko walka z komuną!!!
fajnie ze komunistycznymi sposobami. jak to lecialo? "bedziemy walczyc o pokoj do ostatniego naboju!"
Cytat:fajnie ze komunistycznymi sposobami. jak to lecialo? "bedziemy walczyc o pokoj do ostatniego naboju!"

A co lewaku, nie podobają cie się działania twoich czerwonych braci? My natomiast walczymy toporami stali ognistej, a jeńców nie bierzemy! Tylko śmierć i pożoga dla socjalistów!!!
pożogę to ty masz w domu jak stary się budzi
hiehie, jesli teraz napisze, paranoik dobromir pomysli zapewne ze ja to gannon. chuj z tym

dobromirsite napisał(a):My natomiast walczymy toporami stali ognistej, a jeńców nie bierzemy! Tylko śmierć i pożoga dla socjalistów!!!

urosl ci od tego?
Cytat:pożogę to ty masz w domu jak stary się budzi

Podaj dowody na to, albo zapierdalaj na plantację zbierać bawełnę, teksański niewolniku! KILL!!!

lenin139 napisał(a):urosl ci od tego?

Nie potrafisz pisać merytorycznie, czy jesteś porażony moją nadludzką elokwencją?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21