Zjadłem ją, bo się ufarbowała na niearyjski czerwony kolor.
I co, miałeś potem krvawego stolca?
Wyrzygałem sukę, nie jest godna by przejść przez moją słowiańską dupę.
no tak. tylko słowiańskie kutasy peruna i świetowita mają prawo tam być
Chujonosz napisał(a):To dla niej żem stracił głowę i przyrodzenie, ale czyż nie ma w sobie chociaż cząstki cech słowiańskich?!
Mhm... Masz częściowo rację, ale... gdzie te sławskie blond włosy?
Cytat:Zjadłem ją, bo się ufarbowała na niearyjski czerwony kolor.
I to cię od KILL LIST uchroniło.
Cytat:no tak. tylko słowiańskie kutasy peruna i świetowita mają prawo tam być
Lewaczku zamilcz i skończ pierdolić, bo chuja wiesz o legendarnych aryjskich kutasach.
dobromirsite napisał(a):Lewaczku zamilcz i skończ pierdolić, bo chuja wiesz o legendarnych aryjskich kutasach.
za to ty jako ich smakosz jesteś niemal chodzącą encyklopedią w tym temacie
Cytat:za to ty jako ich smakosz jesteś niemal chodzącą encyklopedią w tym temacie
Nie chciał byś znać ich potęgi!!! Perun swym kutasem miażdży 10 lewaków jednym uderzeniem.
dobromirsite napisał(a):Mhm... Masz częściowo rację, ale... gdzie te sławskie blond włosy?
Niestety, świat jest okrutny i idzie naprzód, albo jest tak wspaniałą niewiastą i miłośniczką Svargi że chciała mieć włosy koloru Mistrza Kelthuza!
dobromirsite napisał(a):Cytat:za to ty jako ich smakosz jesteś niemal chodzącą encyklopedią w tym temacie
Nie chciał byś znać ich potęgi!!! Perun swym kutasem miażdży 10 lewaków jednym uderzeniem.
jestem pełen podziwu, że możesz chodzić, jeśli możesz
jankier napisał(a):jestem pełen podziwu, że możesz chodzić, jeśli możesz
A wpierdol byś nie chciał lewacki szczurze?
dobromirsite napisał(a):A wpierdol byś nie chciał lewacki szczurze?
![[Obrazek: lep.jpg]](http://vartstudios.com/~skoqpl/blog/wp-content/uploads/2009/01/lep.jpg)
^
znam tego typa co to rysował

Chyba mój komputer jest false, bo nie chce mi się załadować ten obrazek