dobromirsite napisał(a):Bo tak ten chuj ma na imię, a ja głoszę prawdę o tym. Ale widzę że ty stosujesz goebbelsowskie metody - chcesz by kłamstwo stało się prawdą!!!
w takim razie proszę o update mojego konta na kill list: "stosuje goebbelsowskie metody propagandowe"
dobromirsite napisał(a):Wiem kurwo, kto jest lewakiem a kto nie bo czerwone ścierwo rozpoznaje na kilometr.
no to gratuluje, na 400km i to przez neta, szacun ziom!
A Merola znasz?
dobromirsite napisał(a):Bo tak ten chuj ma na imię, a ja głoszę prawdę o tym
no to chyba jest cos o czym on sam nie wie.
Cytat:w takim razie proszę o update mojego konta na kill list: "stosuje goebbelsowskie metody propagandowe"
Z przyjemnością to umieszczę na KILL LIST, nazisto!!!
Valhalla napisał(a):A Merola znasz?
O kogo ci chodzi?
jestes taki true slowianski i merola nie znasz?
lenin139
Coś ty za jeden? Chcesz na KILL LIST lewaku?
jestem pewny że chce. mnie też możesz drugi raz wpisać

no i jestem, ale:
KILL LIST
24. lenin139
-Z Forum Rockmetalshop.pl (dokładnie:uljanowsk)
-Powód: marksista, trockista, komuch. lewak, socjalista, stalinista, leninowiec, obraza wojów Arji, brak szacunku dla pana KelThuza
jakbys sie dobromir uczyl w szkole, wiedzialbys ze trockizm to poglad na komunizm sprzeczny z stalinizmem, a stalin nawet kazal zajebac trockiego (skutecznie!)
chyba ze lekcje o tym bedziecie miec dopiero w drugiej klasie - wtedy przepraszam, ale na przyszlosc lepiej nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia. mimo to mam szczera nadzieje ze kiedys w koncu dorosniesz, dojrzejesz i zmadrzejesz, bo widze ze obecnie zatrzymales sie na etapie bajek o perunie, swarogu i dziadku mrozie
a, i powodzenia w szukaniu mnie po uljanowsku, patalachy
O ja pierdole, jaka merytoryczna wypowiedz! Zajebiście Lenin. Nie dość, że potraktowałeś listę poważne to jeszcze zaszpanowałeś wiedzą w temacie, który nawet do podcierania dupy się nie nadaje \m/
lenin139 napisał(a):jakbys sie dobromir uczyl w szkole, wiedzialbys ze trockizm to poglad na komunizm sprzeczny z stalinizmem, a stalin nawet kazal zajebac trockiego (skutecznie!)
Należysz do lewactwa i chuj mnie obchodzi, czy jesteś trockistą czy stalinistą, dla mnie te dwa poglądy są na równi bo i tak pochodzą od czerwonej zarazy która zalewa świat! Jesteś kurwa wrogiem nr1!
a Ty debilem numer 2
1 to kelthuz, a 3 to removed2
Cytat:a Ty debilem numer 2
1 to kelthuz, a 3 to removed2
Wypierdalaj nazi-murzynie do obozu, bo tam twoje miejsce! KILL!!!
Krzychun napisał(a):potraktowałeś listę poważne
ta, moze jeszcze mi powiesz ze dziadek mroz nie istnieje?
dobromirsite napisał(a):Wypierdalaj nazi-murzynie do obozu, bo tam twoje miejsce! KILL!!!
wbrew pozorom nalezy interpretowac to jako zyczliwosc, jako ze dobromir sam spedzil wiele milych chwil na obozach rehabilitacyjnych dla dzieci z uposledzeniem psychoruchowym