a co koledzy sie zapytali co to black metal i szukasz definicji, bo nie umiesz odpowiedziec? jak czegos nie rozumiesz i nie rozpoznajesz, to lepiej sie tym nie baw. lepiej zajmij sie latwym do zdefiniowania i rozroznienia disko, a glupie pytania zostaw na nocne przemyslenia i rozmowy z samym soba.
kaśka napisał(a):a co koledzy sie zapytali co to black metal i szukasz definicji, bo nie umiesz odpowiedziec? jak czegos nie rozumiesz i nie rozpoznajesz, to lepiej sie tym nie baw. lepiej zajmij sie latwym do zdefiniowania i rozroznienia disko, a glupie pytania zostaw na nocne przemyslenia i rozmowy z samym soba.
yyyyyyyyyy do kogo był ten post?

kasiu widzę że mądrością nie grzeszysz... po prostu chciałbym poznać zdanie innych to wszystko... no i oczywiście posłuchać zespółów, które wytypują!
Napaść na mnie była według mnie całkowicie niezrozumiała. jakieś problemy masz?
Nivo....to nie była napaść

widze ze masz nawet problem z rozpoznawaniem kobiecych intencji

co do zespołów to polecam MasseMord...ale ten polski

jeszcze ja....słuchaj Nivo...ale MasaMord nie znajdziesz na mpchujkach...

wiec masz lekki problem...
KelThuz napisał(a):z black metalem mamy do czynienia, gdy gra Venom, Bathory, Celtic Frost, Hellhammer, w porywach Mercyful Fate.
to widać najlepiej na "DBTO"
nanus napisał(a):jeszcze ja....słuchaj Nivo...ale MasaMord nie znajdziesz na mpchujkach...
nie takie rzeczy na mp3 sa...
jak sie postarasz to znajdziesz
edit:
a co do wypowiedzi kaśki to dla mnie brzmiala zdecydowanie jak atak
seelenleib... raczej nie znajdzie tego

to nie byl atak, wg bardzo dobrze napisała...moze troszke za ostro, ale wiesz nalezalo sie
nanus napisał(a):jeszcze ja....słuchaj Nivo...ale MasaMord nie znajdziesz na mpchujkach...
LOL
jak nie.
(zakladajac ze ci o massemord chodzi)
Nivo napisał(a):kasiu widzę że mądrością nie grzeszysz... po prostu chciałbym poznać zdanie innych to wszystko... no i oczywiście posłuchać zespółów, które wytypują! 
Napaść na mnie była według mnie całkowicie niezrozumiała. jakieś problemy masz?
Kwestię mojej mądrości i grzeszenia nią pozostawie do dowolnej interpretacji. Jeśli o problemy chodzi, to pewnie mam ich całą masę, ale ty się do nich nie zaliczasz. Swojej wypowiedzi nie nazwałabym napaścią, a raczej zwykłą reakcją, na niecodzienne i dla mnie idiotyczne pytanie na raczej niskim poziomie. Słuchaj sobie raczej zespołów, które sam wytypujesz (tak przy okazji). Wybacz mi moje zaskoczenie tak niewinnym w gruncie rzeczy pytaniem i nie stresuj się zbytnio