Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Definicja Black Metalu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
No ty też, szkoda że Szczerski zmarł...(edit: a raczej zginą)
Atreju napisał(a):Black metal, jak sama nazwa wskazuje, to metal grany przez afroamerykanów i innych ludzi wszelakiej czarnej maści... Confusedhock:

Atreju - jest to bardzo trafna wypowiedz... Big Grin Laughing

Nivo napisał(a):
Cytat:jezeli sluchasz metalu to jestes metalem

pierdolisz aż oczy puchną

Cool gadki.... Laughing

A owej defiicji nie widać... Laughing
no innej definicji ci nie napisze. (edit: 8 strona)
Hm, czyżbym więc była metalem, ahaaa...
A ta stronka z wikipedii rządzi, zwłaszcza menu po prawej Wink
Genocide napisał(a):fetus, tobie już podziękuję za wypowiedź. a to że założyłem coś z góry to chyba słusznie, widząc co piszesz. te "ale nie tylko wiadomo" - no własnie ze curva nie wiadomo.
Ja sie za cholere nie chciałbym czuć metalem, wiedząc że do tego grona zaliczają się tacy ludzie jak ty i większość użytkowników tego forum.

zaczęło sie od tego że obraziłeś mnie stweirdzeniem brzydkim stwierdzeniem że metali należy jebać, wyraziłeś sie bardzo nieładnie i co mnie nieco wqrwiło.. a teraz próbujesz się ze mna niegrzecznie pożegnać kiedy własnie zamieżałem cię kopnąć mocno w dupę panie megalomanie.
uuu, miodzio.
Definicja Black Metalu - Cradle Of Filth Laughing Big Grin
Dance Of Death napisał(a):Definicja Black Metalu - Cradle Of Filth Laughing Big Grin

NIE INACZEJ:d
Dance Of Death napisał(a):Definicja Black Metalu - Cradle Of Filth Laughing Big Grin
trudno
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10