Ale jazda
Gosh, to niezdrowe czytać od samego rana teksty tego pokroju XD
Aż mnie głowa od tego boli, typowe pozerstwo - zgrywanie kozaka, lać lać po łbie i nic inngo nie robic..... niech powie, ze chce pomocy i szuka jej u starszych a nei z kolegami tworzą balck metal i słuchaja Wenoma
Cytat:tytuł "Black Metal" ma. Ściągłem normalnie, ale to chyba nie było to, bo klawiszy nie było, ani chórów, szit normalnie jakiś, ryki i wrzaski, zero klimatu normalnie, to wyjebałem.
ten tekst mnie rozwala jak to czytam....
Hehe =D Wielkie brawa dla autora.. =D No i dla Miriam za wykopanie tego tekstu.. =]
oj znam takich, znam... :?
o bosh

dobrze, ze ja nikogo takiego nie znam

hehe
Na zasadzie ;]
"Jestem metalem i słucham metalu. A najbardziej z tego wszystkiego lubie Peje."
Heh, jak to pierwszy raz przeczytałam to się popłakałam ze śmiechu

Ten tekst jest świetny, ale smutne jest to, że niestety prawdziwy...
Kiedy to czytałem zrobiło mi się perfidnie głupio, jak można być takim ignorantem, a jego składnia, drechy używają takich zwrotów i podobnie jak drechów, nie mogłem zrozumieć kilku zdań
Cytat:a z black metalu to ona lubi Marylin Manson
To mnie rozwaliło, jak MM jest blackiem, to Gorgoroth jest nu metalem.
jak już wyżej wspomniano niestety prawdziwe

lol... Czyli nikt wczesniej tego nie widział?
To nie jedyny taki tekst na tej stronie, jest tam tez o "Mrocznym pieknie gotyckiej sztuki" i "Jak być prawdziwym black metalowcem"
To tak a'propos mojego jednego posta w dziale gHotic

gannon napisał(a):oj znam takich, znam... :?
No to nic, tylko współczuć...
Najlepszy kawałek to:
Cytat:W bluzie Vadera byłem i normalnie z pentagramem. Marcin, a dla przyjaciół Mroku jestem, jej mówię. Ona, że ma na imię Kamila. No i zaczęliśmy gadkę. Spytałem czego słucha, to mi powiedziała że Korna i Evanescence a z black metalu to ona lubi Marylin Manson.

ahehaehaheahhhehaehahehe buehehehehe normalnie sie poplakalem ze smiechu jak to czytalem "Zacząłem mu wygrażać, że niech uważa bo z szatanistą zadziera i ja znam Dzikiego i mam w sercu mrok. To on mi, że on też ma mrok, ale w dupie" jaki tekscior ahahahahah