Tim napisał(a):Jak się możesz śmiać ze swojej koleżanki w mroku?
Nie(stety) nie jest to moja koleżanka, chociażby gdybym ją znała to pewnie by długo nie pożyła

Tez mam mrok..ale w dupie:d
zostawilem komentarz na jednym z mrocznych blogow... moze autor mnie nie zje?...
lilith, cosik mi sie wątpi ze masz prawo nazywac kogos kinderem... dobra nie bede komentowal bo nie jestem trv ^^
-lilith- napisał(a):Tim napisał(a):Jak się możesz śmiać ze swojej koleżanki w mroku?
Nie(stety) nie jest to moja koleżanka, chociażby gdybym ją znała to pewnie by długo nie pożyła 
Utopiła byś ją w wodzie święconej? Czy oddała byś jej dusze szatanowi na czarnej mszy?
Tim napisał(a):-lilith- napisał(a):Tim napisał(a):Jak się możesz śmiać ze swojej koleżanki w mroku?
Utopiła byś ją w wodzie święconej? Czy oddała byś jej dusze szatanowi na czarnej mszy?
Wbiłabym jej kołek w serce i odprawiła egzorcyzmy.
Balthor- zacznijmy od tego, ze nie jestem po pierwsze żadnym "metalem" i jakoś nie zamierzam nim być. Poza tym to, że mam 14 lat chyba nie znaczy, że od razu jestem jakąś idiotką itd. Przecież każdy kiedyś tyle miał i Ty na pewno też

No i nie wydaje mi się, żeby mój wiek pozbawiał mnie przywileju zauważania głupoty i podśmiewania się niej.
jak to kazdy mial? ja sie urodzilem to mialem juz 17 lat i pilem wino z gwinta w 28 sekund!
a ja nic nie mowie ze jestes idiotka czy cos, po prostu nazywac kinderem i wysmiewac sie nie powinnas, bo zamiast "uswiadomic" taka osobe wysmiewasz ja juz w wieku 14 lat, to co bedzie jak bedziesz miala tych lat 20? bedziesz zazynac bo ktos zalozyl bialą koszulke? ;p
Balthor napisał(a):jak to kazdy mial? ja sie urodzilem to mialem juz 17 lat i pilem wino z gwinta w 28 sekund!
a ja nic nie mowie ze jestes idiotka czy cos, po prostu nazywac kinderem i wysmiewac sie nie powinnas, bo zamiast "uswiadomic" taka osobe wysmiewasz ja juz w wieku 14 lat, to co bedzie jak bedziesz miala tych lat 20? bedziesz zazynac bo ktos zalozyl bialą koszulke? ;p
Aaa no tak, zapomniałam, że się czasem rodzą tacy ludzie
A co do "wyśmiewania się" to ja po prostu jestem nad wiek dojrzała, jak bedę miała 20 lat, to będę narzekać jak 60- latka

A tak na serio, to próbowałam uświadomić właścicielkę tego pierwszego bloga, ale niestety pokasowała moje posty i napisała, że owszem, symfoniczny metal to inaczej gotyk, i że ma w linkach cztery zespoły, które można powiedzieć, że grają gotyk:
COF
69 Eyes
Nightwish
Within Temptation
Gdyby nie to, to pewnie bym tego bloga nawet tu nie podała
EDIT: Sam spróbuj jej coś napisać, to zobaczysz. Ona po prostu wie lepiej :?
-lilith- napisał(a):o ja po prostu jestem nad wiek dojrzała,
Przypomina mi sie dzieciak co mieszka w bloku obok i ma 7 lat. Matka do niego mówi "Daj mi ręke bo jest ślisko i sie przewrócisz" "NIE! Ide sam bo jestem już DOROSŁY!" 3 kroki dalej zaliczył glebe i przywalił głową w lód
Raczej z koleżanki w ciemnocie... Esh takie laseczki "których nikt nie kocha" są irytujące

Pytasz sie takiej co jej jest a ona "nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, nie zrozumiesz..." Ciężko z tymi małolatami.. no ale.. taki wiek.. bunt, dojżewanie, poznawanie swojego ciała....
Nie za dużo napisałem ? :?
Cytat:Nie za dużo napisałem ?
Łosz, kurwasz rozpisałeś się jak szalony.. Miesięczna norma wyrobiona.
Btw: wszystko już powiedziane, wkrótce zamknę temat.

A ja tam lubie kinderow

Z racji tego ze w mojej szkole(gim) od tego roku nie ma juz zadnego pozadnego metala(skromnosc)to mam fajny ubaw ja ide za "mroczna laska" w koszulce LP albo CoF(extremalnie) i z plecakiem z napisem Vaderzyca to chociarz posmiac sie mozna

ALe problem tych turystow,ze sie tak wyraze to nie tylko osob 13-15. Mam polaczone gim z LO i tam sa dopiero szatanowcy. Bluza slipa albo koRna i jazda, bujamy sie po szkole

Nie uwazam sie za jakiegos metala ale moge z calom pewnoscia powiedziec ze sa gorsi

Do mojego liceum w tym roku trafiło kilka takich "przypadków" Jeden z nich chodził przez pierwsze dwa tygodnie w tej samej bluzie Korna. Potem przerzucił się na Iron Maiden

warsadal napisał(a):Cytat:Nie za dużo napisałem ?
Łosz, kurwasz rozpisałeś się jak szalony.. Miesięczna norma wyrobiona.
Btw: wszystko już powiedziane, wkrótce zamknę temat.

Chodziło mi raczej o kwestię mojej zabawy w psychologa.. o buncie dojżewaniu i takich tam hockach klockach

Dzisiaj się wkurwiłem. Znana pozerka-cobainówa, która jeszcze w gimie śmiała się ze mnie że słucham rocka, pokazała się w koszulce DOORSÓW

za coś takiego powinna być kara chłosty