10-01-2005, 03:41 PM
10-03-2005, 08:07 PM
śmiać się, czy płakać?...
ludzie i parapety...
ludzie i parapety...
10-03-2005, 09:14 PM
Nivo napisał(a):ja doszedłem do wniosku że to musi być jakaś prowokacja, żarcik, dowcip itp....
no nie pierd.ol, naprawde?
10-03-2005, 09:27 PM
Nevermore napisał(a):Uspokój sie Nevermore, poczytaj inne posty tej zacnej użytkowniczki. To do niej podobne :?Nivo napisał(a):ja doszedłem do wniosku że to musi być jakaś prowokacja, żarcik, dowcip itp....
no nie pierd.ol, naprawde?
10-04-2005, 02:28 PM
no bo drażni mnie to, co się dzieje! Może dla tego że wyrastałam w czasach, gdzie nie było komputera i wszelką wiedzę na temat muzy zdobywało się z wielkim trudem! to, że każdy, zapyziały delikatny chłopiec czy dziewczynka zaczyna słuchać muzy, zastrzeżonej niegdyś dla elit powoduje ciągły wzrost zjawiska - Kinderyzmu! Niech dzieciak wie, gdzie jest jego miejsce

10-04-2005, 03:11 PM
Angelique napisał(a):no bo drażni mnie to, co się dzieje! Może dla tego że wyrastałam w czasach, gdzie nie było komputera i wszelką wiedzę na temat muzy zdobywało się z wielkim trudem! to, że każdy, zapyziały delikatny chłopiec czy dziewczynka zaczyna słuchać muzy, zastrzeżonej niegdyś dla elit powoduje ciągły wzrost zjawiska - Kinderyzmu! Niech dzieciak wie, gdzie jest jego miejscetaa a twoje zachowanie zwieksza "dresowienie" spoleczenstwa![]()
![]()
![]()

10-04-2005, 03:21 PM
Angelique napisał(a):no bo drażni mnie to, co się dzieje! Może dla tego że wyrastałam w czasach, gdzie nie było komputera i wszelką wiedzę na temat muzy zdobywało się z wielkim trudem! to, że każdy, zapyziały delikatny chłopiec czy dziewczynka zaczyna słuchać muzy, zastrzeżonej niegdyś dla elit powoduje ciągły wzrost zjawiska - Kinderyzmu! Niech dzieciak wie, gdzie jest jego miejscePrzepraszam,ale mając 14 lat(bo wiecej ci nie daje) wyrastałas w czasach w których juz komputery byly powszechnie dostępne.Własciwie to wciąz dorastasz.Przestan juz w ogóle pierdolic ,bo słabo mi sie robi jak czytam twoje wypociny.Jesli to prowokacja,to marna.WON!!![]()
![]()
![]()
10-04-2005, 05:16 PM
Angelique napisał(a):no bo drażni mnie to, co się dzieje! Może dla tego że wyrastałam w czasach, gdzie nie było komputera i wszelką wiedzę na temat muzy zdobywało się z wielkim trudem! to, że każdy, zapyziały delikatny chłopiec czy dziewczynka zaczyna słuchać muzy, zastrzeżonej niegdyś dla elit powoduje ciągły wzrost zjawiska - Kinderyzmu! Niech dzieciak wie, gdzie jest jego miejsce![]()
![]()
![]()

03-28-2006, 07:54 PM
dark_maiden napisał(a):ja co do samego tekstu... rozwalajace jest takie cos jak nie wiem hehe a pozerów wszędzie pełno :/ jak słyszę ze słuchają TH i są 'metalowcami' to mnie krew zalewa byehe
Ojej, ale prawdziwoscia powialo!
03-28-2006, 08:31 PM
No w końcu dark_maiden nie? Stężenie szatana to 666%.
03-28-2006, 08:35 PM
warsadal napisał(a):No w końcu dark_maiden nie? Stężenie szatana to 666%."stężenie szatana" LOL

03-28-2006, 09:02 PM
"stężenie szatana" zasługuje na miano hasla tygodnia 

03-28-2006, 09:05 PM
Balthor napisał(a):"stężenie szatana" zasługuje na miano hasla tygodnia
Nawet miesiąca. Od dziś sugeruję zamiast skali x/10 stosować określenie: "na tej płycie stężenie szatana wynosi x%"

03-28-2006, 09:06 PM
Tuomasss napisał(a):Balthor napisał(a):"stężenie szatana" zasługuje na miano hasla tygodnia
Nawet miesiąca. Od dziś sugeruję zamiast skali x/10 stosować określenie: "na tej płycie stężenie szatana wynosi x%"
Chyba że chodzi o jakąś poganską płyte, to wtedy stężenie peruna, albo innego światowida

03-28-2006, 09:10 PM
^
Nie inaczej, nie inaczej. A płyty Sorcerera i Warrahy będziemy oceniać według skali Wszebąda oczywiście.
Nie inaczej, nie inaczej. A płyty Sorcerera i Warrahy będziemy oceniać według skali Wszebąda oczywiście.