Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Z pamiętnika kinder metala :D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nivo napisał(a):ja doszedłem do wniosku że to musi być jakaś prowokacja, żarcik, dowcip itp....
no nie wiem, niektorzy sa na prawde tacy pojebani...
śmiać się, czy płakać?...

ludzie i parapety...
Nivo napisał(a):ja doszedłem do wniosku że to musi być jakaś prowokacja, żarcik, dowcip itp....

no nie pierd.ol, naprawde?
Nevermore napisał(a):

no nie pierd.ol, naprawde?
Uspokój sie Nevermore, poczytaj inne posty tej zacnej użytkowniczki. To do niej podobne :?
no bo drażni mnie to, co się dzieje! Może dla tego że wyrastałam w czasach, gdzie nie było komputera i wszelką wiedzę na temat muzy zdobywało się z wielkim trudem! to, że każdy, zapyziały delikatny chłopiec czy dziewczynka zaczyna słuchać muzy, zastrzeżonej niegdyś dla elit powoduje ciągły wzrost zjawiska - Kinderyzmu! Niech dzieciak wie, gdzie jest jego miejsce Laughing Laughing Laughing Big Grin
Angelique napisał(a):no bo drażni mnie to, co się dzieje! Może dla tego że wyrastałam w czasach, gdzie nie było komputera i wszelką wiedzę na temat muzy zdobywało się z wielkim trudem! to, że każdy, zapyziały delikatny chłopiec czy dziewczynka zaczyna słuchać muzy, zastrzeżonej niegdyś dla elit powoduje ciągły wzrost zjawiska - Kinderyzmu! Niech dzieciak wie, gdzie jest jego miejsce Laughing Laughing Laughing Big Grin
taa a twoje zachowanie zwieksza "dresowienie" spoleczenstwa Big Grin Tongue
Angelique napisał(a):no bo drażni mnie to, co się dzieje! Może dla tego że wyrastałam w czasach, gdzie nie było komputera i wszelką wiedzę na temat muzy zdobywało się z wielkim trudem! to, że każdy, zapyziały delikatny chłopiec czy dziewczynka zaczyna słuchać muzy, zastrzeżonej niegdyś dla elit powoduje ciągły wzrost zjawiska - Kinderyzmu! Niech dzieciak wie, gdzie jest jego miejsce Laughing Laughing Laughing Big Grin
Przepraszam,ale mając 14 lat(bo wiecej ci nie daje) wyrastałas w czasach w których juz komputery byly powszechnie dostępne.Własciwie to wciąz dorastasz.Przestan juz w ogóle pierdolic ,bo słabo mi sie robi jak czytam twoje wypociny.Jesli to prowokacja,to marna.WON!!

Confusedhock: ach ta tak cholerna zazdrość no nie?? Laughing Big Grin
dark_maiden napisał(a):ja co do samego tekstu... rozwalajace jest takie cos jak nie wiem hehe a pozerów wszędzie pełno :/ jak słyszę ze słuchają TH i są 'metalowcami' to mnie krew zalewa byehe

Ojej, ale prawdziwoscia powialo!
No w końcu dark_maiden nie? Stężenie szatana to 666%.
warsadal napisał(a):No w końcu dark_maiden nie? Stężenie szatana to 666%.
"stężenie szatana" LOL Big Grin
"stężenie szatana" zasługuje na miano hasla tygodnia Big Grin
Balthor napisał(a):"stężenie szatana" zasługuje na miano hasla tygodnia Big Grin

Nawet miesiąca. Od dziś sugeruję zamiast skali x/10 stosować określenie: "na tej płycie stężenie szatana wynosi x%" Big Grin
Tuomasss napisał(a):
Balthor napisał(a):"stężenie szatana" zasługuje na miano hasla tygodnia Big Grin

Nawet miesiąca. Od dziś sugeruję zamiast skali x/10 stosować określenie: "na tej płycie stężenie szatana wynosi x%" Big Grin

Chyba że chodzi o jakąś poganską płyte, to wtedy stężenie peruna, albo innego światowida Laughing
^
Nie inaczej, nie inaczej. A płyty Sorcerera i Warrahy będziemy oceniać według skali Wszebąda oczywiście. Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10