11-25-2004, 04:24 PM
11-25-2004, 06:52 PM
To co najśmieszniejsze, to wasze reakcje... proponuję zajrzeć do słownika i znaleźć słowo "ironia" :?
11-25-2004, 06:58 PM
Text boski
ciekawe, czy to fragment autobiografii
Ale mi sie glupio zrobilo troche, bo siedze przed kompem w koszulce Vader
a tak nawiasem mowiac - pozerow wypadaloby w koncu jakos wytepic
jakis srodek opracowac, albo cos...
"Pozerozol" w spray'u
pozdrowienia dla wszystkich fanow "Lacuna Coil i innego blacku" :d (jawna prowokacja
)

11-27-2004, 04:10 PM
a w jaki sposób odróżnisz pozera od true? to jest żałosne, komentujecie wszystkich w koło nie lepiej zająć się samym sobą?
11-27-2004, 05:05 PM
fireball napisał(a):Text boskiciekawe, czy to fragment autobiografii
Ale mi sie glupio zrobilo troche, bo siedze przed kompem w koszulce Vader
a tak nawiasem mowiac - pozerow wypadaloby w koncu jakos wytepic
jakis srodek opracowac, albo cos...
"Pozerozol" w spray'u
pozdrowienia dla wszystkich fanow "Lacuna Coil i innego blacku" :d (jawna prowokacja
)
Uważam że mniejszym pozerem jest metal w koszulce LP, którzy rzeczywiście tego badziewu słucha i lubi, niż ultrahipertrue w koszulce 'niekomercyjnego" zespołu, ale słucha to myśląc: "kurwa, co za obrzydlwy łomot, ale trzeba tego słuchać żeby być trendy". Moim zdaniem przypominacie już inkwizycje z tym tępieniem pozerstwa...

11-27-2004, 05:45 PM
Tutaj zaczyna się robić nieciekawie. Prawie wszyscy użytkownicy tego forum uważają się za wielkich znawców metalu i wysmiewają innych, którzy słuchają np. Linkin Park. Mówią, że to shit itd. A skąd inni mają pewność, że ten oto wielki znawca sam tak na prawdę nie słucha LP, a mówi takie bzdury tylko po to, żeby się podlizać innym? Sami stwarzacie takie sytuacje, kiedy jakiś dzieciak słuchający tego swojego LP mówi, że to beznadzieja, tylko po to, żeby nie zostać wyśmianym. Ja też sobie mogę napisać, że te i te zespoły są do dupy, a inne grają prawdziwy metal. Pytam tylko: po co? Trochę więcej tolerancji 

11-27-2004, 07:28 PM
A co to ma wspólnego z tekstem, o którym jest temat?
hock:
Może nie zauważyliście, ale ten tekst jest napisany dla jaj... :?

11-27-2004, 07:51 PM
To nie miało mieć nic wspólnego z tym tekstem
11-27-2004, 08:04 PM
Atreju napisał(a):A co to ma wspólnego z tekstem, o którym jest temat?hock:
Nie chodzi mi o text (który mnie nieźle rozwalił

12-03-2004, 07:40 PM
Najgorsze jest to, że taki pozer podszywa się pod metala i psuje opinie
. Potem przeciętny zjadacz chleba przez tagiego half-dres-metala uwarza Mansonika za Black Metal :? . Teks ten powinien być pokazywany wszystkim początkującym metalom, lub przerobiony na pewnego rodzaju kodeks jak nie powinieneś postępować.

12-03-2004, 10:27 PM
No, cóż.... bez komentarza. Przynajmniej jest się z czego pośmiać... Ale, szczerze mówiąc, żal mi takich... Biedne dziecko...
A jeśli cały ten blog faktycznie jest tylko żartem, to nie pozostaje nam nic innego jak pogratujować autorowi poczucia humoru
A jeśli cały ten blog faktycznie jest tylko żartem, to nie pozostaje nam nic innego jak pogratujować autorowi poczucia humoru

12-05-2004, 10:36 PM
oyey - po raz ktorys textem, ktory nie byl do konca na serio wywolalem burze na temat poruszany juz tysiace razy... ludzie, wlaze komus na ambicje tym, ze czesto i gesto koloryzuje? :? Dział zwie sie ponoc "Humor", a text opowiada absurdalna (paradoksalnie - prawdziwa) historie. Mi sie ten absurd podoba - stad text powyzej...
aha - co do odrozniania pozerow od reszty - chodzi o to, by srodek sam zabijal pozerow
jak kule na mole, ktore nie zabijaja bynajmniej domowego psa 
(ps: tak, ten post tez nie byl do konca serio - pisze dla wszystkich ludzi o IQ =< kubkowi z kawa, fanatycznych obroncow praw moli, producentow muchozolu, kul na mole i wszystkich innym, ktorych te slowa moglyby urazic...)
aha - co do odrozniania pozerow od reszty - chodzi o to, by srodek sam zabijal pozerow

(ps: tak, ten post tez nie byl do konca serio - pisze dla wszystkich ludzi o IQ =< kubkowi z kawa, fanatycznych obroncow praw moli, producentow muchozolu, kul na mole i wszystkich innym, ktorych te slowa moglyby urazic...)
12-12-2004, 05:16 PM
Text na poziomie dresiarza
...zaloze,ze to jakis lysy gnojek,z glanami na 3 oczka,i jak wchodzi do szkoly to odrazy hip hopowe texty wali,i jak pisal linkin park slucha...kurde to true metal,jeszcze czegos takiego nie widzialam,zeby tak znac sie na metalu,niekrore text rozwalaja super...tak trzymaj kinder
on chyba z hh na nu-metal sie przezucil 

12-12-2004, 05:27 PM
metallgirl - jesli twoj text byl kierowany do mnie,to...ech, brak slow...chyba ze cie zle zrozumialem...
12-12-2004, 05:51 PM
nie pisze o tym kinder metalu,sorrki za uraze,jesli zrozumiales ,ze to do ciebie