Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Motocykle
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
rotten_lady napisał(a):PO

Pomyliłaś działy.
rotten_lady napisał(a):^ chyba PO Stigu Laughing
(sorry za offa ale nie moglam sie powstrzymac Surprised )
PRZED też, nie martw się
Sacred napisał(a):temat zaś sie troche zakurzył... są tu wogóle jacyś motocykliści ??? piszcie coś jak wam sie jeździ i wogole gdzie jakieś zloty fajne ?? ja sie pochwale że niedawno prawko zrobiłem na motor Tongue po ponad roku jeżdżenia bez... Big Grin a btw 15 - 17 czerwca zapraszam pod opole do turawy na zlot. miejscówa nad jeziorem. co roku zajebista impreza Big Grin

Ja właśnie wruciłem ze zlotu "Werner Party". Było zajebiscie - imprezka od czwartku. Do Turawy miałem jechac ale postanowiłem chwilowo nie jeździc na zloty tylko na jakies wyprawy dalsze.
ja sie wybieram moim gsx-em nad morze... plecak części zamiennych pare kluczy i może dojade Tongue ale najpierw musze go przetestować na bliższym odcinku i za dwa tygodnie wybieram sie na wycieczke w kotline kłodzką Smile
Ja juz swój motocykl przetestowałem na kilku dalszych trasach. Teraz wybieramy sie ( w lipcu ) na Mazury.
Byłes moze na RR MC Hardcore Party w Skarżysku Kamiennym ?
nie. motor mam w rozsypce jeszcze i z garażu planuje wyjechac we wtorek, środe... (pierwszy i ostatni raz przerabiam motor :/ ) dopiero jak już bede miał go w 100% sprawnego to zaczne jeździć po imprezach.
Co do przerabiania motocykla. Też juz tego nie zrobie. Zimą robie ze swojej hondy 100% oryginała spowrotem + jakieś kufry i owiewka.
ta twoja honda to nie jest czasem cx ???
nie. to jest CB750k .

A to aktualna fota z tegorocznego wypadu w bieszczady.

http://img453.imageshack.us/my.php?image=imgp032a4.jpg
hehe ładny Smile a skojażyło mi sie z cx-em bo felgi takie same mają... ja dzisiaj swojego fotografowałem i czekam na mejla ze zdjęciami bo coś sie cyfrówki własnej dorobić nie moge :/ ale jak dostane je to też zamieszcze ;p
Fajny kot Confusedhock:
Jak pisałem w innym temacie:

Dawny motocykl mojego brata na silniku malucha:

http://img511.imageshack.us/my.php?image...033vw9.jpg

Co sądzicie o takich maszynach ?
Dużo toto nie wyciągnie a i psuje sie jak to maluch ma w zwyczaju :/ ot fajne do pokazania, ale do pojeżdżenia już nie
Zoltan napisał(a):Fajny kot
fajna koszulka manowar Laughing
Cytat:fajna koszulka manowar

Dzieki - to ja ;]

Cytat:Dużo toto nie wyciągnie a i psuje sie jak to maluch ma w zwyczaju :/ ot fajne do pokazania, ale do pojeżdżenia już nie

Ogólnie maluchy sie nie psują, nie każdy lubi szybko jeździc, a do popyrkania fajne ale nie za daleko.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9