rotten_lady napisał(a):PO
Pomyliłaś działy.
rotten_lady napisał(a):^ chyba PO Stigu Laughing
(sorry za offa ale nie moglam sie powstrzymac Surprised )
PRZED też, nie martw się
ja sie wybieram moim gsx-em nad morze... plecak części zamiennych pare kluczy i może dojade

ale najpierw musze go przetestować na bliższym odcinku i za dwa tygodnie wybieram sie na wycieczke w kotline kłodzką

Ja juz swój motocykl przetestowałem na kilku dalszych trasach. Teraz wybieramy sie ( w lipcu ) na Mazury.
Byłes moze na RR MC Hardcore Party w Skarżysku Kamiennym ?
nie. motor mam w rozsypce jeszcze i z garażu planuje wyjechac we wtorek, środe... (pierwszy i ostatni raz przerabiam motor :/ ) dopiero jak już bede miał go w 100% sprawnego to zaczne jeździć po imprezach.
Co do przerabiania motocykla. Też juz tego nie zrobie. Zimą robie ze swojej hondy 100% oryginała spowrotem + jakieś kufry i owiewka.
ta twoja honda to nie jest czasem cx ???
hehe ładny

a skojażyło mi sie z cx-em bo felgi takie same mają... ja dzisiaj swojego fotografowałem i czekam na mejla ze zdjęciami bo coś sie cyfrówki własnej dorobić nie moge :/ ale jak dostane je to też zamieszcze ;p
Fajny kot

hock:
Dużo toto nie wyciągnie a i psuje sie jak to maluch ma w zwyczaju :/ ot fajne do pokazania, ale do pojeżdżenia już nie
Zoltan napisał(a):Fajny kot
fajna koszulka manowar

Cytat:fajna koszulka manowar
Dzieki - to ja ;]
Cytat:Dużo toto nie wyciągnie a i psuje sie jak to maluch ma w zwyczaju :/ ot fajne do pokazania, ale do pojeżdżenia już nie
Ogólnie maluchy sie nie psują, nie każdy lubi szybko jeździc, a do popyrkania fajne ale nie za daleko.