Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Motocykle
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Podobnie jak Abadon myślę nad Intruderem 1500, ale wydaje mi się, że będzie to miało miejsce dopiero w późniejszych czasach. Póki co interesuje mnie Virag 1100 w którym w pierwszej kolejności usunąłbym te światło stopu. Ten cholerny nochal zawsze mnie denerwował.
Póki co nadjeżdża do mnie czarniuteńki Junak z Krakowa. Wcześniej też miałem, jednak pijany kolega zrobił z niego rzeźbę nowoczesną, całkiem śmieszna historia, jak ktoś zachce, opowiem.
A co kto powie o Valkyrie Rune?
Według mnie niesamowity.

Szerokiej i gładkiej nawierzchni. I pamiętaj każdy, że nieważne to co pod dupą, lecz ważne to, co nad nią. Wink
ojjj Valkyrie wymiata Smile aczkolwiek dla mnie jest za bardzo kosmiczny Smile wygląda jak rakieta ! Smile Mi osobiscie podobają sie klasyczne choppery Smile Czarny kolor, w ciul chromu, GŁOOOŚNY wydech - to jest to ! Smile i oczywiscie na baku plakietka Harley Davidson Smile

http://www.auto.pl/gielda/result.php?kod...d=p&all=10

http://www.auto.pl/gielda/result.php?kod...d=p&all=10

KLASA sama w sobie ! Smile kto ma 60.000 zł na zbyciu ? Smile
stig najpierw od wueski zacznij Big Grin
A 6.000 zł już masz? Surprised
Chyba pora na zaproszenie na piwo Big Grin

Gdyby nie zauroczenie Intrudera, ew. garażowego draga, pewnie też śliniłbym się na widok każdego czarnego z chromem choppera Smile

Ostatnio widziałem za 6.000 zł podstawy do draga, typowy custom, mało roboty, wystarczy pogrzebać w silniku i wypaśnie wykończyć. Chyba jednak wejdę w licytację.
ech pomażyć dobra rzecz... Big Grin
Mruczny napisał(a):A co kto powie o Valkyrie Rune?
piękny motocykl! zakochałem sie w nim od pierwszego wejżenia i jeszcze duż chlebka musze zjeść żeby o nim myśleć na poważnie Big Grin

Mruczny napisał(a):nieważne to co pod dupą, lecz ważne to, co nad nią
hasełko z riders.pl Tongue coś w tym jest...

a co do
Cytat:http://www.auto.pl/gielda/result.php?kod...d=p&all=10
to powiem tylko tyle: miodzio Big Grin

a

Cytat:http://www.auto.pl/gielda/result.php?kod...d=p&all=10
nie podoba mi sie wogole. jak patrze na te nowe motocykle to dochodze do wniosku ze jeszcze troche a wszystko bedzie wyglądać jak z matrixa :/ stare motocykle to jest to a nie jakieś dziwolągi na które patrzysz i zastanawiasz się co autor miał na myśli... Tongue Laughing
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):stig najpierw od wueski zacznij Big Grin

kiedyś bedzie trzeba Wink z tego co wiem to żeby zasiąśc na motocykl o pojemnosci wiekszej niż 500 cm3 trza chyba miec prawko kat. A dłuzej niż rok czasu Smile wiec WS nadaje sie Smile
The Stig napisał(a):z tego co wiem to żeby zasiąśc na motocykl o pojemnosci wiekszej niż 500 cm3 trza chyba miec prawko kat. A dłuzej niż rok czasu wiec WS nadaje sie

co za bajki opowiadasz ??? ja teraz jestem w trakcie robienia kursu na kat. A i nic nie wiem o takich rzeczach. normalnie można jeździć. kat. A uprawnia do kierowania motocyklem powyżej 250cm3 a do kierowania do 250cm3 jest kat. A1
nie byłem na 100% pewny Smile btw. ile taki kurs kosztuje ? Smile
The Stig napisał(a):btw. ile taki kurs kosztuje ?

sam kurs to jest 800 zl + 50 zl lekarz (w moim przypadku musiałem dać w łape nieco więcej bo bryle nosze a chcialem mieć bezterminowe) no i opłata egzaminacyjna okolo 100 zl :/
a jaką masz wadę ? bo ja mam -3 Wink
-2,75
Ślepaki na drodze Laughing A później wjeżdżaja w przystanki autobusowe Surprised
pierdolisz bez sensu...
Cytat:Ślepaki na drodze A później wjeżdżaja w przystanki autobusowe
Laughing

jakoś od 5 lat jeżdże różnymi samochodami i motocyklami i nigdy nie mialem zadnego wypadku Tongue

no to żeby dalej o motocyklach było (a nie o okulistyce Tongue) to pare fajnych motorków wkleje

Valkyrie
[Obrazek: honda_valkyrie_rune_1.jpg]

Vulcan
[Obrazek: 083101side4.jpg]
fajny ale to kawa...

no i Bandit
[Obrazek: bandit25.jpg]
[Obrazek: por_hornet1.jpg]
jedyny motocykl sportowy który mi sie podoba i którym bede śmigał w przyszłym sezonie Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9