Nie przesadzajcie,że japoniec=śmierć!Pewnie,że jak czyimś pierwszym motocyklem będzie Hayabusa,to pewnie długo nie pożyje a przynajmniej strasznie się umorduje i zaliczy kilka szlifów.Tylko po co od razu tak?Ludzie giną nie przez maszyny,tylko przez głupotę!Przykład?
Rodzice kupili chłopakowi na 18 właśnie Hayabusę (pewnie mieli tyle kasy,ile rozumu im brakowało).Chłopak się na pewno ucieszył i "dawał czadu".Tydzień później nie żył.Wina motocykla?Chyba maszyna nie zmusiła go do takiej jazdy-chłoptaś na wąskiej dróżce usiłował wyminąć tira poboczem i przyłożył w drzewo z prędkością około...280 km/h

hock: Zginąć można nawet we własnym domu,np.susząc włosy podczas kąpieli,ale to nie wina suszarki...
Motocykle hm... ani mnie to ziębi ani parzy tak naprawdę. Mam rower i jest ok

. Albo na piechotkę. Motory pierdzą
Jednak czasami to sobie myślę, że fajnie by było pojechać jakimś takim bardziej hm..klasycznym :]
Ale poza tym nie jest to jakaś paląca potrzeba ani marzenie. Chociaż czasem jak jadę pod górę bez przerwy kilkanaście kilometrów rowerkiem, to sobie myślę "królestwo za silnik" =D Ale jak z górki to już mi przechodzi
motocykle mniam

w gre nie wchodza jedynie "plastiki"

marze o "rusku", w stylu Ural, Dniepr, K-750, M-72- maszyny nie do zajechania, a ten piekny chod boksera...ciarki przechodza

tylko bez wozka, bo psuje cala piekna forme

malowanie- czarny mat...oryginalne BMW niby byly lepsze, ale "rusek" tanszy

No baa, BMW z II wś też mi się marzy

ale niestety.... za taką cene można kupić dobry samochód

Hmmm ja, a właściwie tatuś mamy Yamahe Drag Star 650

On zaraża mnie tą motocyklową pasją, od roku. Jest fajnie, i uwielbiam jeźdźić z nim na wszelakiego rodzaju zloty, MotoBazarki <Łódź, Poznań> albo ogólnie w trase. A jakby coś mam do sprzedania Yamahe Virago 500 z 84' za 5,400
Ja dopiero robie karte motorowerowa, wiec na osobiste prowadzenie maszyny musze jeszcze troszeczke pokczekac niestety

Jak ja zazdroszczę ludziom takich rodziców. Moja stara dostaje prawie ataku serca ilekroć mówię, że będę miał motor
Czemu ja się musiałem urodzić w takim skrajnie "normalnym" domu :?
aXe Rose napisał(a):Jak ja zazdroszczę ludziom takich rodziców. Moja stara dostaje prawie ataku serca ilekroć mówię, że będę miał motor 
Czemu ja się musiałem urodzić w takim skrajnie "normalnym" domu :?
Mam prawie identyczny problem-stara patrzy jak na wariata,a stary wyzywa motocyklistów od dawców narządów

:?
heh moja mamuska tez sie niezgadza zebym motorkiem jezdzila...ostatnio muwie do niej ze musze sobie kask kupic....tylko dziwnie spojzala i powiedziala ze ona sie do mojej smierci niedolozy...czemu ludzie kojaza motocyklistuw z samobujcami...jak ja tego nieznosze.

:?
Cytat:...czemu ludzie kojaza motocyklistuw z samobujcami...
Jedzie facet po polskiej drodze, pomiędzy autobusem, a tirem, przecinakiem z prędkością 160 km/h... Powiesz o nim że to rozsądny człowiek? Mówią o nich dawcy organów...
Ofcoz nie genaralizujmy, ale stereotypy są trudne do wykorzenienia.
Jako fan Motorhead powinienem interesować się motorami, ale mam je w dupie, heh

A moj stary ma prawko na motor, ale niestety motoru brak, mam tylko peugeota

Nevermore napisał(a):Jako fan Motorhead powinienem interesować się motorami, ale mam je w dupie, heh 
Przecież Lemmy nienawidzi motocykli, po tym jak miał wypadek na planie klipu "killed by death" jako fan motorhead powinieneś to wiedzieć

Jutro zlot!!!!!!!!!
Ja chce jutra!!!!!!!
Następny dopiero w czerwcu

Ja chce czerwiec!!!!!!!!!!