Hethell napisał(a):Summoning, Sopor Aeternus, Limbonic Art i Nine Inch Nails sie dobrze nadaja. ale czesem to niczego w tle nie trzeba 
tia. czasem wystarczą babcie nawijające różaniec lub śpiewające jakieś piesni koscielne. To jest TRV klimat.

a kiedy My to hmmm... ,,robimy'', to zazwyczaj leci w tle Arcana...
A Kat też swoją droga daje radę, zwłaszcza jeśli w grę wchodzą trójkąty i inne kombinacje ;p

ostatni kawałek kostrzewskiego - żyj szybko i giń, no i soundtrack z draculi i wywiadu z wampirem - są po prostu zajefajne.

mnie osobiście muzyka przeszkadza i to bardzo dlatego zawsze pod ręką mam pilota od wieży żeby w razie czego ją w cholerę wyłączyć

Angelique- przy Arcanie ? :? przeciez przy tym mozna sie kroić

wsiur69 napisał(a):polecam ostatni album vital remains 'dechristianize'.
do tematu: teledyski Type O`Negative? ;D
Scully napisał(a):wsiur69 napisał(a):polecam ostatni album vital remains 'dechristianize'.
jak najbardziej!

chociaz sama muza tez nie jest zla
Scully napisał(a):wsiur69 napisał(a):polecam ostatni album vital remains 'dechristianize'.
ktoś mi wytłumaczy jak podczas sexu oglądac teledysk ?

hock:
Ostatnio nam się zdarzyło przy Enigmie - polecam

Scully napisał(a):Abadon napisał(a):Scully napisał(a):wsiur69 napisał(a):polecam ostatni album vital remains 'dechristianize'.
ktoś mi wytłumaczy jak podczas sexu oglądac teledysk ?
hock:
Masturbacja. Najlepszy jest seks z kimś, kogo naprawdę kochasz... 
hehe czyli masturbacja.. xD
khy khy
a do tematu, hm.. muzyka jakos nigdy nie byla wazna dla mnie, potrafi budowac klimat (np. muzyka klasyczna) ale to tylko na poczatku bo pozniej nie slychac jej sa inne przyjemniejsze dzwieki ^^ heh a co do Kata spiewanie purpurowych godow podczas kiku kiku nie jest trv