Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Sexy Music ;-)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
i ta mysl że zaraz może Cie ktoś na tym nakryć Smile - do Kalina
Kalin zgodze sie z toba... ;D
A co do muzyki... hym... nie wazne przy czym wazne z kim sie to robi Smile muzyka wtedy jest niewazna...
No i nie tylko w lesie... bo jeszcze szum wiatru, widok spadajacych gwiazd i ksiezyc, to jest muzyka, tyle ze natury Tongue
polecam ostatni album vital remains 'dechristianize'.
=Sat= napisał(a):Heheheh chciałbym zobaczyć jak idą ci te blasty w 220bpm. sat_black@go2.pl wyślij próbkę Tongue
hehe to był żart bo nie gram takiej muzy. Blasty w takim tempie są conajmniej masakryczne. Jak będę miał swojego twina to dla rozrywki się wezme za blasty i zobacze w jakim tempie wytrzymuje.

Anonymous

Tak btw.
Ten temat nie ma sensu skoro tutaj same dziewicze 15tki ;)
Wejdź na forum trÓ gotyckie, a przekonasz się, że małolaty mają największe doświadczenie w sexie na cmentarzu i masturbacjach krzyżem...
Ja wole bez muzyki. Wtedy jestem w stanie lepiej sie skoncentrowac na partnerce ;p
heh ach to przewrazliwienie-do abadona. heh KAT zgodze sie ale nietylko... jeszcze moze byc metallica

Anonymous

aXe Rose napisał(a):Wejdź na forum trÓ gotyckie, a przekonasz się, że małolaty mają największe doświadczenie w sexie na cmentarzu i masturbacjach krzyżem...
Chyba wyobraznie :P
Z doswiadczenia to oni moga miec tylko skorzany pejczyk na coniedzielne lanie od tatusia, bo do kosciolka nie chca chodzic (no, chociaz jeszcze kara na komputer jest)

;)
Neth napisał(a):Ja wole bez muzyki. Wtedy jestem w stanie lepiej sie skoncentrowac na partnerce ;p
"poczekaj jeszcze chwile, zaraz po solówce"
A ja jestem hmm... dziwny ??? Smile Bo wolę przy czymś klimatycznym typu Coldplay ...
Aeroth napisał(a):
Neth napisał(a):Ja wole bez muzyki. Wtedy jestem w stanie lepiej sie skoncentrowac na partnerce ;p
albo:
"slyszalas to? zajebisty fragmencik" <zrzuca ja z siebie i idzie podglosnic> Big GrinBig GrinBig Grin
Neth napisał(a):
Aeroth napisał(a):
albo:
"slyszalas to? zajebisty fragmencik" <zrzuca ja z siebie i idzie podglosnic> Big GrinBig GrinBig Grin
hehe a jak jestes sadomasochistą: "szkoda, że nie wygladasz jak wokalistka"
A teraz kawał z poza tematu

Wiecie jaki wygląda sex "na rodeo"??
Dziewczyna mówi do chłopaka że ma hiv i prubuje sie utrzymać Smile
Acrid napisał(a):Tylko Purpurowe Gody, czy przy czyms innym mozna sie miziac?

Mozna jeszcze przy Fuck Her Gently Tenacious D.. ;]
Stron: 1 2 3 4 5