Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Sexy Music ;-)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Neth napisał(a):"slyszalas to? zajebisty fragmencik" <zrzuca ja z siebie i idzie podglosnic> Big GrinBig GrinBig Grin

hehe pare razy tak mialem ale na szcescie tego glosno nie wypowiedzialem Laughing
od tamtej pory "uzywam" tylko muzyki w miare obojetnej sluzacej tylko jako tlo

Anonymous

seelenleib napisał(a):
Neth napisał(a):"slyszalas to? zajebisty fragmencik" <zrzuca ja z siebie i idzie podglosnic> :D:D:D

hehe pare razy tak mialem ale na szcescie tego glosno nie wypowiedzialem :lol:
Ja mam taka partnerke, zeby sie jej cos takiego spodobalo :P. No, chyba ze klimacik bylby romantyczny, to bym dostal niezly wpierdol :]
heh abadonku ach te kawaly...mam nadzieje ze niewiesz tego z doswiadczenia...chyba ktos by sie na ciebie mocna wnerwil...ale pocieszam sie tym ze to ja ci ten kawal opowiedzialam hahaha.
najlepiej coś z extremalnymi blastami Big Grin
Hmmm na forum same dziewicze 15.... no racje masz Wink ja jestem ich przedstawicielka Tongue i nigdy nie teges... ale, ale mimo tego zastanawiałam sie, przy czym chciałabym Wink I doszłam do wniosku, że przy Purpurowych Godach, i piosence 'Rape me' Nirvanki Smile A gdyby mialo byc romantycznie Him- 'Beautiful', ale ja chyba będe woleć bardziej hmm hardcorowo Wink)
gorzka napisał(a):Hmmm na forum same dziewicze 15.... no racje masz Wink ja jestem ich przedstawicielka Tongue i nigdy nie teges... ale, ale mimo tego zastanawiałam sie, przy czym chciałabym Wink I doszłam do wniosku, że przy Purpurowych Gadach, i piosence 'Rape me' Nirvanki Smile A gdyby mialo byc romantycznie Him- 'Beautiful', ale ja chybabęde woleć bardziej hmm hardcorowo Wink)
prawda taka: w trakcie aktu muzyka przestaje byc istotna i praktycznie sie jej nie slyszy Wink co najwyzej do budowania klimatu sie przydaje... ale i tak uwazam ze purpurowe gody, choc tematyka odpowiadajace, nie sprzyjaja temuz procesowi ;P
Ja tam uważam, że najlepsza muzyka w tym momencie to oddech partnerki Smile
aXe Rose napisał(a):Ja tam uważam, że najlepsza muzyka w tym momencie to oddech partnerki Smile
nie inaczej!

Anonymous

aXe Rose napisał(a):Ja tam uważam, że najlepsza muzyka w tym momencie to oddech partnerki :)
Tak twierdzi facet ;)

Kobiety sa magiczne i moga w czasie seksu rozmawiac, sluchac muzyki ;) hehehehehe
Rafał napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Ja tam uważam, że najlepsza muzyka w tym momencie to oddech partnerki Smile
Tak twierdzi facet Wink

Kobiety sa magiczne i moga w czasie seksu rozmawiac, sluchac muzyki Wink hehehehehe
Nie one jedne - mi się zdarzyło być po pijaku na koncercie deathowym, gdzie zdążyłem wymiętosić się z jakąś laską, posłuchać Behemotha i jeszcze pstryknąć fotę Nergalowi Tongue

Ta i teraz będę o tym koncercie opowiadał w nieskończoność.. Obiecuję że to ostatnia wzmianka o tym Tongue
Rafał napisał(a):
Tak twierdzi facet Wink

Kobiety sa magiczne i moga w czasie seksu rozmawiac, sluchac muzyki Wink hehehehehe
gdziez w tym magia?
ja widze tylko instynkt i dzikie zadze Wink
aXe Rose napisał(a):gdzie zdążyłem wymiętosić się z jakąś laską, posłuchać Behemotha i jeszcze pstryknąć fotę Nergalowi Tongue

Racja...instynkyt i "dzikie rządze"...tak bezdusznie..."jakąś laską" Confusedhock:
Dementor napisał(a):
aXe Rose napisał(a):gdzie zdążyłem wymiętosić się z jakąś laską, posłuchać Behemotha i jeszcze pstryknąć fotę Nergalowi Tongue

Racja...instynkyt i "dzikie rządze"...tak bezdusznie..."jakąś laską" Confusedhock:
Jakbym wiedział chociaz jak ma na imię, tobym napisał, że np. z Anią czy Jolą czy jakąś tam... niestety tak cennej informacji nie raczyła mi przekazać Wink
aXe Rose napisał(a):
Dementor napisał(a):

Jakbym wiedział chociaz jak ma na imię, tobym napisał, że np. z Anią czy Jolą czy jakąś tam... niestety tak cennej informacji nie raczyła mi przekazać Wink

A ona zna Twoje imie i nazwisko??
Bo jak tak to za pare lat może zapukać do Twych drzwi pani z 4 letnią dziewczynąmówiąc mówiąc że to Twoje!!! Rolleyes

Rolleyes
Summoning, Sopor Aeternus, Limbonic Art i Nine Inch Nails sie dobrze nadaja. ale czesem to niczego w tle nie trzeba Laughing
Stron: 1 2 3 4 5