Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: co sądzicie o wypowiedzi Green Day o Good charlotte??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
uffff, po dawce ironii jaka tutaj zaserwowales/as juz myslalem ze kiedys Ci sie cos o uszy obilo
przykro mi ze cie zawiodłam
Killy napisał(a):
XdkyX napisał(a):[quote="Killy"]GD kapela która od zawsze ma swój styl, grają sobie kalifornijkskiego punk rocka i ogromnie ich lubię i szanuję Smile

muhahaaha, Ty synu kalifornijski punk slyszales? Big Grin

Tak samo uważam jak Killy. Ich ostatnia płytka mnie troche wkurza i niezabardzo mi się podoba ale starsze są super. A Gc niech spada na bambus ale wara od Green Day. Laughing
Nie wiem po co taki temat. GD to nudziarze, a GC totalny komercyjny chłam... Misfits, Ramones, Black Flag, Dead Kennedys, Crass, Pistolsi, Clash, UK Subs- tego się słucha !!!
punki:-] napisał(a):
Killy napisał(a):
XdkyX napisał(a):[quote="Killy"]GD kapela która od zawsze ma swój styl, grają sobie kalifornijkskiego punk rocka i ogromnie ich lubię i szanuję Smile

muhahaaha, Ty synu kalifornijski punk slyszales? Big Grin

Tak samo uważam jak Killy. Ich ostatnia płytka mnie troche wkurza i niezabardzo mi się podoba ale starsze są super. A Gc niech spada na bambus ale wara od Green Day. Laughing

GD mialo 2 dobre plyty po czym sie zjebali
noi nie wiem czy to punk...dla mnie gc brzmi jak pop-rock...a to ze maja wizerunek punkow to nic nie znaczy....bo wygląd nie jest istotny punk'a trzeba czuc w sercu...tak samo jak metal!!!o yeah!!
a co do green day...no dla mnnie chała...ale cłuchajta co chceta...!!!FREEDOM!!!
Jee tam dlaczego?
Ideałem nie są i przypominają bardziej trÓ, ale nie potępiam!
I tak polski punk roolz
Phi. Jedno i drugie trzeba spalic albo zaorac.
GREEN DAY RZĄDZI 8) 8) 8) !!! Nikt i nic nie ma prawa porównywać się z GD Mad !!! Oczywiście, ze mogą brać z nich przykład, ale to wszystko!!! GREEN DAY I LOVE YOU Big Grin Big Grin Big Grin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUNKS NOT DEAD Angry Angry Angry !!!
O jejku...dobra ja nic nie mówię ale ci nowi userzy są naprawdę dziwni (weteran się odezwał hehe)
oj są, są..
MartaX znam jednego goscia ktory jest podobny do Billy'ego Joe, nawet ma punkowa kapele : - )

[Obrazek: 1316615639_l.jpg]

www.myspace.com/14against5

<ok>
i kurwa pomyslec ze on w aprilu gral Neutral
Ja najlbardziej lubie klimaty Insomniac (1995r.) wg. mnie zarąbista płytka Green Day
Stron: 1 2 3 4 5 6 7