04-09-2005, 10:54 PM
04-10-2005, 11:47 AM
01DeX napisał(a):whatsername napisał(a):Green day graja już trochę i maja swój stul . To , że ich nowa płyta jest tak nagłośniona od razu trzeba brać za komercje ?? Wisi mi co kto o nich sądzi , ja ich lubiłam , lubię i będę lubić. A Good charlotte to chyba przemilczę.............Zgadzam sie z toba, niektórzy maja tu pierdolca na punkcie komercji
misiaczku - najpierw pomysl co piszesz a potem to pisz ok?
Nikt tutaj nie ma pierdolca na punkcie komercji (no moze niektorzy

A faktem jest ze tak szumnie naglosniona plyta musi byc naprawde dobra zeby dorosnac do oczekiwan jakie sa w sloganach reklamowych.....sorry.
04-10-2005, 05:33 PM
armia .....włochaty ......dezerter itp też są ql
04-10-2005, 06:28 PM
GD - nie trawie
GC - dostaje torsji na sam dzwiek ich nazwy
kazdy ma prawo do swojego zdania, a moje brzmi: kicz, kicz i jeszcze raz kicz...
GC - dostaje torsji na sam dzwiek ich nazwy
kazdy ma prawo do swojego zdania, a moje brzmi: kicz, kicz i jeszcze raz kicz...
04-10-2005, 07:34 PM
hehehe... moja kumopela słucha obu zespołów i uważa sie za punka, amerykańskiego punka, oki. Bo im wystacza posłuchaś offspringa by być punkiem, gdy jej zapuściłem The Analogs, Włochatego, The billa, Sedes i ogólnie punka sceny alternatywnej dziewczyna sie nawróciła(: Ludzie a co do GD i GC oba zepsoły sa o dupe potszaskac i oni mają sławę rpzez kasę i bogatych starych ja uważam, dno, dno, i dnooooo... Lecz nie ma się co dziwi ludziom np. z Mrozów którzy słuchają tego kiczu... niektórzy znajomi zabierają anwyki grupy i tak zostaje:/ Green Day jest do baaaaaaaani, trorsji i ostrego satwqardzenia można po słuchaniu textów dostać... 

04-10-2005, 10:41 PM
XdkyX napisał(a):GC są do dupy, ale GD jest ok, oni przynajmniej um ieja grac na gitarce i na perkuci nie jka SEX PISTOLS01DeX napisał(a):whatsername napisał(a):Green day graja już trochę i maja swój stul . To , że ich nowa płyta jest tak nagłośniona od razu trzeba brać za komercje ?? Wisi mi co kto o nich sądzi , ja ich lubiłam , lubię i będę lubić. A Good charlotte to chyba przemilczę.............Zgadzam sie z toba, niektórzy maja tu pierdolca na punkcie komercji
Nikt tutaj nie ma pierdolca na punkcie komercji (no moze niektorzy), ale zwracaja uwage na fakt ze GD nie MA NIC NOWEGO DO ZAOFEROWANIA!!! Stoja w miejscu, nie zmieniaja sie, nie sa w stanie niczym zainteresowac - nawet tekstami :/
A faktem jest ze tak szumnie naglosniona plyta musi byc naprawde dobra zeby dorosnac do oczekiwan jakie sa w sloganach reklamowych.....sorry.
04-11-2005, 02:22 PM
01DeX napisał(a):GC są do dupy, ale GD jest ok, oni przynajmniej um ieja grac na gitarce i na perkuci nie jka SEX PISTOLS
ehhh.......jak grochem o sciane ....
04-16-2005, 05:15 PM
"boshe good charlotte to syf dla małolatek! wwrr wkurwilem sie na GD"
Drogi Tixie
Małolatki też muszą mieć czego słuchać.
A tak w ogóle to, np. ja nie jestem taką znowu małolatą a Good Charlotte uwielbiam...i nie uważam ze to komercyjny chłam, a wręcz przeciwnie. I przynajmniej nie mają każdej piosenki o miłości jak weźmy na to Simple Plan, które też "podobno" jest punkiem (tak wyczytałam) :?
Drogi Tixie

A tak w ogóle to, np. ja nie jestem taką znowu małolatą a Good Charlotte uwielbiam...i nie uważam ze to komercyjny chłam, a wręcz przeciwnie. I przynajmniej nie mają każdej piosenki o miłości jak weźmy na to Simple Plan, które też "podobno" jest punkiem (tak wyczytałam) :?
04-16-2005, 05:19 PM
Zapuść The Ramones, poczuj różnicę...
Anonymous
04-16-2005, 07:09 PM
obydwa gay bandy są niewarte mojej uwagi, gówniane, zjebane...
nie inaczej!
nie inaczej!
04-17-2005, 12:38 PM
Oh.. 'niewarte mojej uwagi'.. Dobre sobie.. 
Z obu kapel slyszalem tylko po 1 piesni..
GC- Lifestyles Of The Rich And Famous - betoniasty pop stylizowany na punk..
GD- Boulevard Of Broken Dreams - zajebisty rock.. Zakochalem sie w tej piesni.. :]
Tak wiec 1:0 dla Green Day..

Z obu kapel slyszalem tylko po 1 piesni..
GC- Lifestyles Of The Rich And Famous - betoniasty pop stylizowany na punk..
GD- Boulevard Of Broken Dreams - zajebisty rock.. Zakochalem sie w tej piesni.. :]
Tak wiec 1:0 dla Green Day..

Anonymous
04-17-2005, 12:50 PM
Dżemik napisał(a):Oh.. 'niewarte mojej uwagi'.. Dobre sobie..Coś Ci nie pasuje ?
04-17-2005, 12:52 PM
Dżemik napisał(a):GC- Lifestyles Of The Rich And Famous - betoniasty pop stylizowany na punk..Tu nawet nic nie jest stylizowane.. Też słyszałem tylko tą piosenkę i skutecznie mnie odrzuciła od zagłębiania się w ten zespół..
04-17-2005, 04:38 PM
ale ona ma takie punkowe liryki!!!!! i przeciwstawia sie uciskowi biednych przez bogatych!!!! i klna w niej!!!!! to jest punxowa piosenka!!11111!1!1 OMFG!!!11!21@!
04-17-2005, 04:53 PM
01DeX napisał(a):przeciez ty SP lubiszXdkyX napisał(a):GC są do dupy, ale GD jest ok, oni przynajmniej um ieja grac na gitarce i na perkuci nie jka SEX PISTOLS01DeX napisał(a):whatsername napisał(a):Green day graja już trochę i maja swój stul . To , że ich nowa płyta jest tak nagłośniona od razu trzeba brać za komercje ?? Wisi mi co kto o nich sądzi , ja ich lubiłam , lubię i będę lubić. A Good charlotte to chyba przemilczę.............Zgadzam sie z toba, niektórzy maja tu pierdolca na punkcie komercji
Nikt tutaj nie ma pierdolca na punkcie komercji (no moze niektorzy), ale zwracaja uwage na fakt ze GD nie MA NIC NOWEGO DO ZAOFEROWANIA!!! Stoja w miejscu, nie zmieniaja sie, nie sa w stanie niczym zainteresowac - nawet tekstami :/

zdecyduj sie