DeMoN.|. napisał(a):Dżemik napisał(a):Oh.. 'niewarte mojej uwagi'.. Dobre sobie.. 
Coś Ci nie pasuje ?
Brzmi to trochę tak jakbyś miał o sobie odrobinę zbyt wysokie mniemanie. Nie jest tak? (;
DeX...jesteś z leksza pieprznięty.

Jak brzmiała wypowiedź Green Day'a na temat Good Charlotte?
Bo jakoś się nie doczytałam..
W każdym razie, jeżeli chodzi o Good Charlotte, to wszystko co związane jest z tym jebanymi pozerami, wywołuje u mnie odruch wymiotny.
Natomiast Billie Joe, który jak mniemam skomentował poczynania Maddenów, nie jest konsekwentny co do własnych wypowiedzi.
Pieprzy, raz mówi to, raz tamto i wychodzi na debila, przynajmniej w moich oczach.
Aczkolwiek Green Day'a lubię.
Cytat:I przynajmniej nie mają każdej piosenki o miłości jak weźmy na to Simple Plan, które też "podobno" jest punkiem (tak wyczytałam)
Hah, radziłabym najpierw poczytać teksty, a potem komentować.
Simple Plan ma o wiele lepsze teksty, jest o wiele lepszym zespołem, do którego powiedziałabym Good Charlotte się nie umywa.
Nie są jakimiś fenomenalnymi muzykami, którzy odkryli nie-wiadomo-co, nie grają też punka,ale grają całkiem porządną muzykę.
nie chce mi sie czytac calego tematu i nie wiem co tam GD dokladnie powiedzial o tych pseudo-punkach ale jezeli oni wzoruja sie na GD to nie dziwi mnie ze sa jacy sa czyli do dupy..

green day to pewna klasa

a może i nie... może nie mam zdania... ale good charlotte to dla mnie totalna żenada. :?
Dzeyla napisał(a):nie chce mi sie czytac calego tematu i nie wiem co tam GD dokladnie powiedzial o tych pseudo-punkach ale jezeli oni wzoruja sie na GD to nie dziwi mnie ze sa jacy sa czyli do dupy.. 
... -
fakt
Dzem: Edytuj posty
Cytat:Coz miejmy nadzieje,ze wreszcie ich fani z tego wyrosna
Radziłabym zająć się sobą i swoim gustem muzycznym

Cytat:Chodzilo mi oto,zeby przestali glosic te swoje kazania,bo juz nie jest to tylko zalosne,ale nudne i monotonne
Przybliż, bo nie rozumiem o co biega..

hock:
Heh.. ja jednak jestem fanką zespołu..ale myśle że wcześniej grali troche lepiej. Raczej napewno jest to pseudo-punkowa muza ,ale dzięki nim zainteresowałam się tym gatunkiem muzyki. Powracając do tematu..to GD poprostu powiedzieli 'wreszcie' co sądZą o GC.

nataliaa napisał(a):Czyli CO?
Cytat:Raczej napewno jest to pseudo-punkowa muza ,ale dzięki nim zainteresowałam się tym gatunkiem muzyki.
Pseudo-punkiem? 
czepiasz sie szczegolow ;P zamiast pochwalic kolezanke ze nie wyrosl kolejny technojeb to tak sie z niej smiejesz (_ _)"
XdkyX napisał(a):czepiasz sie szczegolow ;P zamiast pochwalic kolezanke ze nie wyrosl kolejny technojeb to tak sie z niej smiejesz (_ _)"
Wielkie dzięki Bracie

Rozumiesz ludzi i to się liczy. Od czegoś przecież trzeba zacząć prawda??

Może i sie powtarzam ale , /good charlotte i green day mają mało wspólnego... Jak powiedział kolega "good chrlotte i green day to shit " , choć nie twierdze że green day to jest punk-rock uważam ze reprezentują inny poziom niz goody , a przeciwko jednemy tak drugiemu nic nie mam...Poprostu to są męskie avrilki...
I ludzie którzy tak fascyują się avril schodzą na good charlotte , wiem bo sama tak miałam...
Mały apel : Wezcie sie za Toola jezeli chcecie prawdziwego rocka ,a co punka coś polskiego...
nie wiem czy cos tu pisalem ale:
gd czasem słucham ale sie nie jaram
a tego czegos 2 to nawet nieslyszalem

To wcale nie był szczegół ale *prawie oczywisty wniosek, który nasuwa się, po przeczytaniu Jej wypowiedzi.
*Dlatego zapytałam.