Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: co sądzicie o wypowiedzi Green Day o Good charlotte??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Ja żadnego z tych zespołów nie lubie =/ podoba mi sie tylko wizerunek sceniczny Good Charlotte ale piosenki maja beznadziejne
edit: pisz tak dalej, a długo tu nie zabawisz.
I co niby gc nie jest punkiem...? Oni są punkiem ale nie czystym i kazdy dobrze o tym wie!! Laughing I wkurwiacie mnie swoimi opiniami bo obrazacie fanów tego zespolu! Evil or Very Mad Przynajmniej tworzą muzyke nie to co jakies total techno czy hh!!
Uspokujcie się trochę.. jak ja lubię takich zjebów..
to co gc tworzy to sie nazywa power pop =)
XdkyX napisał(a):to co gc tworzy to sie nazywa power pop =)

fajne okreslenie. i pasuje jak ulal... Smile
Uspokujta się ludzie XD" Każdu lubi co innego. lol

Jeśli się wzorują to trudno
a o jakiej wypowiedzi GD o GC mowa???
ps. gc to pop bla nastolatek;
GD kapela która od zawsze ma swój styl, grają sobie kalifornijkskiego punk rocka i ogromnie ich lubię i szanuję Smile
Angel of death napisał(a):Ja żadnego z tych zespołów nie lubie =/ podoba mi sie tylko wizerunek sceniczny Good Charlotte ale piosenki maja beznadziejne

Wizerunek sceniczny GC to akurat najbardziej załamująca rzecz na świecie. Dla mnie oni wyglądają żałośnie. Kiedyś oglądałam jakis program z nimi. "nasz zespół uwielbia kolczyki, niegrzeczne ciuchy i dzwonki na komórke. mamy pokaźną kolekcje dzwonków" :] Stay hardcore Laughing

=D =/ =P =) <- kto wymyślił te emoty?
jaka wypowiedź gd na temat gc?
szczerze mowiac? pierdole te dwa pozerskie zespoly "punkowe" i dlatego mam gdzies co one o sobie nawzajem mysla... niech sie bluzgaja i pozabijaja (przynajmniej bedzie o dwa zjebane zespoly mniej ;/)
nie wiem dlaczego umiescil ktos to gowno w dziale punk.. ale to chyba kazdy wie ze to pop... wiec nie ma sensu sie wypowiadac...
Killy napisał(a):GD kapela która od zawsze ma swój styl, grają sobie kalifornijkskiego punk rocka i ogromnie ich lubię i szanuję Smile

muhahaaha, Ty synu kalifornijski punk slyszales? Big Grin
Green Day?? dostalam ich plyte.. na drugi dzień wyrzuciłam.. denerwuje mnei ,że zacilaczją to do porządnego rocka
XdkyX napisał(a):
Killy napisał(a):GD kapela która od zawsze ma swój styl, grają sobie kalifornijkskiego punk rocka i ogromnie ich lubię i szanuję Smile

muhahaaha, Ty synu kalifornijski punk slyszales? Big Grin

nie, co ty
Stron: 1 2 3 4 5 6 7