05-05-2005, 07:52 PM
Anonymous
05-05-2005, 08:44 PM
SHAMBO napisał(a):A mnie sie slowo TRUE kojarzy ze slowem trendyJa jestem pozerem, bo bylem TRUE jak bylem w gimnazjum, a teraz zmadrzalem i zamiast Darkthrone slucham Cynic.
A ja nie jestem TRUE bo slucham Vadera i Behemoth
(nie tylko oczywiscie)
05-05-2005, 08:53 PM
No nie wiem czy to mozna rozpatrywac w kategoriach "zmadrzenia".
Anonymous
05-05-2005, 08:56 PM
Niech Ci bedzie. Dojrzalem muzycznie ;)
05-12-2005, 08:15 PM
Ja slucham metalu od niedawna, ale slucham tego co lubie, bo bez sensu jest sluchac tego czegos co inni poradzaja zeby cie nie wysmiali -.-.
Slucham zespolow bardziej znanych, ale to chyba nie znaczy ze jestem pozerem panowie..zalezy tez jak wy tlumaczycie slowo pozer :?
Slucham zespolow bardziej znanych, ale to chyba nie znaczy ze jestem pozerem panowie..zalezy tez jak wy tlumaczycie slowo pozer :?
05-12-2005, 08:56 PM
Wśród ogromnej większości z was panuje tendencja nie bycia TRUE jestem skłonny powiedzieć że gardzicie ludzmi uwarzającymi się za TRUE. To chyba jest trędy w waszym UNTRUE środowisku.
Ja słucham tego co lubie. Część jest znana część nie wszystko zależy od tego kto ile i jakie kapele zna. Coś co dla jednych jest znane może okazać zupełnie nowe dla innej osoby.
Ja słucham tego co lubie. Część jest znana część nie wszystko zależy od tego kto ile i jakie kapele zna. Coś co dla jednych jest znane może okazać zupełnie nowe dla innej osoby.
05-12-2005, 09:35 PM
Ja słucham tego, co mi wpadnie w ucho i się podoba. Nieważne czy jest to zespół legendarny czy ledwo znany w świecie - jeśli mi się spodoba to słucham. A jak nie to wywalam przez okno.
05-14-2005, 10:56 AM
Liczy sie muzyka - to fakt niepodwazalny. A jak muzyka wysiada, to nie pomoga nawet dark-przebieranki i mroczny make-up jak to jest w przypadku kilku kapel, ktorych wymieniac nie chce, bo wiadomo o gustach sie nie dyskutuje (ale zawsze warto :?
). Dlatego denerwuja mnie ludzie, ktorzy jak z karabinu wymieniaja nazwy podziemnych kapel liczac na tzw. wielki szacun, a tu bach, okazuje sie, ze nic soba nie prezentuja.

06-20-2005, 03:37 PM
Huj mnie obchodzi kto ma sławe a kto nie aby dobrze grał
PS. Tenebrosus wymiata a GORGOROTH to kvlt 8)
PS. Tenebrosus wymiata a GORGOROTH to kvlt 8)
06-24-2005, 07:23 PM
[quote="Abadon"]"Ale tak czy inaczej dzielimy sie na conajmniej dwie grupy - tych co słuchają bardziej znanych kapel
i tych co wolą 'podziemnych' wyjadaczy."
No cóż moze i istnieją dwie "grupy", chodz ja sama uznałąbym to za dwie przynalzeżności i klany.Mianowicie jeśli słuchamy czegoś co jest lekkie to mozna powiedzieć ze jesteśmy "ametale" bo od Behemota czy Metallic'ki boli nas głowa?
Według mnie czy znana kapela czy nie każdy słucha tego co mu pasuje a jako Metale nieinteresuemy sie tym, że mówią nam świrusy... czy ze słuchamy dziwnej, chorej, porytej muzyki ( co sama osobiście nie raz słyszałam)
Co Ty na to [Abadon]????
No cóż moze i istnieją dwie "grupy", chodz ja sama uznałąbym to za dwie przynalzeżności i klany.Mianowicie jeśli słuchamy czegoś co jest lekkie to mozna powiedzieć ze jesteśmy "ametale" bo od Behemota czy Metallic'ki boli nas głowa?
Według mnie czy znana kapela czy nie każdy słucha tego co mu pasuje a jako Metale nieinteresuemy sie tym, że mówią nam świrusy... czy ze słuchamy dziwnej, chorej, porytej muzyki ( co sama osobiście nie raz słyszałam)
Co Ty na to [Abadon]????
06-24-2005, 07:56 PM
LCF napisał(a):No nie wiem czy to mozna rozpatrywac w kategoriach "zmadrzenia".
hehe, no właśnie
Darkthrone>>>>>>>>>>>>>>Cynic

ale wracajmy do tematu...
06-24-2005, 08:10 PM
Że tak powiem: nie wiem co Ci odpowiedziec..... - do Hetia
06-24-2005, 08:45 PM
Hetia napisał(a):[quote="Abadon']"Ale tak czy inaczej dzielimy sie na conajmniej dwie grupy - tych co słuchają bardziej znanych kapel
Co Ty na to [Abadon]????
Ja w ogole nie wiem co to belkot, ale coz, metale nigdy do najmadrzejszych nie nalezeli.
Cytat:Liczy sie muzyka - to fakt niepodwazalny. A jak muzyka wysiada, to nie pomoga nawet dark-przebieranki i mroczny make-up jak to jest w przypadku kilku kapel, ktorych wymieniac nie chce
Wymien, ciekawosc mnie zzera.
06-25-2005, 07:00 PM
Bez watpienia chodzi o Anaal Nathrakh ! Oni się zajebiście przebierają , hahahahaha !
Trzymajcie mnie, bo padnę, hahahahaha !
Rotfl, kurwa rotfl, hahahahahaha !
Jestes idiotką, więc nie możesz być "ametalem".
A w związku z tym, że jestes idiotką, mam pytanie. Dajesz dupy, czy trzeba z toba chodzić ?
Cytat:No cóż moze i istnieją dwie "grupy", chodz ja sama uznałąbym to za dwie przynalzeżności i klany.Mianowicie jeśli słuchamy czegoś co jest lekkie to mozna powiedzieć ze jesteśmy "ametale" bo od Behemota czy Metallic'ki boli nas głowa?
Trzymajcie mnie, bo padnę, hahahahaha !
Cytat:Metallic'ki
Rotfl, kurwa rotfl, hahahahahaha !
Jestes idiotką, więc nie możesz być "ametalem".
A w związku z tym, że jestes idiotką, mam pytanie. Dajesz dupy, czy trzeba z toba chodzić ?
06-25-2005, 08:46 PM
Cytat:No cóż moze i istnieją dwie "grupy", chodz ja sama uznałąbym to za dwie przynalzeżności i klany.Mianowicie jeśli słuchamy czegoś co jest lekkie to mozna powiedzieć ze jesteśmy "ametale" bo od Behemota czy Metallic'ki boli nas głowa?1-> Gdzie mam iść?
2-> Buahaha.