06-25-2005, 11:59 PM
07-05-2005, 01:21 PM
Jak ci się podoba-sluchaj, jak nie-spal płytę.Proste.
Po co tyle dyskutować kto pozer a kto true?
07-05-2005, 04:03 PM
Mariusz P. napisał(a):Jak ci się podoba-sluchaj, jak nie-spal płytę.Proste.Zamiast palić, możesz mi wysłać pocztą - nie zmarnuje się.
07-05-2005, 08:52 PM
aXe Rose napisał(a):Mariusz P. napisał(a):Jak ci się podoba-sluchaj, jak nie-spal płytę.Proste.Zamiast palić, możesz mi wysłać pocztą - nie zmarnuje się.
Spoko, ja tez bym nie palił - po prostu tak doradzam innym żeby problemu nie bylo.

07-06-2005, 09:07 AM
Słucham Z Black Metalu to co misie podoba i nie zwracam uwagi na to czy jest komercyjne słucham zespołów począwszy od Cradle Of Filth kończących sie na lodowych klimatach takich kapel jak np.SatYricon czy też Carpathian Forest BLACK METALE TRZYMAJMY SIĘ RAZEM I NIEZWARZAJCIE UWAGI NA TO ŻE KTOŚ SŁUCHA KOMERCYJNEGO BLACK'U CZY TERZ UNDERGRANDOWEGO 8)
07-06-2005, 09:25 AM
Nattefrost napisał(a):Słucham Z Black Metalu to co misie podoba i nie zwracam uwagi na to czy jest komercyjne słucham zespołów począwszy od Cradle Of Filth kończących sie na lodowych klimatach takich kapel jak np.SatYricon czy też Carpathian Forest BLACK METALE TRZYMAJMY SIĘ RAZEM I NIEZWARZAJCIE UWAGI NA TO ŻE KTOŚ SŁUCHA KOMERCYJNEGO BLACK'U CZY TERZ UNDERGRANDOWEGO 8)
Ave Bracie Jam terz est Tru Black Metal arrggghh taki szatanski

Pokłon I Slava Tru Wikingowi !! od "LOdowych"

07-06-2005, 09:32 AM
Nattefrost napisał(a):Słucham Z Black Metalu to co misie podoba i nie zwracam uwagi na to czy jest komercyjne słucham zespołów począwszy od Cradle Of Filth kończących sie na lodowych klimatach takich kapel jak np.SatYricon czy też Carpathian Forest BLACK METALE TRZYMAJMY SIĘ RAZEM I NIEZWARZAJCIE UWAGI NA TO ŻE KTOŚ SŁUCHA KOMERCYJNEGO BLACK'U CZY TERZ UNDERGRANDOWEGO 8)
Czekalem tylko az powiesz cos glupiego, co po awatarze i niku bylo latwe do przewidzenia. "Lodowe klimaty", tego to mi sie nawet nie chce komentowac, czemu zawsze na forum musi siedziec jakis pajac?
"Black metale trzymajmy sie razem"- ty ku,rwa nawet nie wiesz co to jest black metal. Idz lepiej sie pobaw klockami albo posluchaj tego pseudokontrowersyjnego gownojada nattefrosta. Jak znajde gdzies jego foty to zamieszcze, niech sobie wszyscy obejrza jego mroczny image (wysmarowany gownem i z bananem za pasem).
Zenada.
07-06-2005, 09:52 AM
to o tego chodzi ?
http://members.tripod.com/Nattefrost_dk/larp/01.htm
http://members.tripod.com/Nattefrost_dk/larp/01.htm
07-06-2005, 12:46 PM
yyhhh. Kazdy slucha to co lubi i nie powinno sie ich obrazac
ja tam lubie i te bardziej znane i te mniej. I wcale nie uwazam sie za pozera :?

07-06-2005, 12:50 PM
Bo za pozera co najwyżej ktoś cię może uważać ;]
07-06-2005, 12:55 PM
jakos od tych ktorych znam, nie slyszalam takeigo czegos. No ale skoro ty tak uwazasz to mnie nie znasz 

07-06-2005, 12:57 PM
Jak tak nie uważam, bo cię nie znam ( jak juz sama stwierdziłaś ), ja tylko napisałem, że wyzywana od pozerów mozesz conajwyżej być przez kogoś innego niż ty sama ;]
07-06-2005, 01:02 PM
no racja
może i tego się doczekam w zyciu , ale ebde na to (mam nadzijee) przygotowana

07-17-2005, 07:43 PM
ehh..
07-17-2005, 08:48 PM
Tylko czemu napisałeś to w temacie black/death ?
Zaraz zostaniesz zjebany przez Hegemona i resztę. I po co ci to było ?
Zaraz zostaniesz zjebany przez Hegemona i resztę. I po co ci to było ?