Abadon napisał(a):Ja jestem fanem tych "mniej" znanych kapel
Możesz wymienić te swoje mniej znane kapele, których słuchasz ?
hmmmmm
Z mniej znanych to może być: Nargaroth, Lord Belial, Destroyer 666, Moon, Nokturnal Mortum i jeszcze pare których nazw nie pamiętam........hehehe
Abadon napisał(a):Nargaroth, Nokturnal Mortum
Tutaj Ci się się nie udało, bo te kapele mało znane nie są

Abadon napisał(a):hmmmmm
Z mniej znanych to może być: Nargaroth, Lord Belial, Destroyer 666, Moon, Nokturnal Mortum i jeszcze pare których nazw nie pamiętam........hehehe
Faktycznie bardzo mało znane
Każdy kto obraca się w środowisku metalowym chyba o nich słyszał.
P.s. Co w tym śmiesznego, że piszesz "hehehe"?

Bo mam skleroze!
Może być jeszcze Necroside, Misterium, Exerheart, Armory, Wyżygani z Macicy!! (ostatnie to death)
yhhh slucham praktycznie wszystkiego co ma zwiazek z gitarami i nie nazywa sie LP, LB itp :] ostatnio duzo metalcora i troche grindu

no i deathu

Art... napisał(a):yhhh slucham praktycznie wszystkiego co ma zwiazek z gitarami i nie nazywa sie LP, LB itp :] ostatnio duzo metalcora i troche grindu
no i deathu 
z metalcorem to juz pani podziekujemy
Abadon napisał(a):Wyżygani z Macicy!! (ostatnie to death)
O boziu.. Ktos jednak zna to gowno..

Ej.. Szczerze.. Slyszales kiedys ten zespol czy tylko wpisales go tutaj bo jest malo znany i ma fajna nazwe? ;p
I pisze sie 'wyrzygani'.. ;>
Cytat:Destroyer 666,Nokturnal Mortum
To tez zespoly pierwsza klasa..

Annunakki napisał(a):Art... napisał(a):yhhh slucham praktycznie wszystkiego co ma zwiazek z gitarami i nie nazywa sie LP, LB itp :] ostatnio duzo metalcora i troche grindu
no i deathu 
z metalcorem to juz pani podziekujemy
to dopiero pierwsza klasa :!:
nie przeczytać pierwszego postu i uczestniczyć w rozmowie, nie wiedząc o co chodzi....
Nie pisałby ich nazwy gdybym ich nie słyszał!!
Dość specyficznie grają nie?
Rzeczywiscie specyficznie..

Zwlaszcza ze to zespol zalozony 'dla jaj'..
'Kukielki' to fuckin' kvlt! \m/
Ludzie którzy słuchają nie tego, co im się podoba, a tego co uchodzi za "kultowe" są ... pozerami. A tak serio - sa śmieszni i współczuł bym im głupoty, gdybym nie był mrocznym pozerskim blackemtalowcem w któym nie ma litości. hahahaha !
A mnie sie slowo TRUE kojarzy ze slowem trendy
A ja nie jestem TRUE bo slucham Vadera i Behemoth
(nie tylko oczywiscie)
TRUE SRUE