Wychodzę z założenia, że jeżeli zespół prezentuje muzykę, która przypadła mi do gustu, to nie przejmuję się, co o owym zespole sądzą inni. To moja opinia i moje uszy będą to "znosić". Tak samo nie obchodzi mnie zbytnio "image" kapel - ja wolę ich muzykę niż twarze.
Frustra napisał(a):Wychodzę z założenia, że jeżeli zespół prezentuje muzykę, która przypadła mi do gustu, to nie przejmuję się, co o owym zespole sądzą inni. To moja opinia i moje uszy będą to "znosić". Tak samo nie obchodzi mnie zbytnio "image" kapel - ja wolę ich muzykę niż twarze.
zdrowe, prawidlowe podejscie normalnego, zdrowego czlowieka

podpisuje sie
Ja też się podpisuje, ale wole jednak na koncercie patrzeć na muzyków którzy są w metalowym klimacie (czyt. wyglądają TRUE)

Abadon napisał(a):Ja też się podpisuje, ale wole jednak na koncercie patrzeć na muzyków którzy są w metalowym klimacie (czyt. wyglądają TRUE) 
Wygląd TRUE to podstawa kazdego porzadnego koncertu. Zreszta obczaj se link:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45974190 Tak powinni byc odziani true muzycy.
no może być, ale pod warunkiem że scena będzie daleko i nie będą przewidziane w występie "skoki na tłum". Ale image nie jest aż tak ważny. Oczywiście istnieją wyjątki, jak np. CoF i Dani Filth......
Hehe fajne gwózdki!
Jak ostatnio byłem na Day of destruction też mieli takie ale własnej roboty!
Wyglądały prymitywnie ale były bardziej klimatowe!
Ogolnie myśle że takie dodatki najlepiej wyglądają jak je się wykona samemu!! (oprócz pieściochów)
Abadon napisał(a):klimatowe!
pieściochów
Klimatyczne
Pieszczoch

Co ty człowieku pitolisz??
Boli główka?? - do Alsvartr
Alsvartr bawil sie w dr Miodka bos bykow nastrzelal..
Przypominam ze temat nie jest o pieszczochach..
Abadon napisał(a):Co ty człowieku pitolisz??
Boli główka?? - do Alsvartr
Przeczytaj dokładnie jeszcze raz mojego posta to może zrozumiesz...
Ja słucham tego co mi sie podoba.Nie słucham tego co mi sie nie podoba,tyle mam do powiedzenia w tej kwestii

hegemon88 napisał(a):Abadon napisał(a):dzielimy sie na conajmniej dwie grupy - tych co słuchają bardziej znanych kapel
i tych co wolą "podziemnych" wyjadaczy.
No wlasnie dzielimy sie na pozerow i true osoby. Ja oczywiscie jestem true.
jesteś true niczym wiadro z gruzem

Dechri napisał(a):hegemon88 napisał(a):Abadon napisał(a):dzielimy sie na conajmniej dwie grupy - tych co słuchają bardziej znanych kapel
i tych co wolą "podziemnych" wyjadaczy.
No wlasnie dzielimy sie na pozerow i true osoby. Ja oczywiscie jestem true.
jesteś true niczym wiadro z gruzem 
Wódz podzielił ludzi na tych, co rządzą, i tych, co muszą być trzymani za mordę. Ci, co się nie załapują do tych dwóch kategorii, muszą zostać przesiedleni.
Słucham takiej muzyki która mi pasuje i wali mi że jakis dureń nazwie mnie pozerem...Dla mnie liczy się muzyka a nie to czy jakis tam zespół jest tróó czy nie. a jeśli ktoś nie potrafi tego zrozumiec to on ma problem nie ja
PS.KelThuz a tak pozatym to wszyscy zdrowi??
Cytat:Wódz podzielił ludzi na tych, co rządzą, i tych, co muszą być trzymani za mordę. Ci, co się nie załapują do tych dwóch kategorii, muszą zostać przesiedleni.
po co przesiedlać, lepiej odrazu exterminować