Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: takie bzdury troche
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
w czym nosicie swoje rzeczy??? kostka, czarna torba sztruks???? Kiedyś usłyszałam że "true metal" powinien mieć tylko kostkę Rolleyes Question co o tym sądzicie??? ale w ogóle niektórzy ludzie są dziwni, dziwniejsi odemnie...

* nudziło mi się, ale pisać możecie
true metal to też żart....ale tak mówią ludzie o małym ilorazie inteligencji...nie ja TongueTongue
ja mam taką czarną torbę "footlocker" fajna, pojemna i wogóle. Kostke też gdziestam w szafie mam.
No a ja mam taką zwykłą torbę. Firma...Enrico Benetti czy coś w tym stylu. O ile to w ogóle można firmą nazwać Wink A do szkoły lejdis end dżentelmen chodzę ze ....skejtowym plecakiem Laughing
Normalny pojemny niebiesko czarny plecak nike Laughing kostki to shit (zero pojemności i wygody) i mam to w dupie co uważają ci "true" Laughing
ja mój plecak pszerobiłem.
wyrwałem suwak z boku zaszyłem a od gury klapa
na żepy. naszywki poprzyszywałem i jest OK Big Grin
Torba w moro, skorzany plecak badz sportowy niebieski. to zalezy ile mam akurat lekcji Smile
ja zwykla czarna torba Wink
ale mam jeszcze taka fajna wlochata torbe, tyz sie przydaje Wink
Czarna sztruksowa torba po prostu Smile (zresztą z RMSu)
Przenosze..

Mam kostke i jakos nie narzekam ani na pojemnosc ani na brak wygody..
http://www.acrid.texasnet.pl/screeny/P1310001.JPG (;

Ja wiem, wiem, jeste fucking true (;
Ja mam normalny plecak Big Stara (czarny)
Kostek nielubie.
Acrid: Sorry ale Ty w tym chodzisz? Laughing Według mnie totalne dno Rolleyes no ale ok, jest Tróó Laughing co kto lubi. Wink
Kalin napisał(a):Acrid: Sorry ale Ty w tym chodzisz? Laughing Według mnie totalne dno Rolleyes

To moje dno (; A kostka ma juz jakies 6 lat (; Zreszta, bywala bardziej tró w niektorych latach Laughing
Acrid napisał(a):
Kalin napisał(a):Acrid: Sorry ale Ty w tym chodzisz? Laughing Według mnie totalne dno Rolleyes

To moje dno (; A kostka ma juz jakies 6 lat (; Zreszta, bywala bardziej tró w niektorych latach Laughing
E to jak na 6 lat dobrze się trzyma Wink
A co do tych jeszcze bardziej tró to dobrze ze niemasz ich zdjęć Laughing Wink
Kalin napisał(a):A co do tych jeszcze bardziej tró to dobrze ze niemasz ich zdjęć Laughing Wink

Ja tam sie swojej obecnej niewstydze, slodka jest ((; Jest tam wszystko co lubie, moze oprocz pentagramu przy nicku, hehe (((; true \m/
Stron: 1 2 3 4 5