No ja mam kostke i jestem z niej zadowolona. Aczkolwiek poza tym pełno innych plecaków, z których też robię użytek.
Ostatnio np. woże się z plecakiem na zamek, bo mi sie z powrotem spodobało ^^ - takie moje odchylenie

Pojemny i wygodny ciemnozielony plecak z Alpinusa, dobry i w góry, i do szkoły, praktycznie wszędzie. Dla mnie w sam raz, kostki mnie jakoś nie pociągają.
niebiesko-beżowy JanSporcik i czarna Columbia - nic wytrawnego, ale za to praktycznie

a ja mam torbe jakąs taka dużą czarną z dwoma paskami

jestem masta wiem

kostke też mam... mam też plecaczek gdzieś adidasa.. taki jaskrawo zielony

mniodzio po prostu ;d
Kostki są niezniszczalne, wygodne i dobrze w nich się nosi pivo

Tomash napisał(a):Kostki są niezniszczalne, wygodne i dobrze w nich się nosi pivo 
Co racja to racja

Tomash napisał(a):Kostki są niezniszczalne, wygodne i dobrze w nich się nosi pivo 
Wtedy tak fajnie kanciasto od puszek wygladają. a wchodzi 14 puszek (sprawdzone!!!)

Dla mnie kostka jest dobra na wypad w góry, ale do szkoły niepraktyczna (chociaż noszę w niej książki, bo nie mam innego plecaka)
Dla mnie kostaka jest wygodna i jak na swoje rozmiary pojemna.Chyba,że chce się zapiąć dokładnie,wtedy trzeba się ciut pomęczyć w porównaniu z suwakiem.Naszywki również jak najbardziej-zdobią kostkę i inni wiedzą,co lubię,więc jak chcą mogą pogadać.A czy to jest takie tró?Może,ale gówno mnie to obchodzi,ważne,że mnie odpowiada

Ja mam jakiś tam czarny plecak, niby też kostka, bo sześcienny, ale z suwakami
Naszywek nie mam - funkcja choinki przypadła starej jeansowej katanie...

Mam co raz większe wrażenie, że taki temat już na tym forum był... Ale może się mylę.
Czarna kostka i (jak na razie) 7 naszywek^^
Katiria napisał(a):Czarna kostka i (jak na razie) 7 naszywek^^
Naszyj sobie 666 naszywek wtedy będzie fucking Tróó Evil Devil itd.

ehh niema nic gorszego jak kostka cala w naszywkach...:/ bez urazy , takie jest moje zdanie... u mnie koles tez chodzi w czarnej kostce i trzeba mieć Menu zeby wiedziec gdzie co jest...
PS:Jeżeli juz mówimy o kostkach których niecierpię to tylko zielona jeżeli juz...
Kalin: no ba
Psychosis: Kwestia gustu
^^A naszywki to nie dla szpanu czy coś...tylko dlatego że jak jakiś zespół jest dla mnie ważny to przyszywam naszywkę z jego logiem nyo *^^*