Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: takie bzdury troche
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
No ja mam kostke i jestem z niej zadowolona. Aczkolwiek poza tym pełno innych plecaków, z których też robię użytek.

Ostatnio np. woże się z plecakiem na zamek, bo mi sie z powrotem spodobało ^^ - takie moje odchylenie Big Grin
Pojemny i wygodny ciemnozielony plecak z Alpinusa, dobry i w góry, i do szkoły, praktycznie wszędzie. Dla mnie w sam raz, kostki mnie jakoś nie pociągają.
niebiesko-beżowy JanSporcik i czarna Columbia - nic wytrawnego, ale za to praktycznie Smile
a ja mam torbe jakąs taka dużą czarną z dwoma paskami Laughing jestem masta wiem Big Grin
kostke też mam... mam też plecaczek gdzieś adidasa.. taki jaskrawo zielony Big Grin mniodzio po prostu ;d
Kostki są niezniszczalne, wygodne i dobrze w nich się nosi pivo Big Grin
Tomash napisał(a):Kostki są niezniszczalne, wygodne i dobrze w nich się nosi pivo Big Grin

Co racja to racja Big Grin
Tomash napisał(a):Kostki są niezniszczalne, wygodne i dobrze w nich się nosi pivo Big Grin
Wtedy tak fajnie kanciasto od puszek wygladają. a wchodzi 14 puszek (sprawdzone!!!) Big Grin
Dla mnie kostka jest dobra na wypad w góry, ale do szkoły niepraktyczna (chociaż noszę w niej książki, bo nie mam innego plecaka)
Dla mnie kostaka jest wygodna i jak na swoje rozmiary pojemna.Chyba,że chce się zapiąć dokładnie,wtedy trzeba się ciut pomęczyć w porównaniu z suwakiem.Naszywki również jak najbardziej-zdobią kostkę i inni wiedzą,co lubię,więc jak chcą mogą pogadać.A czy to jest takie tró?Może,ale gówno mnie to obchodzi,ważne,że mnie odpowiada Laughing
Ja mam jakiś tam czarny plecak, niby też kostka, bo sześcienny, ale z suwakami Wink

Naszywek nie mam - funkcja choinki przypadła starej jeansowej katanie... Wink
Mam co raz większe wrażenie, że taki temat już na tym forum był... Ale może się mylę.
Czarna kostka i (jak na razie) 7 naszywek^^
Katiria napisał(a):Czarna kostka i (jak na razie) 7 naszywek^^
Naszyj sobie 666 naszywek wtedy będzie fucking Tróó Evil Devil itd. Laughing Wink
ehh niema nic gorszego jak kostka cala w naszywkach...:/ bez urazy , takie jest moje zdanie... u mnie koles tez chodzi w czarnej kostce i trzeba mieć Menu zeby wiedziec gdzie co jest...

PS:Jeżeli juz mówimy o kostkach których niecierpię to tylko zielona jeżeli juz...
Kalin: no ba Laughing Laughing Laughing

Psychosis: Kwestia gustu
^^A naszywki to nie dla szpanu czy coś...tylko dlatego że jak jakiś zespół jest dla mnie ważny to przyszywam naszywkę z jego logiem nyo *^^*
Stron: 1 2 3 4 5