Mario1349 napisał(a):A ja mam czarną torbę (i co z tego że nie jest tru
)
A Musi Byc ??
Od 4 lat kostka z z dwiema naszywkami Moonspell.
Teraz szukam jakies skórzanej torby w stylu listonosza.
hehe Darkness...też mi statyw nie włazi do kostki

. Dlatego częściej noszę jakiś skejciarski, ale wysoki z firmy VIRUS

. Poza tym sztruksowa torba, sztruksowy plecak, i torba z grubych, skórzanych i irchowych łat w kolorze brązu ( z naszytym obrazkiem qnia

)
a ja nosze kostke...zieloną oczywiście mam naszytą na niej tylko okładkę Iron Maiden Brave New World (tzn.kiedyś to był przód koszulki

)
a ja wam powiem ze nosilem nosze i bede nosil swoje rzeczy w ...reklamowce hyhyhy
\\\ AlucarD /// napisał(a):Mario1349 napisał(a):A ja mam czarną torbę (i co z tego że nie jest tru
)
A Musi Byc ??
nie ale już widzę te najazdy tru bleków

A Olej takich gosci .. Wazne Jest Co Innego Moim zdaniem ... To Jak Sie Ubieramy Nie Czyni Nas Tru ... Ty O Tym Wiesz Jak Widze ... A Jak Ktos Tego Nie Rozumie To

no dokładnie, poza tym każdy nosi to w czym (z czym, jeśli chodzi o plecak torbę etc) mu/jej wygodnie

,Sława!
No tak, Ty w ogóle nie jesteś tru

Jestem za zielenią
Nosze oliwkową torbę Diversa, a wcześniej dużą ciemnozieloną BigStarkę (w gimnazjum ją kupiłam i pamiętam jak na początku prawie ryczałam, że kumpel mojego brata też ma taką)
Ja tam noszę niebieski plecak z Virusa,niebieską torbę nijakiej firmy i czarną torebkę niewiadomego pochodzenia.
zolto-szary plecak Tony Hawk i czarna torba
Kostka wojskowa z naszywkami: The Sisters Of Mercy i radioaktywności (:
a ja tam mam taka torbe zielona, na ktora moi znajomi mowia chlebak, bardzo fajnie sie nia rzuca w dal