Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: takie bzdury troche
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Katiria: on powiedzial ze trawi tylko zielone, a reszta jest fuj ;>
A ja mam kostkę... i bardzo ją lubię i na nic nie narzekam... Big Grin Hehehe... i są naszywki i jest tak faaajnie... dobra, nie komentujcie tego, hi hi Rolleyes
książki do budy - w plecaku, reszte - w miare możliwości po kieszeniach w moich best dżinsach Big Grin

planuje kupic sobie taka jakąś torbe z RMShopu..
Jak dla mnie to kostki to głupota... jest to moim zdaniem oznaka pozerstwa... ja mam normalny plecak w kolorze zgniłej zieleni z paroma naszywkami i z malutka czerwona gwiazdeczka z sierpem i młotkiem... Laughing
Pozerstwa?? Bez przesady! Pozerstwo to noszenie koszulki Metalliki połączone z rozdziawioną szczęką na dźwięk pytania kim był Cliff Burton.
Mam takie trochę głupie pytanie. Kompletnie nie na temat...Mianowicie chciałabym wiedzieć jak się dokładnie wymawia nazwisko pałkera Metallicy Larsa Urlicha? Tak jak się pisze:Urlich? Czy może Urlik. A może jak to moja kumpela kiedyś powiedziała: Urlisz Question Chociaż, to na pewno chyba nie. Hmm...Z góry dzięki za odpowiedź Smile
Ja mam stareńką, zniszczoną kostkę pełną dziur i poprzecieraną. Czuję w kościach, że trzeba ją będzie wkrótce wymienić. Crying or Very Sad
Czarny skórzany plecak, służy mi już ponad 6 lat. Nie do zdarcia Angry
Kostka z ekranem ukochanego DAS ICH, ewentualnie zwykła czarna torba. Nie przepadam za naszywkami. Mam jedynie naszywkę NIN na jakiejś części garderoby, nie pamiętam.
ciemny plecak
Ja Sobie Ostatnio Nowke Kostke Kupilem ... Stara Niestety Ulegla Unicestwieniu Big Grin ...
mam normalny plecak (czerwono-czarny) Laughing
A ja mam czarną torbę (i co z tego że nie jest tru Tongue) na której mam niedokończoną naszywkę 1349 ukrytą pod behemothem Tongue (już widzę te ataki za behemotha Laughing ). A naszywka? hmm tylko Polska na Flejersie Tongue
Ja mam zieloną kostkę...trochę ja nawet obszyłam, bo jakos tak łyso wygłądała Big Grin
Jak dla mnie jest zajebiście wygodna i wszystko mi do niej wchodzi z wyjatkiem statywu ale to sie wytnie...Jedyne co mnie trochę qkurza to waga po całym dniu to czuć...Sad

Anonymous

ja mam szary plecak jansport, bardzo wygodny i wytrzymały..
Stron: 1 2 3 4 5