Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: best of Black
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Cytat:HAGALL :Kiepskim zespołom mówimy zdecydowane NIE !

to się tyczy Evanescence??
To chyba oczywiste..
Hehe, pewnie teraz większość z Was zmiesza mnie z błotem, ale co tam Smile Moim zdaniem Korn to wcale nie taki zły zespół; powiem więcej, uważam, ze jest to dobry zespół. Stworzyli swój własny, niepowtarzalny styl. Co więcej, drugiego takiego wokalisty jak Jonathan Davies z pewnością nie ma i nie będzie. IMHO o wiele łatwiej jest podrobić wokal wokalisty heavy czy black, niż wokal Jonathana. Nie szaleję za tą kapelą, ale czasami lubię posłuchać. BTW - zamykanie się tylko w jednym gatunku muzycznym jest ograniczeniem... Tyle.
Klocilbym sie z tym ze wokal Daviesa jest trudniejszy do podrobienia niz wokal heavy/black.. Aczkolwiek zgodze sie z tym ze glos ma ladny.. IMHO marnuje sie w Kornie.. A sama kapela? Nie slucham.. ale to oni sa zalozycielami nu metalu i chyba najlepszym zespolem z tego nurtu..
Ja równiez zespól korn cenie, i doprawdy irytuja mnie ocerniajace ich wypowiedzi autorstwa zbntowanej młodziezy, która sama miała śladowy kontakt z ich muzyka....
Wiesz, wokal heavy/black naprawdę nie jest trudny do podrobienia - i przyznam się nieskromnie, że sama z łatwością "skrzeczę" jak wokaliści black =P kilka razy próbowałam się zmierzyć z wokalem Jonathana, ale ani razu mi nie wyszło... i pewnie nie wyjdzie ;]
Chcialbym Ci przypomniec iz jestes niewiasta.. Chyba o tym zapominasz.. =P
Krolik napisał(a):Ja równiez zespól korn cenie, i doprawdy irytuja mnie ocerniajace ich wypowiedzi autorstwa zbntowanej młodziezy, która sama miała śladowy kontakt z ich muzyka....

Zgodzę się również z Tobą =] Zespół stworzł całkiem nowy styl w muzyce. Biorąc pod uwagę to od czego zaczynali, zrobili baardzo dużo.

A te wypowiedzi jak to nazwałeś 'zbuntowanej młodzieży' słuchającej LP, czy innych podobnych zespołów są dla mnie zupełnie obojętne, gdyż nawet mnie już nie irytują. Nie zwracam uwagi na Kinder Metalowców, True Black i Nu metalowców również. Po prostu jest to śmieszne i tyle =]
Dżemik napisał(a):Chcialbym Ci przypomniec iz jestes niewiasta.. Chyba o tym zapominasz.. =P

Hehe, zapewniam Cię, że nie zapominam, ale fakt, że jestem dziewczyną, nie oznacza chyba, że nie mam prawa powygłupiać się udając tru, evil skrzeczących blackmetalowców? =P Wszystko jest dla ludzi :]
Oczywiscie ze mozesz.. Chodzilo mi o to ze raczej ciezko z niewiesciej piersi wydobyc wokal przypominajacy ryk Jonathana.. mezczyzny badz co badz.. =P
Hehe, oj ciężko, ciężko. I chyba nigdy mi się to nie uda :] Co do Jonathana - co to za insynuacje? =P
Insynuacji nie bylo.. =P :>

SML

Bowiem KoRn to nie metal, to muzyka którą mozna zaliczyć do rozrywkowej. Przy tym bawi sie każdy, wiec co w tej muzyce wyjatkowego? Kilku kolesie nawalaacych po sprzecie chccacych jak najszybciej zbic kase i uciec, bo wiedzą, ze długo takiego miejsca mieć nie bedą.... są po prostu załośni, takie samo mam zdanie o reszcie zepołów Nu-metalowych (homoplasticus metalBig Grin - scierwo).
SML - Korn nie tworzy muzyki rozrywkowej... Nie wiem jak Ty, ale ja nie znam ludzi, którzy bawią sie, a co dopiero tańczą do takiej muzyki. I nie jest to banda kolesi, którzy jak to określiłeś, "chcą zbić kasę i szybko uciec", gdyż istnieją od 1994 roku i jak do tej pory ich muzyka nie znudziła się słuchaczom... Sam widzisz, nie jest to zespół jednego sezonu...
Korna nie słucham wyłącznie dla tego, że mnie ta muzyka nie robi... tylko "Dirty" mi się podoba.....reszta mnie nie obchodzi
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12