Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: best of Black
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
buubi napisał(a):
Necroblood napisał(a):
Manowar napisał(a):Darkthrone ... mogą spierdalać

na Ciebie też już pora

Racja - tego kindermetala trzeba zdecydowanie zaorać. Jak chcesz coś popisać o swoim guście to won do tematu "Eskalacja pedalstwa" a nie bluzgać mi tu na porzadne kapele. WON !!!

porządne? chyba przegapiłem moment w którym Darkthrone nauczyli się grać
Manowar napisał(a):
buubi napisał(a):
Necroblood napisał(a):

na Ciebie też już pora

Racja - tego kindermetala trzeba zdecydowanie zaorać. Jak chcesz coś popisać o swoim guście to won do tematu "Eskalacja pedalstwa" a nie bluzgać mi tu na porzadne kapele. WON !!!

oj no przecież wiadomo że w dt praktycznie się nic nie zmienia lata płyną a chłopaki walcują to samo - grac tam potrafią lepiej niż nie jeden lewoskrętny owsik, no jak ty uwazasz ze nie grają dobrze no i huj normalnie i basta ale jakis tam szacunek sie nalezy bo pare wydawnictw mieli zajebistych, nie ma sie co obrażać że chłopaki chcą dopasć twoją dupe i ci zaorać na tym forum to jak w wirtualnym pierdlu raz podpadniesz czy schylisz się po mydło i może zaboleć, i huj z wqrwioną ambicją.
Manowar napisał(a):
buubi napisał(a):
Necroblood napisał(a):

na Ciebie też już pora

Zapodaj "Soulside Journey"
Dobra, żeby nie było nieścisłosci: nie wiem czy top ten oznacza 10 najlepszych, najważniejszych czy tych kótre danemu użytkownikowi się najbardziej podobają. Ja napisałem to trzecie więc spokój bo każdy ma inny gust a mój Darkthrone nie obejmuje.
To masz zjebany gust
Manowar napisał(a):Dobra, żeby nie było nieścisłosci: nie wiem czy top ten oznacza 10 najlepszych, najważniejszych czy tych kótre danemu użytkownikowi się najbardziej podobają. Ja napisałem to trzecie więc spokój bo każdy ma inny gust a mój Darkthrone nie obejmuje.

właśnie słucham a blaze ... czuje te klimat, surowica
A ja nabardziej lubie słuchać Dimmu Borgira i od czasu do czasu CoF.
R_amze_S napisał(a):To masz zjebany gust

a myślałem że o tym się nie dyskutuje
Jeśli by tak było to istnienie wszelkich muzycznych forów nie miałoby sensu Tongue
Tomash napisał(a):Jeśli by tak było to istnienie wszelkich muzycznych forów nie miałoby sensu Tongue

nie do końca masz rację, po prostu każdy może powiedzieć "zespół x jest najsuperzajebisty a kto go nie lubi ma zjebany gust" tylko do czego to doprowadzi?
Ghost_82 napisał(a):A ja nabardziej lubie słuchać Dimmu Borgira i od czasu do czasu CoF.
Zapuść Emperor - poczuj różnicę Smile
aXe Rose napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):A ja nabardziej lubie słuchać Dimmu Borgira i od czasu do czasu CoF.

Taa, Emperor też daje radę Smile
aXe Rose napisał(a):
Nie inaczej! Wink
czemu nie lubicie Aorexii? najnowsza płyta jest zajebista, imo lepsza od Dimmu
Manowar napisał(a):czemu nie lubicie Aorexii? najnowsza płyta jest zajebista, imo lepsza od Dimmu

nie lubie być monotematyczny, ale................................ WYPIERDALAJ!!!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12