R_amze_S napisał(a):Nie mozna o Marduku powiedzieć ze nie ma siarki,no bez jaj.
Zależy, co ktoś rozumie przez "siarkę" i stąd było moje pytanie.
buubi napisał(a):Jee tam, te które wymieniłeś też ją mają (dokładnie - zwłaszcza Marduk), ale z pewnością (zaznaczam że to moje subiektywne zdanie) nieco mniej niż wymienione przeze mnie pozycje, których słuchając mam przed oczyma piekielne ognie
. Notabene ja się blackiem też katuję od świeta, ale do niektorych pozycji mam wielki sentyment
Oki, rozumiem. Pytanie zadałem właśnie po to, aby dowiedzieć się, jak rozumiesz ową "siarę" w BM.
Elvis napisał(a):R_amze_S napisał(a):Nie mozna o Marduku powiedzieć ze nie ma siarki,no bez jaj.
Zależy, co ktoś rozumie przez "siarkę" i stąd było moje pytanie.
buubi napisał(a):Jee tam, te które wymieniłeś też ją mają (dokładnie - zwłaszcza Marduk), ale z pewnością (zaznaczam że to moje subiektywne zdanie) nieco mniej niż wymienione przeze mnie pozycje, których słuchając mam przed oczyma piekielne ognie
. Notabene ja się blackiem też katuję od świeta, ale do niektorych pozycji mam wielki sentyment
Oki, rozumiem. Pytanie zadałem właśnie po to, aby dowiedzieć się, jak rozumiesz ową "siarę" w BM.
siara to siara tego nie trzeba tłumaczyć to się czuje. czasem można pomylić z siarczystym pierdem ale to nie to samo. oj nie.