04-19-2008, 07:18 PM
04-19-2008, 07:38 PM
word. lamusy.
05-07-2008, 09:43 PM
Necro Desecrator napisał(a):Koszmaria napisał(a):Harry P to dobre zjawisko...lepiej żeby dzieciak czytał te 'Pottery' i,może,sięgnął po coś ambitniejszego po lekturze tegoż,niż żeby siedział przed tiwi i robił sobie legalnie szczyny łosia z mózgu.
Myslisz sie, kotku. TV i HP to takie samo ścierwo.
http://pl.youtube.com/watch?v=G-VvjlMVdP...re=related
A powaznie - dlaczego scierwo?
09-10-2008, 05:14 PM
Ejjj... Czemu tak jedziesz po HP? ; ) Biedne potteraki się załamią. A tak serio, to nic nie mam do książki, a Rowling to inteligentna kobieta, która z dna wybiła się na szczyt.
Co do książki, to rzeczywiście lepiej żeby dzieciaki przeczytały HP, niż otępiały mózgi przed telewizorami. HP pobudza wyobraźnie... Więc złe nie jest.
Co do linku - AHAHHAHAHAHAHAHAHA. Harry nie wierzy w niebo! XD
Co do książki, to rzeczywiście lepiej żeby dzieciaki przeczytały HP, niż otępiały mózgi przed telewizorami. HP pobudza wyobraźnie... Więc złe nie jest.
Co do linku - AHAHHAHAHAHAHAHAHA. Harry nie wierzy w niebo! XD
09-10-2008, 05:22 PM
Kurwa, wypierdalal jebać brontozaury zajebany archeologu.
09-10-2008, 05:25 PM
Stary, trochę ogłady i byś chociaż bez błędów pisał te obelgi.
09-10-2008, 06:47 PM
Okłady to ja ci zrobię nagim penisem we wzwodzie.
09-12-2008, 08:42 AM
Myślisz, że jesteś śmieszny? Podejrzewam, że Twój mały móżdżek nie jest nawet w stanie pojąć co to penis we wzwodzie. Dokładnie jak z ufo, wszyscy wiedzą jak wygląda, ale nikt go nie widział. Ehh... Za to ja widzę u Ciebie bardzo częsty przypadek kompleksu małego.
I z łaski swojej, przestań kopiować teksty z bluzgatora. Wymyśl coś oryginalnego, zaskocz mnie. Ale nie ku uciesze publiki - masz coś do mnie? Napisz na PW. Chętnie odpowiem.
A moderatorów prosiłabym o usunięcie niepotrzebnych postów, odbiegających od tematu. Aż mi głupio, że daje się wciągnąć w rzucanie mięsem.
I z łaski swojej, przestań kopiować teksty z bluzgatora. Wymyśl coś oryginalnego, zaskocz mnie. Ale nie ku uciesze publiki - masz coś do mnie? Napisz na PW. Chętnie odpowiem.
A moderatorów prosiłabym o usunięcie niepotrzebnych postów, odbiegających od tematu. Aż mi głupio, że daje się wciągnąć w rzucanie mięsem.
09-12-2008, 10:15 AM
O kurwa jakie kombo. Mieszanka nawet nawet pojazdów z intelektualna blazą retorna i vomitorem at large plus do tego odrobina kozactwa zaprawionego społeczniackim dzwonieniem na milicję.
Jesteś prawdziwym klejnotem, Skarbie.
09-12-2008, 01:25 PM
Wolfi napisał(a):Myślisz, że jesteś śmieszny? Podejrzewam, że Twój mały móżdżek nie jest nawet w stanie pojąć co to penis we wzwodzie. Dokładnie jak z ufo, wszyscy wiedzą jak wygląda, ale nikt go nie widział. Ehh... Za to ja widzę u Ciebie bardzo częsty przypadek kompleksu małego.
Po prostu spierdalaj.
09-12-2008, 01:33 PM
Wolfi napisał(a):A moderatorów prosiłabym o usunięcie niepotrzebnych postów, odbiegających od tematu. Aż mi głupio, że daje się wciągnąć w rzucanie mięsem.
jakich moderatorów?
09-12-2008, 03:43 PM
Książę napisał(a):O kurwa jakie kombo. Mieszanka nawet nawet pojazdów z intelektualna blazą retorna i vomitorem at large plus do tego odrobina kozactwa zaprawionego społeczniackim dzwonieniem na milicję.Jeżeli jeszcze napierdala wyczynowo w szachy, to chyba się zakochałem.
09-12-2008, 09:43 PM
Tomash napisał(a):+2Wolfi napisał(a):A moderatorów prosiłabym o usunięcie niepotrzebnych postów, odbiegających od tematu. Aż mi głupio, że daje się wciągnąć w rzucanie mięsem.
he he
09-12-2008, 10:12 PM

09-12-2008, 10:26 PM
jak dostanę moda... będzie, że hahaha