demonka napisał(a):Z POCZĄTKU MI SIĘ PODABAŁ ALE JUŻ SIĘ ZNUDZIŁAM 
Podejrzana sprawa..

ja wlasnie czytam H.Pottera, dopiero piewszą bo brat jakims cudem nakłonił mnie do czytania książek i Harry to debeściak

8)
Ja kiedyś zacząłem czytac pierwszą częsc, ale nie skończyłem jej, znudziła mnie. Jak ktoś lubi, niec h sobie czyta, mi się nie podoba.
Jak ktoś chce mam najnowszą częśc po polski, mogę wysłać na maila...
Jest to wersja tłumaczona przez fanów, mogąca się różnić kilkoma szczególami od oryginału.
wg mnie Potter to bardzo fajna seria ksiazek.. (i filmow rowniez

) spokojnie napisana i fajnie przemyslana. Szkoda tylko ze zostaly do konca serii juz tylko dwie czesci

seria "Harry Potter" jest naprawde niezła. Super fabuła, ciekawa akcja itp. Ostatnia częśc troche nieprzypadła mi do gustu bo według mnie bezsensu jest robi takie długie książki po na końcu się nieoamięta szczegółów z początku lektury

ale ogólnie podziwiam panią Rowling za wyobraźnie

Hehehe, ja już 6 część Pottera przeczytałam. Bardz fajna, jak wszystkie zresztą. Dużo się dzieje.... 8) 8)
Toolica napisał(a):Hehehe, ja już 6 część Pottera przeczytałam. Bardz fajna, jak wszystkie zresztą. Dużo się dzieje.... 8) 8)
Prosze cie tylko nic nie mow ;] chyba nie chcemy wiedziec co jest nie?

Michal055: no mi sie tez 5 jakos malo podoba... taka dluga... Rowling napisala ja tak jakby tylko po to zeby bylo te 900 stron ;/
OT: Toolica

bylka juz Burzumka, Slayerka, Slipknotka, Gorgi no to mamy jeszcze Toolice....
^ no i?

hock:
gofer24 napisał(a):Toolica napisał(a):Hehehe, ja już 6 część Pottera przeczytałam. Bardz fajna, jak wszystkie zresztą. Dużo się dzieje.... 8) 8)
Prosze cie tylko nic nie mow ;] chyba nie chcemy wiedziec co jest nie? 
Michal055: no mi sie tez 5 jakos malo podoba... taka dluga... Rowling napisala ja tak jakby tylko po to zeby bylo te 900 stron ;/
No dobra nie będę mówić 8) 8)
warsadal napisał(a):^ no i?
hock:
no i stwierdzam ciekawy fakt

Harry Potter... Jako lekturka 'do poduszki' przy bezsennych nockach.. czemu nie

Ale zasadniczo wole Pratchetta

Ach, ten Śmierć:d
Morte napisał(a):Jak ktoś chce mam najnowszą częśc po polski, mogę wysłać na maila...
Jest to wersja tłumaczona przez fanów, mogąca się różnić kilkoma szczególami od oryginału.
Jeśli to nie byłby problem to ja bym chętnie poprosiła : Iblis@toya.net.pl