Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Harry Potter
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Ja Pottera książkowego lubię, natomiast wychodząc z kina po obejrzeniu filmu miałem odruchy wymiotne. Evil or Very Mad
Beast King napisał(a):Ja Pottera książkowego lubię, natomiast wychodząc z kina po obejrzeniu filmu miałem odruchy wymiotne. Evil or Very Mad

A tak zachwalali ten film,a tu straszna kaszana.Nigdy więcej nie pójdę na to do kina.Żal kasy. Evil or Very Mad
hyhy... jedno co mi się w filmie podobało to fajne efekty :} Np Testrale, albo zapalniczka z mysim ogonkiem...fajnie to wygląda. A co do facetów i Pottera... znam paru którzy czytali i całkiem się podobało Smile Właśnie jako odskocznia od bardziej ambitnych rzeczy.
W lipcu ma się ukazać kolejna część.Huuuuuuura Laughing
Uuuuu... ja lubie Harry' ego Potter' a 8) Ksiazka łatwa, lekka i przyjemna... Dzieki tym ksiazkom zaczelam czytac Wladce Piersieni, oraz ksiazki o podobnej tematyce. Ale nie slyszalam o 6-stej czesci, ze ma sie w lipcu ukazac...
Vlkodlak napisał(a):hyhy... jedno co mi się w filmie podobało to fajne efekty :}

Widziałam film Laughing siostra cioteczna mnie zmusiła do katowania 3 częściami pod rząd. I muszę powiedzieć że - jak dla mnie - efekty były właśnie beznadziejne... I wszystkie magiczne stworzenia (no może prócz gryfa [czy coś takiego] z III części) były albo typowo "lalkowo" przedstawiane, albo wręcz nierelanie. Ble, efekty były straszne.
mimi napisał(a):W lipcu ma się ukazać kolejna część.Huuuuuuura Laughing

Po angielksu URRAAA!! Big Grin
Wersja polska z tego co pamiętam gdzieś w styczniu.

PS. Ech, a rozmawiamy o książce czy filmie, bo się zgubiłem? Tongue
Temat literatura to chyba o ksiazce bardziej Smile
Na film dostałem bilet w prezencie od kuzynki (chyba pierwsza część), autentycznie nie wróciłem z podróży do łazienki; wyrobić się przy tym gniocie nie da.

Natomiast książka infatylna, z lekka napisana nieciekawym stylem, ale nadrabia ciekawą koncepcją świata przestawionego. Przeczytałem pierwsze cztery części, dalej nie mogłem już niestety :]
Potter? Łatwo czytane i jeszcze łatwiej zapominane, przeszło mi przez umysł parę lat temu jak celuloza przez przewód pokarmowy, ale bohaterek sympatyczny.
Tuomasss napisał(a):PS. Ech, a rozmawiamy o książce czy filmie, bo się zgubiłem? Tongue

offtop: niejaki miesięcznik "Film" radośnie ogłasza nam premierę kolejnej części HP w listopadzie tego roku. IV część... fabułę kojarzę, ale ciekawi mnie, co tym razem w filmie spier*olą.
Tuomasss napisał(a):Po angielksu URRAAA!! Big Grin
Wersja polska z tego co pamiętam gdzieś w styczniu.

PS. Ech, a rozmawiamy o książce czy filmie, bo się zgubiłem? Tongue
Niom niestety Sad Rzeczywiście,trudno poczekam do stycznia Big Grin
Ja załozyłam temat o książce,ale jeśli chcecie wypowiadać się o filmie to prosze bardzo Big Grin
filmy - dupne.
Tylko filmy? A ciekawe, co takiego widzicie w książce? Jest tam coś fajnego i niesztampowego? Oj, chyba nie...
Z POCZĄTKU MI SIĘ PODABAŁ ALE JUŻ SIĘ ZNUDZIŁAM ?
Stron: 1 2 3 4 5 6